Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Kaip sužinoti mokyklos wifi slaptažodi per kelias minutes?

Forever_Young

Rekomenduojamas pranešimas

Šį pamoka skirta tiems, kurie eina į mokyklas ar kitas mokymosi įstaigas, ir neturi prieigos prie interneto. Tačiau galas galais, interneto reikia tai feisbūką patikrint, ar snapchatą pasižiūrėt tai šį pamoka labai paprasta, ir tai gali padaryt kiekvienas naudodamasis reguliariai kompiuteriu. Tačiau tie, nejaučia simpatijos kompiuteriui ir nežino šio būdo, o galbūt net nepagalvojo apie jį, prašom jums pamoka. 

Jeigu jūsų mokykloje ar kur jus besimokytumėt yra wifi, reiškia prie jo tinklo jungiasi dauguma personalo kompiuteriu, galbūt net ir tie kurie stovi informatikos kabinetuose ir panašiai. Todėl situacija palengvėja. 

Viskas ką jums reikia padaryti: 
Atsisėsti prie vieno iš kompiuteriu kuris yra prijungtas prie wifi tinklo. Prisėdus, nueiti žemyn prie interneto ikonėlės, ją paspausti kairiu pelės klavišu. 
Atsivers štai toks meniu, pas jus individualiai skirsis tik pavadinimai tinklu ir jų kiekis, visa kita bus panašiai arba taip pat. 

windows 10: 
connect-wifi-network-list.jpg?itok=-YYpI
windows 7:

select-wireless-network-from-list-580731

Kaip matote, jus turite sąrašą wifi kurios jums gaudo, ir viršuje dažniausiai būna pats pirmas tinklas, prie kurio jus esate prisijunge. 
win7-wifi-0003-06.JPG
esmė labai paprasta, prie to tinklo kurio jus esate prisijungę, paspaudžiate dešni pelės klavišą, ypatybės. Paspaudus jį atsivers tokia lentelė.
IC422365.jpg


Paspaudžiate > Security. Tada atsivers lentelė kurioje matysite wifi informacija, paspaudžiate SHOW CHARACTERS po passwordų.
cnOgR.png

Vuolia, jus turite slaptažodi. Labai paprasta, bet apie tokius paprastus dalykus ne visi pagalvojame, todėl tai viena iš išeičių ir tai trunka vos kelias minutes, per pertrauka prisėdus prie vieno iš mokytoju kompiuterio nesunkiai pasiimsite slaptažodį. 

Sėkmės vagiant internetą, ateityje papildysiu šia tema su įdomesniais būdais, kaip gauti slaptažodį neturint prieigos prie mokyklos personalo kompiuteriu, jeigu prie wifi prisijunge tikrai mažas kiekis kompiuteriu ir jie visad užimti arba neprieinami. 



Cheers. :rolleyes:

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Show characters paspaudus, per admin galima nustatyt guesto permissionus ar eitu tai padaryti, bei norint pažiūrėti 'guest' vartotojui reikalaus ivesti 'admin' slaptazodi, kadangi jusu mokytojai buki tiesiog nemokes tai padaryti ir lengvai gausit wifi passwordus. Jei visi kompai turi kaip administrator permissiona, tai ez af.

O as nemanau kad visi info kompai naudoja admin useri, turi turet 'mokinys ar 'guest' useri atskirai

Redaguota Dimitri_Russia

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.