Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

[0.1.8.7] Pasiūlymai serveriui: produkcijos mainai, tdėžės, aksesuarai, interjerų įrenginėjimas.

Michael_Pacano

Rekomenduojamas pranešimas

– Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Michael_Pacano.
 Plačiai aprašykite savo pasiūlymą:

1. Mano pirmoji idėja yra susijusi su verslais. Visiems puikiai žinoma, kad visi produkcija keičiasi vieni su kitais, bet būna užeina tam tikrų laikotarpių kai rasti vienos ar kitos produkcijos yra sunku. Mano nuomone, galima būtų įdėti kaip atskirą langą keitimuisi su produkcija. Pvz: Michael_Pacano keičia 20,000 maisto produkcijos į 20,000 technologijų produkcijos ir viskas būtų paprasčiausiai automatizuota kaip ir produkcijos nupirkimas iš kitų kai ji būna įdėta į pardavimą kitiems žaidėjams.

2. Sekanti idėja man šovusi į galvą yra su tune dėžėmis. Vėlgi yra tam tikrų momentų dienos eigoje, kad dėžių nusipirkti nebūna iš ko ir jų pardavimą galima būtų automatizuoti su skelbimų kontora. Principas būtų lygiai toks pats kaip su automobiliais. Už tam tikrą sumą dienai, kad ir kaip automobiliams 3000€ dienai būtų galima įdėti pardavinėti tune dėžes už tam tikrą kainą vnt. Žaidėjas paprasčiausiai užėjęs ant „pickupo“ galėtų nusipirkti tune dėžes. Pats principas mano akimis galėtų būti toks – Užlipus ant „pickup“ išmestų GUI lentelę, kurioje rašytų žaidėjų vardus pavardes su parduodamų dėžių tipu, kiekiu bei kaina už vnt. Pvz: Michael_Pacano 34vnt. Bronzinė 15000€/vnt. Ir pasirinkęs žaidėjas tiesiog įvestų norimą nusipirkti kiekį tune dėžių.

3. Trečioji idėja susijusi su aksesuarais. Manau galima būtų padaryti, kad eitų redaguoti esamą aksesuaro poziciją, nes tikrai daugiau laiko užima tas visas pritaikymas prie kito skino dedant aksesuarą per naują ir jį taikant, o šitaip būtų daug patogiau.

4. Ketvirtoji idėja yra susijusi su interjerų įrenginėjimu. Siūlau padaryti, kad eitų prieiti prie baldo parametrų tiesiog parašius /baldas [baldo nr.], paprasčiausiai taip būtų daug patogiau nei eiti per kelis langus, kad pasiekti baldą ir tuo pačiu greičiau.

– Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?Daugeliu atvejų būtų paprasčiausiai patogiau.
– Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu – galite nekopijuoti šio punkto): -

Redaguota Michael_Pacano

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Dėl pasiūlymo su verslais, tai tik druskos bėrimas į dabartinę žaizdą susijusią su verslais. Verslų modelis nebuvo planuotas taip, jog žaidėjai tarpusavyje keistųsi produkcija nemokamai ir all in viską stumtų į serverį kalbant apie produkcijos pardavimus. Artimiausias atnaujinimas žymiai palies verslus ir įstatys kiekvieną verslininką į atitinkamus rėmus.

Visos kitos idėjos ganėtinai logiškos. Pažadame ateityje atkreipti į jas dėmesį ir galbūt dalį jų išpildyti.

Ačiū.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.