Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

[0.1.8.7] Serverio online žmonių didinimui

Tamsos_Tvarkdarys

Rekomenduojamas pranešimas

– Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Tamsos_Tvarkdarys
 Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Šita idėja gan gerai padidintu žaidėju skaičių. Kadangi dabar gauni Rcon ir konfiskuoja acc. Tai padarykite jog RCON Būtų galima už 15eur nusipirkt. Aišku acc nebūtų nei money nei kreditu nei turto. Tik xp darbo xp /ispejimai t.t žodžiu turto nėra.
– Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?:  Serveris gaus pelno už Rcon ir bus daugiau žmoniu, nes visi pirkt RCON O dabar atima acc. Kaip bus galima pirkt Rcon bus daugiau žaidėju ir pirks vip, Admin t.t. bus serveriui pelno.

Kas už šita idėja?

@Rokas @Nico_Moretti 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Visa tokios sistemos logika ir yra kad žaidėjai pasimokytų iš pirmo karto o tie kurie nepasimoko ir antrą kartą(kuomet gauna RCON + vartotojo konfiskavimą) tiesiog nėra pageidaujami šiame projekte, o tokių kurie pastoviai naudoja neleistinas programas projekte tikrai nereikia.

Tačiau galimą padaryti jog po pirmo patvirtinto užblokavimo žaidėjas prarastų pusė savo turto, po antrojo - absoliučiai visą savo turtą, o trečiojo - RCON + konfiskavimą.

Redaguota Ledas_Competiv

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Kadangi idėja maniau, bus kažkuo naudinga, kažkas žavins sistema, klydau. Vis dėl to, nuo tada, kaip pradėjau žaisti egzistavo galimybė nusipirkti RCON paslaugą. O su vartotojų grąžinimais tikrai nesąmonė, nes kiekvienas darantis nelegalų dalyką žino, kaip gali būti nubaustas, bei kokios laukia pasekmės. Tad manau skaitydamas galėjai suprasti, kad idėja bevertė. O jei nori žaisti why not? Pradėk viską nuo nulio ir nedaryk tai dėl ko konfiskuotų vartotoją. 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Nesąmoninga idėja, prisidirbai lyg to, jog gavai rcon? sumokėk už tai ir nusipirkęs unrcon žaisk nuo 0, nebent kažkiek pritarčiau, jog būtų galimybė atgaut nickname, pvz susikurt iš naujo acc su senu nickname ir viskas nuo 0, bet ir tai abejotina.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

  • Nariai peržiūrėję temą

    3 nariai peržiūrėjo šią temą:

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.