Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

[0.1.8.7] Pasiulymas serveriui - Lipdukai, Decals ir t.t.

Gvidas_Ham

Rekomenduojamas pranešimas

– Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Gvidas Ham
 Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Zinau jog turim gabiu zmoniu siam labai svarbiam darbui kuris yra lipdukai ar kokie nors tunning priklijuojami aspektai kuriuos galima uzdet ar nuimt. Labai noreciau pvz GTI liniju ant Club tr. Ir dar klubo numeri 53.. Sakes ledas butu. Ir siaip manau, atgimtu kazkiek tos masinos, ka ir stengiuos padaryt. Is viso to kokias lipduku dezes butu galima padaryt, kuriuos uzdedi, kaip, kad dabar aksesuarus. Ten su kokiu 5 lipduku limitu ar panasiai. Labai butu faina ir nerealu is jusu puses. Nes nebutu tik stock automobiliai ir jie jau butu modifikuoti, kas paverstu visa tai dar labiau isskirtiniu projektu. 
– Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: naujos tune dezes galbut,  kurybine puse issiplestu, dar daugiau kur kist grynuosius zaidime. Kas nenoretu lipduku? Tuoj cia NFS Pay Back bus 

Kiti irasai: visais tais lipdukais galima butu prekiauti ir uzsideti ar nusiimti, nes kitaip gaut tune su lievais stickeriais butu prastoka.

Redaguota Gvidas_Ham

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Pritariu šiai idėjai, bet prie jos reikėtų tikrai daugiau padirbėti, nes po miestelius važinėtų neatpažystamos mašinos atrodančios kaip mitinės būtybės, be to prie to turiu ir savą idėja.

Kaip ir mašinų aksesuarai, mažos statulėlės ar tai kokie objektai kaip gėlių puokštė ar panašiai pasipuošt mašinos interjera, pvz maža statulėlė ant mašinos panelės, gėlių puokštė po galiniu mašinos langu.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

  • Nariai peržiūrėję temą

    1 narys peržiūrėjo šią temą:

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.