Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

2021.01.21 UPDATE (GREENSIDE # 0.2.0)

Aivaras

Rekomenduojamas pranešimas

AmpleThoughtfulChihuahua-size_restricted

 

My two cents on this

Teko matyti šį serverį įvairiais jo vystymosi laikotarpiais ir dažniausiai atkeipiu dėmesį iš vizualines žaidimo permainas. Kadangi serveris perėjo ne tik sistemines, bet ir drąstiškas vizualines permainas, turiu kelis komentarus.

Visų pirma mapp darbai, pastatai - tiek išorė, tiek interjieras yra iš tiesų stulbinami ir atitinkantys Red Country miestelių skalę, apart vienos menkos klaidos - panašu iki galo neišspresto mechanikų interjiero, kuris šiek tiek riboja darbo sklandumą. Pertekstūruoti pastatai nuostabiai prisidėjo prie bendros estetikos. Kelių atitvarai už miestelių ribų ir aplink išdėlioti medžiai sukūrė tikrai išskirtinę atmosferą, bent man tai primas kartas jaučiant tokią atmosferą Red Country miesteliuose ir tikrai malonu mayti darbų ištęstumą už reikiamų ribų.

HUD, esu šiek tiek nusivylęs nauju sukūrtu logotipu žaidime, nors ir senas nebuvo geresnis, tačiau vizualiai naujas yra silpnas ir grafiškai prastai išspręstas. Data nors ir atskirai atrodo tvarkinga, bendram išdėstyme atrodo ne vietoje ir tai gadina bendrą HUD kompoziciją.  Toliau mano nuomone tiek spidometras, tiek alkis, tiek ieškomumas įsikomponuoja labai gražiai ir yra gerai grafiškai išspręsti.

Ačiū už šį atnaujinimą! Ir tikiu, kad daug kas susiriš su jo antra dalimi.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Nustebinot vyrai su tokiais atnaujinimais, manau tikrai buvo labai verta laukti viso šito! Jau buvo atėjusi mintis į galvą, kad viskas jūsų projektas atnaujinimų nebematys ir liks tai kas likę bet pasirodo Jūs dirbot iki galo ir pagaliau atėjo šie nauji metai ir ši diena kada projektas parodė tai ką ištikrųjų gali. Pasakysiu atvirai, tikrai nesitikėjau iš šio projekto tokio milžiniško atnaujinimo sąrašo tiek interjerų, išorės ir kitų "MAP" darbų. Na manau mano asmeninis pastebėjimas kas truputį užkliuvo kada buvo ruošiami darbai ties "MAP" galėjo uždėti ir palikti užrašus lietuviškus o ne anglų kalbos, na įdomiai atrodai kai serveris gyvuoja ant lietuviško pagrindo o šie darbai ar pavadinimai palikti anglų kalba. Pavyzdžiui: "Bus Station" - nebūtų paprasčiau buvę jei būtų pavadinimas egzistavęs: "Autobusų Stotis" ? :) Manau, čia truputį padarėte klaidą na bet nėra labiausiai ko prikibti prie šios smulkmenos. Na tai ką didelis ačiū dar kartą jums už ši patobulinimą šio serverio!

Su didžiausia Pagarba;

Justinas!

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Smarkiai įsišovėt sau į koją paaukodami nusikalstamumą, nes tai yra neišnaudota niša ir atvira proga. Žmonės, kuriems patinka veiksmas, jus apeina. Linksmybės tame, kad ir kur jie nueina, ilgai neužsibūna, nes tokie projektai greitai užsidaro dėl mažo žaidėjų skaičiaus. Šiuo metu nėra nė vienos bazės, į kurią tokie žmonės rinktųsi. Bet, kaip suprantu, planai yra. Svarbiausia tos progos nepaleisti.

Šiandien bendruomenė yra euforijoje. Daugiausiai triukšmo ir džiaugsmo tiesiog dėl užbaigto darbo, o ne dėl jo turinio. Iš dalies sutikčiau su kolegomis viršuje. Jaučiasi truputėlis nusivylimo. Aišku, lūkesčių būta skirtingų. Tačiau vertinant jūsų situaciją, manau, kad žymaus pokyčio ir nereikėjo tikėtis. GreenSide visuomet buvo sistemiškai tvarkingesnis ir originalesnis nei likusi dalis, čia pat atsidarančių ir užsidarančių arba su trenksmu sugrįžtančių, projektų. Jūs pirmi pasirinkot kitą kelią ir juo ėjot, o jūsų idėjas sėkmingai kopijavo kiti. Dar kartą pranokti tokį akivaizdų pranašumą praktiškai neįmanoma. Ką jūs galite daryti, tai tiesiog tobulinti ir išsaugoti tai, ką geriausio sukūrėte.

Nežinau, kas yra jūsų architektas ar iš kur ėmėt šiuos kūrybinius sprendimus, vizualiniai pokyčiai man visai patiko. Kai kurie darbai laiku kiek lenkia originalą, bet preciziškas dėmesys detalėms labai žavi ir atperka. Tikra amerikietiška svajonė.

 

Sėkmės ir sveikatos administracijai bei visai bendruomenei,

pasirašo žaidėjas su labai svarbia nuomone.

 

Redaguota Garry Matthews

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.