Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

[0.1.8.7] Pora idėjų

Žemaitis_Žmogus

Rekomenduojamas pranešimas

 Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Žemaitis_Žmogus
 Plačiai aprašykite savo pasiūlymą:

1. Tarkim jeigu esi policininkas ir yra žmogus su įtarimo lygiu bet jis yra evente tai kai policininkas padarytu /sekti jam parašytu "Žaidėjas šio metu yra evente"

2. Šį idėja yra nemano bet aš vistiek noriu ją parašyt čia bet tai yra kad sistema pati uždraustu policininkui duot baudas gaujiniaims,

3. Padaryti /kauliukai cooldowną. Yra daug naujokų kurie neturi net 5k xp ir jau su infernusais lakso prašilošę ant kaulo. Aš manau kad padarant cooldowną pagerintu serverio ekonomiką. Bet aišku galėtu ir būt varijantas kad galima nusiimt cooldowną su kreditais.

4.Šį idėja yra apie autobusų stoteles ir skelbimų lentas. Aš manau kad reikėtų pašalint autobusų stoteles ir jas pastatyti kurnors vidurį kelio. ir prie jų pastatyt lentą ir prie jos priėjus ir paspaudus pvž Y galima pažiūrėt skelbimus ir skelbti tenais galima nemokamai bet per čhatą nerodys.

5. Šią idėjau jau siųliau kažkada preita syki bet paminėsiu ir čia. Kad per /telefonas būtu tokia galimybė užblokuot žaidėja kad nerodytu ką jis jums rašo.

6.pamažint valčių kainas per puse nes ir taip jų niekas nenaudoja ir manau reikėtų kad laivų parduotuvė būtu arčiau kaimelių nes dabar kažkur visai kitur kampe stovi...  Bei manau kad galima būtu padaryt kad vidurį jūros galėtum žvejot su valtim ir vidurį jūros ten kibtu daug daugiau. 

7.  Kai yra taksistai serveryje tada negalima naudot nuomos mašinų arba dviračių nes tada atsiras daugiau veiklos ir darbo taksiukam. 

8.  Aš manau kad mums reikia visiškai panaikint dviratukus arba padaryt jų kainas 500e nes labai sunku juos gaudyt kai esi policijos pareigūnas ir taksistam yra labai mažai veiklos... Aš žinau kad daugelis bus prieš šią idėja bet kartais reikia ir pagalvot apie kitus..

9. tarkim parašai /telefonas ir atsiranda dar vienas langelis "internetas" ir ant jo paspaudes gali pasirinkt kokias nors funkcijas tarkim viena kurią aš sugalvojau "automobilių kainos"  ir kai paspaudi ant jo gali pamatyt visas serverio automobilių kainas, inf, nrg ir t.t. Tarkim internetą pasipildyt galima kioskuose arba namuose gali jį naudot nemokamai. čia aišku galima išvystit šia idėja daugiau.

10. Spalvos dėžė. Isivaizduokit. dėjot gold dėžę ant savo sultano ir gavot gražia tune bet lieva spalva tai tada manau galėtu atsirast serveryje spalvų dėžė ir ją atidarant būtu panašiai kaip ir skinus. prieš atidarant tau parodys ar tu gausi labai retas spalvas ar labai lievas spalvas. Spalvų dėžė turėtu kainuot gan daug. Gal sakyčiau 75k .


– Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Na šie pasiųlimai manau praverstu daugelis serverio žaidėjų. 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Mano nuomone padaryti cooldown ant kauliukų yra visiška nesąmonė, Jeigu nori tegu žaidžia, jų pasirinkimas, aš niekad nelošiu ir kitais būdais sugebėjau užsidirbti, o ekonomika nesikeičia, ar turėt naujokas tą 1mln ar senesnis žaidėjas turės 5mln o ne 4mln, what's the diffrence?

Panaikinti dviračius yra visiška nesąmonė, nes tu siūlai gaujiniams laukt prie hp kol atvaris taksistas ir nuveš juos į zoną? Visiška nesąmonė, bei neatmeskim varianto, kad taksistas gali būt ir vienas aktyvus, jis juk nespės paimti 3 iškvietimų vienu metu, o laukti 10 min kol atvaris taksistas ir po to pavažiuoti 2-3min su juo tai irgi nesąmonė.

Įdėja su žvejyba ir laivais skamba gerai, bet manau ją būtų galima papildyti, kad į laivą būtų galima įdėti dar kokius 200-300kg, nes jeigu išvarai žvejoti į jūrą tai nesinori plaukiot į parduotuvę kas 2min ir prarast gerą spotą :D, ir šiaip galima būtų parduotuves padaryti prie vandens, kad nereikėtų su mašina iki jos važiuoti, o parduoti galėtai tiesiai iš laivo.

Taip pat idėja nesusijusi su tavo būtų tokia, kad būtų galima pažiūrėti banke, kada kas ir kiek pervedė tau pinigus, pvz paskutinius 5 pervedimus į tavo sąskaita.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

3, Prieš, ir taip yra cooldown'as kas 1 min gali žaisti

5. Už, jau yra siūlyta, pasižiūrėk tarp temu pasiūlymu, nes pastoviai neadekvatūs žaidėjai, pastoviai nesamonęs rašinėja, ir grąsina ir t.t

7. Prieš, nereikė tokiu šh daryti, pagalvok realybei lygiai taip pat dirbtu taksi, irgi negalėčiau naudotis dviračiais? Biški su protu draugauk, tavo pasirinkimas nori su dviračiu, ar su taksi važiuot, čia būtų demokratijos servas

8. Prieš, tu gal juokauji? :D Žmogau, tai gal ir sanchezus, ir nrg ištrinam motociklus kaip manai?

6. Prieš, ir taip buvo prieš [0.8.6] sumažino kainas valčiu, buvo virš 1 milijono eurų, dar numušė kaina valčių, tu dar tu nori kad sumažintu kainas? Kas norės tas nusipirks, tas kas turi pinigu nusipirks aišku

1. Už, gerai kad rašytu kad kažkas dalyvauja event (/dalyvauti), nes pastoviai pradėdi /sekti žaidėja su įtarimo lygiais, nuvažiuoji o jie ant stogo ar pnš, kitaip neturiu galimybės jam suteikt baudos

2, Už, aš dabar sakyčiau, kai visiškai naujokai šnekant ir nenaujokams kurie dirba policininku, kartais ir retais kada būtų kad gaujiniams suteikiama bauda, dažniausiai tai kai pačia pirma dirba žalias naujokas policininkų, ups ir netyčia duodi gaujiniui baudą, manau reikėtu tai padaryti

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.