Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Prisistatau James_Maxwell

James_Maxwell

Rekomenduojamas pranešimas

Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: James_Maxwell

Jūsų tikrasis vardas: Liudas

Jūsų amžius: 21

Iš kokio miesto esate?: Alytus, Ukmergė

Kokie jūsų charakterio bruožai?: Jau ne pirma diena kaip žaidžiu šiame serveryje, kai kurie jau pastebėjo koks esu asmuo, bet ir pats itin daug negaliu papasakot. Žinoma galiu pasakyti keletą, kurie yra akivaizdūs. Turiu dalelę pedanto pėdsakų, esu komunikabilus ir tolerantiškas asmuo. Galima suprasti, kad sugebu išlikt ramus įvairiose situacijose. Neapsieinama ir be blogųjų mano savybių. Esu gan sunkaus charakterio, turiu savo nuomonę įvairiais klausimais, kurios laikausi ir jos nekeičiu. Tad dėl šios priežasties kartais tenka ginčytis su kitais asmenimis.

Laisvalaikio hobis(-iai): Užsiėmimų turiu įvairių, bet šiai dienai vieni svarbiausių man: slindinėjimas(Snowboard'u), longboard'as, autosportas (Rally). Šią vasara pradėjau mokintis wake'int, bet dar reikia nemažai praktikos.  Minimaliai domiuosi fotografavimu vasaros metu(žaibų) ir auto sporto.

Ar turite augintinių? Jei taip tai kokių: Vokiečių aviganis (tikras)

Kada pradėjote žaisti SA-MP?: Tikslaus laiko nuo kada ir kiek laiko žaidžiu, nepasakysiu. Daug metų atgal žaisdavau nemažai. Kurią dieną galvojau pabandysiu is neturėjimo ką veikt ir pažaisiu, vėl pasidarė įdomu.

Iš kur sužinojote apie Greenside.lt projektą?: Interneto platybėse suradau.

Vieta visoms likusioms mintims išsireikšti: Dabar šiek tiek apie mane kaip asmenybę ir kuo aš užsiimi, nes teko girdėt, kad eit dirbt ir t.t.(atsakymas jums). Šiai dienai esu vienos didesnių baldų įmonių technologas. Kokios tai pareigos? Esu atsakingas už gamyklos įranga, privalau rūpintis tiek jų programomis tiek mechaniniais klausimais. Įvykus gedimui privalau ieškot problemos, kuo greičiau spręsti. Parūpinti reikiamas detales, užsakyti. Žinoma tai nėra taip pat paprastas uždavinys, nes tenka ieškoti kokybiškų produktų, kainos, kad taupyti gamybos krepšelį. Sekantis dalykas, programos kūrimas įrengimams ir jo paleidimas. Pagal užsakymą nubraižyti gaminį (AutoCAD'u), pateikti gamybos vadovui. Patvirtinus, pradedu rašyti programą ir įdiegti i gamybos įrengimus. Skamba įdomiai? Galiu pasakyt, kad kartais nėra itin linksma, nes gali skambinti darbuotojai vidurį nakties ar net savaitgalį(gamykla dirba visą parą). Tai tiek apie vieną iš mano darbo vietų. Dirbu su savo dar neoficialiu projektu. Esu surinkęs keletos žmonių grupę, kuri mano patalpose atlieką tat pačią baldų gamybą. Bendradarbiauju su viena iš Vokietijos kurjerių įmonių, tad asmenims nuo 18m. ir turint B kategorijos teisęs, galiu pasiūlyti darbą.

Nuotrauka(privaloma)https://imgur.com/a/9ag3s2y

 

Redaguota James_Maxwell

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
19 minutes prieš, Ema_And rašė:

Atrodai vienas iš "rimtesnių žmonių" todėl keista, jog SA:MP žaidi :D Nu ką, sėkmės realybėje.

Tiesiog laisvo laiko praleidamas.. :D Dėkoju!

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.