Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

[0.1.8.7] Naujos namo statybos

Laimex_Teams

Rekomenduojamas pranešimas

Serverio pasiūlymų skilties anketa:


– Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Laimex_Teams
 Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Mano pasiūlymas būtu toks, kad žaidėjai galėtu patys žaidėjai statytis namus, griauti namus. Puošti jos teritoriją, dėtis vartus, tvora į teritorija. Namas galimas būtu statyti iš lentų, akmenų. Tam būtu padaryta kaip baldu parduotuve tik būtu kitokia parduotuve statybų. Jos pavadinimas galėtu būti statybų duona, ten būtu lentų, akmenų dažų kuriuos galėtu dažyti ant namo išorės, lauko durys, garažo vartai, langai. Priėjus savininkui ar žaidėjas kuris turi nuo namo raktą priėjęs galėtu parašyti /durys ir žaidėjas su ranka atidarytu duris. Priėjus prie garažo parašytu /garazas tada žaidėjas atsitūptu ir už rankenos paimtu pakeltu vartus į aukštį. Jei dar būtu teritorijoje įstatyti vartai jie galėtu atsidaryti parašę /vartai.  
– Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Daugiau žaidėjų pritrauktų į projektą. Daugiau įdomumo bus žaisti projekte.
– Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu – galite nekopijuoti šio punkto): Nežinau ar yra tokia sistema todėl neturiu nuotraukų.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
13 minutes prieš, Texasranger_Aluizas rašė:

Sudėtinga sistema, aš būčiau už, bet nemanau, jog šią sistemą įgyvendins, nes labai daug darbo prireiktų ir serveris labai apsikrautų problemomis.

Sistema tokia pati kaip butų/namų tik, kad lauke.. Šiaip būčiau , bet vienas serveris naudoja šitą sistema... Tai žiūrėsim kaip čia bus.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Aš už šią idėją esu vidutiniškai, ir , ir PRIEŠ. Pradėkime nuo to, kodėl mano nuomonė priešinasi su tavo. Pirmas dalykas, gal dėl kurio reikėtų atkreipti dėmesį, kad labai sudėtinga būtų padaryti su garažais, o gal ne ir neįmanoma, nes visgi už garažo vartų yra juodas plotas. Antras dalykas labai apkrautų serverį, vis dėl to miesteliuose yra daug namų, o jeigu darant su kiekvienu namu taip tai labai didelė apkrova būtų serveriui. Visų trečia, šią sistemą naudoja, kitame serveryje. Na ir galiausiai visų ketvirta, tai manau dingtų Mariaus nuopelnas. Nes jis užsitarnavęs ir turi išskirtinį namą, o jei padarytų idėją tai visi galėtų pasidaryt, panašius namus. Kodėl gi esu už šią idėją? Visų pirma serveryje neliktų tiek daug pardavinėjamų namų. Realistiškesnis žaidimas, kurį dar paįvairintų visokios animacijos.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Iš tiesų, galbūt nereikėtų tų visų akmenų, nes gi čia ne survival, tai atrodytų juokinga. Bet būtų galima padaryti, kad pasirinkti, iš ko padarytas būtų namas: medienos ar plytinis.. Taip atrodytų logiškiau ir manyčiau gražiau. 

Keisti kiemo įvaizdį, tikrai būtų įdomu ir prašmatnu, kaip yra padaryta dabar, kad gali keisti tik namo vidų, visi žaidėjai nepamatys to, o čia būtų kiemas, visi praeiviai galėtų pasigrožėti ir kt. Ir taip būtų veiklos galvojant, ką čia ypatingai ir prašmatniai pasidaryti.

Viena vizija turiu pats, kad panaikinti namus esamus ir sumapinti, kaip kad yra dabar salose. Ir taip visus namus padaryti, nebūtų jokių pickupu įėjimui į namą, o paprastos durys. Jeigu jas užrakinai jos nesidarinėja, jeigu atrakinta jos lengvai darinėjasi, kai dabar, kad galima namuose padaryta stumi jas jos darosi. Nebūtų, kai įeitum pavyzdžiui į banką ir tik interjevas nei langu, nei vaizdo pro langą, jau netgi kalėjime matosi, pro langą vaizdai. Iš lauko matosi interjeras, matosi ar yra kas namie ar tuščia. Manau čia būtų, tikrai, tikrai niekur matyta ir nauja įdėja. Miesto įvaizdis būtų visai kitoks ir namus pradėtų pirkti. 

 

Redaguota Anti Freez

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

  • Nariai peržiūrėję temą

    6 nariai peržiūrėjo šią temą:
    Svečias  Luna_Lowri  Tomas_Quatros  Svečias  Wizard_Airidas  Deivydas.HKS 

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.