Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

[0.1.8.7] Pasiūlymai serveriui: Dėl daugiau atitvaru, ir mokamų stovėjimo aikštelių

Sala_Mandra

Rekomenduojamas pranešimas

– Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Sala_Mandra
 Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Mano pasiūlimas yra toks, kad prie kelio būtu daugiau atitvarų. Dar vienas pasiūlimas dėl mokamų aikštelių. Nes kartai kai mes nepastebime mechanikai mūsų mašinas nutempia į vandenį ar į KMA aikštele ir mes gauname sumokėti už taisymą arba išleidimą iš KMA aikšelės.
– Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?:Kam tai padėtų? Padėtų žaidėjams, jie važinėtu mažiau žole. O tai būtu, kad mažiau būtu nubaustų žmonių už NON-RP. Mokamos aikštelės padėtų žmonėms issaugoti savo turtą. Tai būtu manau naudinga serverio žaidėjams

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Sutikčiau su Emilio nuomone, kam gi tie atitvarai? Juo labiau, manau jų serveryje netrūksta ir kaip sakė Emilis, - policijos departamentui bus gan mažai darbo, tad suori, bet esu prieš atitvarus. O dėl mokamų aikštelių, tai kažkas panašaus yra, "Užsisakyti 1 valandai nenutempimo paslaugas", berods taip vadinasi, šitą gali rasti ECO degalinėse.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Niekam nereikė. Pats gali užsisakyti paslaugas kad mech negalėtu nutempti. O tuo labiau yra salonas kur mašina gali laikyti. Atitvarų taip pat nereikė, policijos darbui mažiau liks darbo,nes pagrindas tai ir yra non-rp darymas. 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Atitvaru tikrai nereikia,nes ribotu vaziavimo laisve ir seip serveris tvarkingiau atrodo be ju,o stovejimo aiksteles ask idomi ideja nes stovejimo aiksteles nors vienam mieste reikia

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Prieš, kodėl? - 

"prie kelio būtų daugiau atitvarų" , tau čia panašu į karvių lauką, kad jų reikėtų. Kaip tik gerai, kad yra tarpų, kur nėra. Pavyzdžiui, begi nuo policijos, tai tu gali laukais bėgti, yra vietų kur gali pastuntinti važiuovamas per žolę. Kitas dalykas, jeigu būtų sudėta daugiau atitvarų, tai būtų nebereikalingas pareigūnams priežastis dėti įtarimo už NON-RP, nes tu negalėtum niekur pravažiuoti ir padaryti NON-RP.

Dėl mokamų stovėjimo aikštelių, tai kam jas padaryti mokamas? Jeigu į jas niekas nebestatys ir laikys pavyzdžiui prie verslo durų, namo kieme,prie darbo aikštelėje arba ECO degalinėje kur mechanikai negali nutempti. Visi žaidėjai daro taip, kad jiems už nieką nereikėtų mokėti.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.