Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

[0.1.8.7] Keletas pasiūlymų serverio atnaujinimui

Ganja_Wayne

Rekomenduojamas pranešimas

– Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Ganja_Wayne
Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Pasiūlysiu keletą idėjų, kurias esu sugalvojęs, taigi apačioje jos bus išvardintos.

1. idėja - yra dažna problema, kad bandydamas pasiimti iš savo transporto priemonės ginklų ar narkotikų, netyčia per skubėjimą nusispaudžia nukelti tr. priemonę į aikštelę ir tas labai erzina, todėl siūlau įdėti papildomą langą papsaudus ant "nukelti tr. priemonę į aikštelę", kad rašytų "ar tikrai norite nukelti savo tr. priemonę į aikštelę" ir pasirinkimai būtų Taip ir Atšaukti.

2. idėjos susijusi su namais - padaryti, kad namą turintys žaidėjai gautų daugiau XP (ši idėja nėra būtina tiesiog pasiūlau, čia jums jau spręsti).

3. Sekantis pasiūlymas įdėti prekybos centrą arba bent picerijoje jei nėra vietos prekybos centrui, kuri būtų galima nusipirkti maisto ingriedientų, tačiau jų vartotį nebūtų galima. Jie būtų skirti persinešti namo ir iš jų pasigaminti tam tikra patiekalą, pvz. atsirastų naujas baldas, kažkas panašaus kaip picerijoje. Ir namuose turėdamas tą baldą ir turėdamas reikiamų ingriedientų galėtum pasigaminti tam tikrą patiekalą, kuris daugiau papildytų maisto juostelę, negu maistas iš kioskų. (gaminimo procesas galėtų vykti panašiai kaip picerijoje su tais textdraw'ais ir space spaudinėjimu). Taip pat visų pirmą norint gaminti namuose, vien baldo ir ingriedientų neužtektų - reikėtų receptų knygos, nes kitaip gaminamas maistas nesigautų ir būtų be reikalo sugadinti ingriedientai. Įgyvendinant šią idėją būtų galima padidinti kioske maisto kainas arba padaryti ingriedientus pigius, kad žaidėjai norėdami sutaupyti labiau rinktųsi nusipirkti namą ir gamintis patys maistą, o tie kurie tai tingėtų daryti tiesiog galėtų pirkti iš kiosko maistą ir daugiau išleisti

4. Siūlau padaryti, kad nusipirkus spintą iš baldų parduotuvės ir pasidėjus namuose, būtų galima įsidėti į ją skinus/aksesuarus, būtų ten pvz. irgi 5 slotai. Ir nenaudojamus skinus/aksesuarus galėtum įsidėti į spintą ir laikyti, ir prireikus juos galėtum pasiimti.

5. Maisto davimas/pardavimas kitiems žaidėjams - būna situacijų kai esi tolimoje vietoje mapp'e, maistas baigiasi, kvieti picerininkus ir niekas neatvažiuoja. Tai siūlau padaryti jog galėtum duoti kitam žaidėjui maisto iš /maistas.

6. Medikams įdėti arba sraigtasparnį (dėl lengvesnio lavonų surinkimo) arba įdėti tokį dalyką kaip neštuvus, pvz. gali pasiimti neštuvų (1vnt.) iš savo darbo bazės ir su neštuvais galėtum pasinešti tą lavoną arčiau(įdėti animaciją kažkokią panašią kaip su dėžėmis arba kažkokią kitokią, nes dabar netikroviškai atrodytų, kad žmogus neša lavoną taip lengvai ant rankų), nes dabar dažnai būna, kad lavonas atsiranda ant stogo, ar prie gs gamyklos kur fermeriai duoną krauna ir niekaip neina privažiuoti ir paiimti lavono.

7. Narkotikų gaminimasis namuose arba atskira nartkotikų rūšis, baldų parduotuvėje yra marihuanos augalas, kurį augindamas namuoje (laistydamas, prižiūrėdamas) galėtum užsiauginti arba atskiro narkotiko žolės, arba tiesiog narkotikų, bet jų auginimas ir gaminimas būtų išties sunkus, kad po to žaidėjai neprisigamintų per daug narkotikų ir tada jie kainuotų centus ir visų bagažinės būtų pilnos jų, ar gaujiniams kažką įdėti tokio. - Ši idėja nėra tobula tai čia jau reikia ją labai koreguoti ir spręsti ar tikrai ji būtų reikalinga/naudinga.

