Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Serverio vartotojo registracijos atnaujinimas,

Rokas

Rekomenduojamas pranešimas

Serverio vartotojo registracijos atnaujinimas,
Šiek tiek atnaujinta registracijos sistema. Nuo šiol naują registraciją turėsite patvirtinti patys mobilaus telefono pagalba. Registracijos metu turėsite nurodyti savo telefono numerį, kurio pagalba patvirtinsite registraciją mūsų serveryje. Nurodžius telefono numerį gausite trumpąją SMS žinutę su keturženkliu kodu, kurį turėsite įrašyti į registracijos patvirtinimo langą serveryje. Jeigu kodas bus teisingas, tokiu atveju Jūsų registracija bus sėkmingai patvirtinta.

Esami registruoti vartotojai serveryje galės pasirinkti, ar norės patvirtinti registraciją ar ne. Ateityje be išimties visi vartotojai turės patvirtinti savo registraciją panaudojus telefono numerį.

Kol kas registracijas priimame tik iš Lietuvos, Jungtinės Karalystės, Airijos ir Norvegijos. Kitų šalių žaidėjai prieš registruodami vartotoją mūsų serveryje turės susisiekti su manimi asmeniškai.

Greenside administracija
2018, rugpjūčio 11d.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Čia tikrai aukšta klasė prieš neleistinų programų vartotojus. Nebebus multi acc. Prisičytinai su vienu acc, kitam reikės kortelę pirkt naują. ir registruotis. Esmė aiški. Minimalus, bet labai naudingas. GS 1 - čyteriai - 0. šiuo atveju. 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
5 valandas prieš , Dvl Gang rašė:

Senai reikėjo, mažiau čyterių su ip changeriais jungtūsi, ta proga siūlyčiau nuimti rconus tiems, kurie nuoširdžiai gailisi :)

Pritariu tau, laikas apmažinti tą rcon sąrašą... :D Beje protingai čia apgalvota, Rokai. GreenSide yra švariausias serveris :D nėra čyterių beveik :D

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.