Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

[0.1.8.7 čiut čiut Daugiau veiklos Taksistam

Žemaitis_Žmogus

Rekomenduojamas pranešimas

– Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Žemaitis_Žmogus
 Plačiai aprašykite savo pasiūlymą:

1. Panaikinti dviratį arba padaryti kad jis kainuotu kažkur 200 eurų ar daugiau. Aš suprantu daugelis iš jūsu būs prieš tai bet pagalvokit iš taksistų pusės. Nėra iškvietimų o kai būna iškvietimai mes iš jų nieko neuždirbam. gal 100 eurų o policija  virš 2000 tai tikrai..

2.  čekis ir kuponai. Aš sugalvojau tokia idėja panašiai kaip mirankiai tik kad ant taksistų. taksistas galėtu parduot žmogui max 3 čekius už tarkim 300 eurų ir kai žmogus turintis čėki jis jį gali panaudot ir jį turės taksistas pavežėti nemokamai tarkim su kokia komanda. O jei taksistas nevežtų tai tada keleivis galėtu  jam rašyt papeikimą. Kai žmogus panaudoja savo čeki tada taksistui ir žmogui išmes per čhatą "V_P panaudojo taksi čeki"  ar kažką panašaus. Kuponus gali gaut žmogus kuris važinėjasi  su taksi.  Bet kad nebūtu buginimų kiekvienas keleivis važiaves minimum 0,5 km gautų kupona. Surinkus  20 kuponu jis automatiškai gautų viena čeki.  Čia šia idėja galima implementuot į visus darbus  šiaip :D

3. ši idėja yra nelabai kaip veikla bet vistiek parašysiu. Tai yra kad kai neimi pinigus tada reikėtu padaryt kad taksomometre rodytu 0 visa laika nes naujokai ir kiti žmonės vistiek galvoja kad iš jų ima pinigus nes taksomometras tai rodo nors taksistas iš jų neima pinigų.

4. Čia viena diėna skaičiau tokia idėja medikams kad atsirastu botų kurie būtu kelkrašty ir juos reikėtu nuvešt į ligoninę ir pagydit . Tai tada medikai kai pagydo tą botą tada taksistai galėtu jį nuvežt atgal. Taksistai gautų iškvietimą ir jie turėtu nuvažiuot prie ligoninės ir tą bota pajimt. 

 

 

@Edvis Gaming @Kimba_Marcius

 

 

 

 

 

 

 

– Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Daugiau darbo taksistam. 

Redaguota Žemaitis_Žmogus

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

  • Nariai peržiūrėję temą

    1 narys peržiūrėjo šią temą:

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.