8. Vaistinėlių laikymas savo transporto priemonės bagažinėje arba privalomas vaistinelės turėjimas savo tr. priemonėje - siūlau padaryti, kad būtų galima į bagažinę įsidėti vaistinelių atitinkamą kiekį, arba padaryti, kad kiekvienoje transporto priemonėje(nuosavoje) būtų privaloma turėti bent 1 vaistinėlę (kaip realybėje) ir jeigu nebūtų jos, už tai būtų galima gauti įtarimo lygį iš policininkų, nes ji būtų privaloma įvykus eismo įvykiui ir esant nukentėjusiems.

9. Policininkams įdėti lavono ištyrimą pvz, guli žaidėjo lavonas ir policininkas (tyrėjas) priėjęs prie to lavono ir pvz. laikydamas y raidę laukia, kol užsikraus textdraw'as ir užsikrovus jam galėtų sužinoti kas nužudė žaidėją ir taip pagauti žudiką. Čia jei būtų toks dalykas tai įdėti pvz. aukštesnio rango policininkams būtų didesnis šansas įvykdyti sėkmingai tyrimą, nes pvz. ten pirmųjų rangų darbuotojams būtų beveik neįmanoma ištirti žmogžudystės, nes jie yra nepatyrę arba tiesiog, palikti PD direktoriui galimybę koreguoti kokie darbuotojai gali tirti ir kokie ne.

10. Įdėti į topus dienos žvejo apdovanojimą, ir už didžiausią kiekį sugautų žuvų būtų suteikiamas prizas, kai ir už kitas varžybas.

11. Žvejyboje padaryti, kad būtų mažas šansas sužvejoti kokį tai užsikabinusį ant kabliuko aksesuarą, ar ar kokį vertingesnį dalyką ar pnš.

12. Laikant mašinos, fūros, padaryti jog pradėjus laikyti praktikos egzaminą, keleivio vietoje, priekyje sedėtų npc (egzaminatorius), nebent tai sukeltų nereikalingo laggo žaidėjams, bet atrodytų tikroviškiau.


– Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Manau įgyvendinus kai kuriuos pasiūlymus būtų įdomiau žaisti, tikroviškiau viskas atrodytų. Ypač idėjus su namais manau, bet jau kiek padarytų namus labiau perkamus. Kai kurios idėjos sugalvotos labai greitai tai gali pasirodyti nesąmonės (ypač su žvejybos 11 idėja :D, taigi argumentuokit, kritikuokit kas būtų geriau, nes yra ką tobulinti.
– Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu – galite nekopijuoti šio punkto):

Redaguota Ganja_Wayne
11 idėja pratrinta, nes nieko ypatingo iš jos. Nieko gero su tais /tdeziu fragmentais..

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 12 tikrai ! Manau tai paįvairintu žaidimą ir suteiktu jam realistiškumo bei nenukeltu tr. priemonės be reikalo :D Labai nervuoja...

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

vienas geriausiu pasiulymu del spintos, jog joje galima butu laikyti skin ir aksesuarus, siuo metu namai neturi savo roles apart del saves, tad pridejus keleta nauju minciu namai, butai, lusnos taptu vel populiarios, ir reikalingos. pasiuliau minciu ir del garazu, yra sukurta tema. bendrai jungiant sekantis update gali buti susijes su nekilnojamo turto pletra projektui. labai geras dalykas, jog galima laisvai rinktis baldus, ju kainos dideles, bet to matyt neuztanka.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Wow! Visos įdėjos patiko ypač ta su žvejybą kur retus daiktus galėtum pagauti ir jeigų dar butų žvejybos lygių sistema kur kas kiekvieną lygi butu didesnis šansas pagauti retus daiktus manau kad žvejyba atgytų

 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

  • Nariai peržiūrėję temą

    2 nariai peržiūrėjo šią temą:

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.