Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Lays'o monologas: "imti ar neimti?" - medikų vadovo rinkimų rezultatai

Rokas_Lays

Rekomenduojamas pranešimas

MEDIKŲ DIREKTORIAUS RINKIMŲ ANALIZĖ

Kaip ir visada medikų vadovo sostas išlieka pats paklausiausias - šį kartą teko išvysti 11 dalyvių bandančių laimę rinkimuose . Bet ar šį kartą direktoriaus rinkimai pasiteisins ir išvysime žmogų, kurį žinosime ne tik dėl to kad egzistuoja ir tiesiog "sėdi soste" ?

Aivaras_Ali   pasigedau formalumo, toks jausmas, kad rašant laišką socialiniuose tinkluose susirašinėjai su draugeliu, todėl čia emoji visokie nelabai pritiko. Gal ir neblogai, kad išvardinai buvusio direktoriaus klaidas, bet kiekvieną kartą rašant, "aš taip nedarysiu", atrodė kaip tušti pažadai. Minėjai, kad esi pasipiktinęs, kad negalima imti draugo į pavaduotojus, palauk kur taip parašyta, ar kas taip pasakė. Galima, tiesiog, tai neturi būti korupcija, o imant asmenį į svarbias pareigas turi būti pamiršti visi asmeniškumai ir atsižvelgiama į įvairius kriterijus. Trūko svaraus argumento kodėl būtent tu turėtum tapti ir kuo tu esi pranašesnis už kitus. 

Winston_Click   nespindėjai noru tapti direktoriumi, per mažai idėjai darbo, rašai, kad kandidatas turi plačiai apibūdinti save, firma ir k.t. kai tavo paties skelbiama rašliava yra pakankamai glausta ir paliekanti daug klausimų, dėl argumentų trūkumo.

Gordon_Hells   na va pagaliau matau potencialų laišką, šaunuolis Gordonai, pažanga. Kas liečia idėjas/temas forume, "darbštuolis" tema pasirodė visiškai bereikalinga, o charakteristikos atrodė kaip mano neseniai sukurta "darbuotojų bylos" tema. Nežinau galbūt neseki naujienų ar čia norėjosi parodyti idėjų gausumą, nors jos ir nenustebino manęs labai. Na kaip ir kiekvieną kartą noriu priminti, kad vienas iš būtiniausių reikalavimų yra turėti forumo vartotoją su ne daugiau kaip 3 įspėjimais, o tu turi daugiau negu 3 užblokuotus vartotojus.

White_Bear   išsties patiko tavo pateiktas laiškas, per daug nesigilinau, bet tam yra svari priežastis. Kas liečia antrąją rinkimų dalį tikrindamas kandidatus stengiuosi atkasti net ir sunkiausiai matomus dalykus. Neseniai buvai viename iš gėdos stulpų, užmačiau mute anketas, taip pat mačiau už ką buvai nušalintas iš taxi firmos ir kol kas dėl tavęs man kyla daug abejonių. Šiuo metu nemanau, kad esi tinkamas asmuo, kuris galėtų užimtas tokias pareigas. Nors ir tai yra medikų direktorius, su kuriuo daug rizikos nėra, tačiau, tai vistiek išlieka prestižas mūsų projekte.

Ben_Wayne   patiko požiūris į darbuotojų kiekį, t.y svarbiausia kokybė, o ne kiekybė, tačiau nemanau, kad medikų firmoje užtektų 10-15 darbuotojų, kadangi jie nebus 24/7 prisijungę, kad ir kokie aktyvūs jie būtų, tokios pačios efektyvios ir motyvuotos komandos ilgai neišlaikysi. Kas liečia. Pasigedau idėjų ar bent jau kažkokių forumo temų aprašymo, turbūt koją pakišo patirties trūkumas medikuose, o ir aktyvumas šį mėnesį nestebino, bandydavau /pzu daryt, bet tavęs dažniausiai nesutikdavau.

