Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

[0.1.8.7] Nuosavos tr.priemonės išnaudojimas darbo sąlygom.

Texasranger_Aluizas

Rekomenduojamas pranešimas

– Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Texasranger_Aluizas
 Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: [Rangas, kuris leidžia dirbti su nuosavą tr.priemonę.] - Manau daugelis sutiktų su ta idėja, jog žaidėjas, dirbantis darbą su pakvietimu, galėtų dirbti su nuosava tr. priemonę kaip su darbine ( žinoma tai reikėtų užsitarnauti ). Principas paprastas, kaip pavyzdį galime imti "Taksi", tarkim, darbuotojas turi tam tikrą rangą, kuris direktoriaus nustatyta tvarka leidžia dirbti su nuosava tr.priemonę, tokiu atvėju darbutojas gali panaudoti komandą (pvz: /taksometras), kuri leidžia naudotis taksometru netik darbinėje, bet nuosavoje tr. priemonėje ir žinoma minutės keliautų į pradirbimo laiką.  Paimkime "Policijos darbą", šiuo metu policija turi papildomą teisėsaugos šaką " Kriminalinė policija ", bet koks tikslas joje dirbti, jei iš to nėra naudos, kadangi dirbant su nuosava tr. priemonę negaunamas atligis už minutę ir pradirbtos minutės nesiskaičuoja į pradirbimo laiką, taipogi negali užsidėti papildomo švyturėlio, kuris įspėtų žaidėją, jog jis yra stabdomas, išimtis visados yra, pranešti tekstine žinute, jog žaidėjas yra stabdomas, bet ką daryti tokiu atvėju jeigu policijos darbuotojas yra užtildytas?  Šiam darbui pasiūlymas būtų toks, įdėti komandą (pvz: /svyt - komanda, kuri leistų užsidėti ir nuimti švyturėlį nuo stogo. /kp - komanda, kuri konfiguruotų kaip darbinėje tr. priemonėje.). Žinoma, šią idėją įmanoma pritaikyti visiems darbams.
– Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Žymiai didesnė žaidėjų motyvacija darbintis, aktyviai dalyvauti veikloje, konkuruoti su bendradarbiais dėl aukštesnio rango + Paįvaritinų darbo sąlygas, žaidėjai būtų labiau suinteresuoti.
– Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu – galite nekopijuoti šio punkto):

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Aš esu visiškai PRIEŠ šią idėją. Pradėkime nuo to, kad tu paminėjai tik du darbus, taip šiuose darbuose gal ir galima padaryti šią idėją. Bet prieikime prie kitų darbų. Pradėsiu gal nuo mechanikų. Vis dėl to mechanikai serveryje turi dvi transporto priemones, nežinau pakaitalo joms tikrai nerasi, kad galėtai su savo nuosava tr. priemone važinėti, nes viena tr. priemonė "TowTruck" skirta prikabinti tr. priemonę kuri stovi ne vietoje ir ją nutempti į KMA aikštelę, o DFT laužams, tai logiškai galvojant tu neužsidėsi laužo ant savo nuosavos transporto priemonės stogo ir nenuveši jos. Medikuose lavono neįsidėsi pas save į mašiną ir nenuveši jo iki bazės. Nelogiška idėja, nes nevisuose darbuose eina išpildyt tavo idėją. O manau jau jei darant kažkokį lengvinantį dalyką darbams tai jį reikėtų daryti visiems vienodą.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Prieš, kodėl? - 

Nelogiškai gaunasi tavo atvėju, taksi darbuotojas dirba su nuosava mašina infernus ir prasižengiau pareigūnui, pareigūnas gali dirbti tik su automobiliu ir taksi darbuotojas gali begioti, kad ir visą laiką, bet pareigūnas jo nepagaus, nes jis bus per lėtas, kur čia yra logika? Aš šitoje vietoje esu labai prieš, nes nelygios sąlygos.

Ši sistema yra kituose serveriuose ir esu šimtą procentų įsitikinęs, kad šio projekto savininkai nekopijuos sistemų iš kito serverio.

Dėl rangų kėlimosi noro, kad bus didesnis noras keltis rangą, tai yra pačio žaidėjo sprendimas ar jam reikia ar ne. Yra padaryta, kad kuo didesnis rangas, tuo gali važinėtis su geresne tr. priemone, gauni daugiau pinigų į minutę ir ko trūksta.

 

Redaguota Anti Freez

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.