Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Raktų dvikova: mechanikai pradės darbus su naujuoju direktoriumi

Rokas_Lays

Rekomenduojamas pranešimas

MECHANIKŲ DIREKTORIAUS RINKIMŲ ANALIZĖ

"Sveiki mano sekėjai", pasitikėjimas savimi ir savo kompetencijomis visada buvo privalumas. Kas per daug - tas nesveika: liaupsių paveiktas asmuo ne tik sugebėjo sukurti tragikomediją iš menkniekio, bet ir parašė veikalą, kurį sudaro vien tik pasiekimai ir savęs aukštinimai. Deja, pasigedau visko, ką privaloma paminėti laiške. O čia sakinys jums "mano gerbėjai", su kuriuo įmanoma bet kokį drk pasiimt: Kokios bus temos forume aš atskleist dėja nenoriu, bet nebus paprastos Ačiū tau, Kumpi, už pakeltą nuotaiką. O šiaip esu pakankamai nusivylęs šiais rinkimais, didžioji dalis asmenų yra nusižengę, todėl krenta mano akyse, tačiau yra ir kita medalio pusė, kai kurių asmenų laiškai buvo pakankamai įdomus, todėl porą asmenų įsitrauksiu į savo stebėjimų ratą. 

Ben_Wayne  - pakankamai įdomus laiškas, tam tikrais aspektais nušlovei nosis senbūviams, tačiau užkliuvo tavo motyvai t.y. kodėl tu nori tapti direktoriumi, nes jų kaip ir nebuvo. Dar nepatiko tai, kad tavo motyvacijos šaltinis, autoritetas yra direktorius, kuris paskutiniu metu tempėsi poste, o objektyvios ir argumentuotos nuomonės čia nebuvo,

Aivaras_Ali  - kur buvęs kur nebuvęs atklydo ir Vilkas į rinkimus, bet kodėl turbūt ir pats nesupranta, ne per seniausiai grįžo į projektą ir sugebėjo išstenėti šiek tiek aktyvumo.

Ernestas_Paklausk - no hard feelings, bet tau dabar per anksti - grįžai neseniai, todėl projekte turi susišildyt kėdę ir tik tada bandyti įsitvirtinti, nes palikdamas stipriai prisidirbai. Nuodėmės turi būti išpirktos...

George_Butler - pradėdamas skaityti laišką prisiminiau labai svarbų dalyką, t.y. prieš tai tavo naudotą V_P. Žinau koks esi geras asmuo, tačiau šiame serveryje asmenys nėra baudžiami šiaip sau - keli ban'ai, 3 forumo užblokuoti accountai, privertė susimąstyti, kad galbūt neesi toks, kokią nuomonę esu apie tave susidaręs.

Michael_Pacano - ne taip lengvai pasiduodi, šaunu. Man būnant direktoriumi, patiko tavo vadovavimas, ideologija, bendradarbiavimas, deja, tapus DP ne taip ilgai teko pabendradarbiauti. Laiškas tvarkingas ir argumentuotas, todėl nepalieka didelių klausimų. Labai pritariu tavo nuomonei, kad mechanikuose didelis darbuotojų skaičius yra bereikalingas. Pats apie tai esu kalbėjęs. kaip ir kiekviename darbe svarbiausias išlieka efektyvumas, o ne kiekybė. Mechanikų darbas yra vienas iš tų, kuriame yra didžiausios galimybės padaryti "elitinę firmą".

Haku_RInha - dar vienas asmuo dažnai besilankantis rinkimuose, dalyvavai ir paskutiniuose rinkimuose, kuriuose gavai minusą, dėl savo praeities žaizdų, Visada noriai skaitau tavo laiškus, jie turi savito žavesio. 

dqNQ8Ue.gif

Rinkimų finalas, kuriame kaunasi Haku ir Michaelis, abiejų veikėjų siekiai panašūs, kaip ir taikoma metodika, taip pat abu ragavę vadovavimo duonos. Michaelis serveryje praleido daugiau laiko, bet tai nėra pagrindinis argumentas, man patinka jo punktualumas ir gebėjimas išlikti ramiu ir neišprovokuojamu visose situacijose. Haku, atsiprašau, bet šį kartą tau atitenka 2-oji vieta, linkiu siekti tikslų ir įrodyti ne tik man, kad sugebėsi pasikeisti. Žemaitis_Žmogus nors nepaminėjau tavęs tarp tų kitų, bet tau skiriu 3-iąją vietą, nes tavyje matau potencialo. O Pacanui linkiu nepasikelti po mano liaupsių ir sukurti tai, ko nespėjai praeitą kartą.

9lkMbmt.gif

Redaguota Rokas_Lays

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

As turiu kopija to ka rasiau. Niekur tekste neminejau jog sveiki mano sekejai ar kazko panasaus ka vardiji. Saves aukstinimas? Tavo temoj buvo parasyta kaip reikalavimas pasidalint patirtimi, parasiau kur buvau pakiles karjeros laiptas. Ka pasiekiau, ka sukuriau. Dalintis savo temomis nenoriu nes cia zaidime didele korupcija. Ir ten tikrai nera taip kaip sakai zmogau. Speju tau daug mas liepe taip daryt arba tiesiog paskaitei sakini viena kita ir ejai prie kito kandidato. Net ir negaila jog net i analizuojamus nepatekau. Uzteko busenos atnaujinimu jog vienas ciuvelis apsmeiztu ir opa, net neidomu ka sugeba zmogus, tiesiog atmeti. Paklauses net ne liaudies balso, o kazkokio random ciuvo kuris konfliktuoja su visais. Sveikinimai naujam direktoriui, kaip ir minejo lays, jis nusivyles rinkimais bet ir pradziugintas. Sekmes darbuose. Del sekeju, tai tiesiog per ts kalbejausi apie tokius reikalus, buvo pokstas pradziai, po to gal dvi ar tris dienas priaijunges parasiau sveiki sekejai kaip poksta. Kaip pokstais ir sveikinosi zaidejai su manim. 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.