Faris_Razor   pakankamai neblogai atrodė idėja skelbti savo anketa tokiame formate, bet kaip ir minėjau, tai buvo anketa, mes reikalaujame CV laiško. Kai kurios vietos buvo glaustai parašytos, bet tai nereikškia, kad jos buvo neinformatyvios. Vėliau prisistatymas toks paviršutiniškas, nors ir esu tave girdėjęs, su tavim bendravęs, bet noriu žinoti koks išties esi, ir ką apie save manai. Žinau, kaip sunku yra sukurti naujas idėjas, o va čia pagaliau nematau to nuobodaus "kvalifikacijų" tęstinumo - visada kažką naujo sukurti ( kas būtų logiška > kasti narkotikus mėnulyje ) yra pakankamai sunku, tačiau čia bent jau pamačiau šiek inovacijų toms naudotoms idėjoms. Kūrybingumas ir iniciatyvumas yra pakankamai reikalingos vertybės tokiame poste. 

Ernestas_Paklausk   beskaitant tavo parašytą laišką išvydau šiek tiek panašumų, todėl nusprendžiau paskaityti kitus tavo pateikiamus laiškus. Pamačiau 2 kopijuotas ir šiek tiek pakeistas pastraipas, tačiau šį kartą nebausiu, taip pat tikiuosi, kad tai bus ženklas visiems kitiems. Rašant laiškus niekada nekopijuokite iš senųjų, rašykite šviežias mintis.

San_Full   anketa vidutiniška..... Ne, juokauju, tokio kandidato net nėra, čia tiesiog "paslėpti" analizės rezultatai, tam kad žmonės visko nepraleistų pro akis ir truputį pasinervuotu skaitydami mano rašliavą ^^ Apskritai rinkimai pakankamai tragiški, visi kandidatai turėjo savo minusus, neradau fenomeno su kuriuo galėčiau kopti į aukščiausias viršukalnes. Todėl teks atsirinkti žmogų, kuris buvo arčiausiai to ko norėjau. Faris_Razor, be tavo linksmos sielos, žinau koks protingas esi, todėl tikiu tavimi ir sveikinu tapus naujuoju direktoriumi.

Nedaz_Nedaz   na va kaip tokio amžiaus asmeniui tikrai neblogas laiškas - perspektyvu! Deja, po praeitos kadencijos imu stereotipišką požiūrį į vaikus versti realybe. Pasiklausus nuomonės apie tave, iš svarbių dirbusių asmenų su tavimi negavau labai teigiamos nuomonės. Nesakau, kad visi jaunuoliai turi pulti į neviltį, tačiau tai reikia įrodyti veiksmais, ir pradėti nuo paprastesnių pareigų, kad suprastumėt visą vadovavimo esmę.

Voltas_Focus   nesupratau kas čia nutiko, bet pastaruoju metu sunku buvo surasti tave, pastebėti, laiškas sakyčiau iš visų buvo bent top4, bet kaip ir pas Ben'W pasigedau tų pačių idėjų aprašymo, tik algų sistemą mačiau. Na teko pasidomėti apie tavo istorija serveryje, galvojau, kad esi ramus žmogelis, Aišku lieku prie nuomonės, kad žmonės nesikeičia, bet 2015 metais dar buvai pyplys, tai kaip ir viskas paaiškinama. Na ir dar radom, kad tavo antras acc yra užblokuotas už čytinimą.

Saulius_Tuneriss   po tavo mechanikų kadencijos labai abejoju tavo būvimo pareigose, na ne taip ir seniai grįžai į projektą kaip pilnavertis žaidėjas. Stebėjimu metu pamačiau, kad pradėjai aktyviai žaisti tik tada, kai pateikei laišką. Policininkų darbe buvai kaip mitas, apie kurį mažai kas girdėjo. Dar netoleruoju, kai žaidėjas vaikšto po kanalus, ir prašo idėjų - jeigu neturi noro, ir kompetencijos šitam postui, tai kokio velnio pildai ?

Zemaitis_Zmogus   po tavo būsenos atnaujinimo pagalvojau, kad nebeteks čia tavęs išvysti, dabar tenka abejoti, ar vis dar degi tokiu noru tapti vadovu, nes praeitą kartą laiškas mane labiau nustebino. Dar tas P raidžių dalinimas kanale pasiekus 3 rangą kažkokia mistika.


F0o8tjd.gif

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.