Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

[0.1.8.7] Pasiulymas serveriui - Masinis turgus, garazai, nauja tdeziu paskirtis.

Rekomenduojamas pranešimas

– Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Gvidas Ham
 Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Pasiulymas bus ilgas, neabejoju jog kazkas yra tai siules, bet noriu savaip interpretuot si pasiulyma. @Aivaras_Vercetti butinai paziurek. @RokasSupaprastinsi gyvenima su geru darbeliu Aivarui.

Siulymas toks. Turgus, ar kazkokia prekybviete. Kad butu viskas saugu, bus pavyzdys kaip baldu parduotuve. Yra skiltys, kaip, kad skelbimu kontoroi. Issirenki skilti, ir matai tarkim automobilius parduodamus, atskiras mygtukas suzinot info. I tapati ideti tdeziu pardavimus. Tiesiog kas vyksta dabar kas diena zaidime bei forume, butu galima pardavineti tiesiog zaidime apsilankius toje prekybvieteje. Privarai automobiliuka, paspaudi Y raide, ir jis jau kitame pasaulyje, stovi, kaip, kad salono garazas. Pati heroju, t.y. zaideja nukelia i lenteles pildymo vieta, ten irasoma kaina, bei kazkokie papildomi komentarai. Bet kas galetu ateiti ir siulyti parduoti tr. uz kokius 2proc pardavimo sumos. (iskart problema jog parduoti galima butu ir isemus is ten, bet ne visi gali pirkt ar parduot kazka visa para, cia tik platesnes galimybes isigyti ka nors) 

Galbut koks papildomas interjeras kuriame stovi 40mln vertes @Marko_Escobar parduodami sultan. Bus puikus eksponatas ziurovams. Nes 40mln uz sultan? suprasciau dar koks sandking... Tesiam toliau:
 Yra tag automobiliu detales. Man gan asmeniskai tos tdezes ir visa kt.. Jau dzin. Ir siaip jos tokios neatrodo gan idomios, kaip, kad budavo pries pora metu. Siulymas toks: norint gauni tune ant automobilio, reiktu tas tdezes naudot kaip detaliu gavimui. Panaudoji deze, gauni kelias detales butent tam tikrom masinom, ko nereikia parduodi turgui kuris paminetas auksciau, o kuriu reikia naudoti ant savo tr. Pvz turi ta ypatingaji sultan, visiskai svaru, be jokiu modifikaciju, ir turi pora buferiu. Ka reiktu daryti. Tai keliauti pas mechanikus i garaza, naudoti irankius ( Reiktu didesnio garazo mecham), kazkoks procesas buferiams pritvirtinti, ir ten uz tam tikra kaina jie atlieka darba. ARBA, turi nama, garaza (54id namo lauko garazas irgi tinka), ir jame pats savom rankom, naudodamas irankius prisimontuoji detales.  Dabar viska ka cia paminejau reikia ekonomistams pasunkinti, ir toliau laikyt ta pinigu salinimo sistema su sultan. Nes toki dalyka idiegus i greenside juk sultan prarastu verte. Todel darbas geras islaikyt ju verte kazkaip. Ypac ratai, labai pats noreciau ant stratum originalius ratus turet, bet ir koki mini tune. ( As stance megstu) bet su tdeze... netikiu jog imanoma pasiegt to ko noreciau. Todel ratu pasirinkimas platus. 

Taip pat pridet galima kokia skilti: Importines detales. Butu jau serverio detales, kur kasdien kazkokiu laiku atsirastu kelios detales, kurias nupirktu greiciausi pirkejai, ar aukcionas, kurio trukme minute, veikia automatiskai, laimi pasiules didziausia suma, penkiasdesimt devinta sekunde. ir t.t. Zodziu, noretusi, jog is tdeziu gaunamu detaliu butu ir originalus ratai. Net tas tdezes irgi galima isskirstyt kokias detales gaunamos, bronzines prastesnes detales, sidabrines jau aukstesnio lygio mod. auksines viskas kas geriausia. 

Viska galima pakeist, ziurint i problemas projekte. Viena ju namas, siandien namai neturi jokios priezasties, naudos. Namas tik del saves. Bet transporto tobulinimui, modifikaciju idiegimui reiketu garazo. Butent namo, lyg daryti 'project build'. Taip pat galetu buti naujas pastatas, kuris priklausytu mechanikams ( Turetu tapacia savo baze ir kazkur kitur stovetu mechaniku garazas, kur direktorius sprestu, kas ten gali uzdarbiauti modifikacijomis), ten tr. savininkas turetu uzsakyti modifikacijas, pristatyti detales, dazus ar kt. ir palikti transporta tarkim dvylikai valandu, jog irasyt kokias 3 modifikacijas. Per ta laika mechanikas tarkim nudazo masina spec. izoliatoriui, ir ten palieka tr. dazams dziuti. idejes koki buferi, uztrunka maziau. buferi reikia nudazyti pagal tr spalva. nes detales stock buna baltos. irasius nitro, reiketu diagnostikos, statyti ant stendo ir t.t. 

 

Visa tai Aivarai jau tavo sukurti scriptai, tau juos tik perrasyt reiketu. Atlikt keleta testu, Marius su Roku atliktu ekonominius namu darbus. Nenoriu uzkraut darbais kurie ir taip stringa. Taciau noretusi pamatyt toki dalyka. 

Galvoju kazka naujo kur reiketu komandinio darbo, bent dvieju zmoniu. Nes dabar absoliuciai viska galima daryt individualiai. Bet pameginsiu kazkur pridet dalyku, kur reiketu daryti kartu. Kad ir darbuose. Bet noriu pamatyti atnaujinima, jog nenueitu veltui tie pasiulymai. Neaisku kas cia per ji dar keisis. :)

 

 

– Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Tiesiog daugiau realizacijos. Daugiau veiklos, platesnes zaidimo galimybes. Cia nesustoju. Viskas priklauso nuo savininku. 
– Kiti svarbūs įrašai: Padekit plesti sia ideja komentuodami zemiau. :)

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Pritariu šiai tavo idėjai, pats norėjau parašyti pasiūlymą dėl automatizuoto nusipirkimo tune dėžių skelbimų kontoroje, manau šiek tiek tave papildysiu čia parašydamas patį principą. Yra tam tikrų momentų dienos eigoje, kad dėžių nusipirkti nebūna iš ko ir jų pardavimą galima būtų automatizuoti su skelbimų kontora. Principas būtų lygiai toks pats kaip su automobiliais. Už tam tikrą sumą dienai, kad ir kaip automobiliams 3000€ dienai būtų galima įdėti pardavinėti tune dėžes už tam tikrą kainą vnt. Žaidėjas paprasčiausiai užėjęs ant „pickupo“ galėtų nusipirkti tune dėžes. Pats principas mano akimis galėtų būti toks – Užlipus ant „pickup“ išmestų GUI lentelę, kurioje rašytų žaidėjų vardus pavardes su parduodamų dėžių tipu, kiekiu bei kaina už vnt. Pvz: Michael_Pacano 34vnt. Bronzinė 15000€/vnt. Ir pasirinkęs žaidėjas tiesiog įvestų tune dėžių kiekį, kurį nori nusipirkti. 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

  • Nariai peržiūrėję temą

    1 narys peržiūrėjo šią temą:

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.