Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Pseudo direktorių kova: taksi postas

Rokas_Lays

Rekomenduojamas pranešimas

TAKSI DIREKTORIAUS RINKIMŲ ANALIZĖ

Šį kartą taksi direktoriaus rinkimai mane nustebino, net 12 žmonių bandė laimę.

Gordon_Hells  nežinau kiek kartų kartotis, bet kaip jums visos firmos yra vienodai geros ir vienodai įdomios. Nemanau, kad žmogus be nuomonės, ir pildantis bet kur ir siekiantis bet kokių pareigų yra tinkamas, nes čia reikės paplušėti, kad firma taptų auksinė.

Jimmy_Morison  perspektyvus laiškas, geras aktyvumas, tik deja trūksta patirties pačiame darbe, nors ir jis nėra ypatingas, tačiau visada konkursiniu balų daugiau turi tie, kurie dirbę. Tikrinant paieškose forume, nemaloniai nustebau, dėl čytinimo ir poros mute anketų. Atsiliepimai apie tave buvo pakankamai neblogi, o ir stebėjimo metu nemačiau prie ko prikibti.

Emilis_Deere  nežinau, nesužavėjo manęs tavo laiškas, viskas “basic”, o ir pavaduotojo poste galimybės atsiskleisti neišnaudojai, tik su dviračius double-jump’ą rodydavai, o iškvietimai praleisti likdavo.

Rimts_Kents  laiškas nekelia jokių emocijų, viskas paprastai parašyta, o dar ir spalvų kaitaliojimas kiekvienoje pastraipoje labai vaikiškai atrodo, kitaip sakant trūko formalumo.  

Zemaitis_Zmogus  nu va Zemaitis pateikė dar vieną kandidatūrą direktoriaus postui užimti. Šį kartą geriau negu praeitus kart, o ir aktyvumą susitvarkė - neprognozuojamu ženklų palikti projektą nebėra. Noriu prikibti prie to medžio, nors ir parašei, kad čia tik pavyzdys, tačiau jau geriau išvis nieko nekelti, negu įkelti kelių minučių darbą.  

Haku_RInha  prieš tau užpildant, net nesitikėjau, kad žaisi šiame projekte ar apskritai samp’ą. Prie pirmosios dalies neturiu dėl ko prikibti, kadangi ne kartą esi vadovavęs, o ir idėjos visada įdomios pas tave, tačiau bet kuriuo atveju, negaliu suteikti progos asmeniui, kuris neseniai grįžo, todėl turėsi ne kartą užpildyti ir įrodyti man, kad aš klystu nesirinkdamas tavęs. Ar tai įmanoma ? Taip, vienas iš dabartinių vadovų tai padaryti sugebėjo po daugelio bandymų, o dabar pasiekė nuostabius rezultatus, nes vertina ką taip sunkiai uždirbo. 

Dovydas_Weed  dar vienas neblogas laiškas, tik užkliuvo dėl tų keiksmažodžių vertinimo, jeigu nedaug - galima, na nemanau, kad direktorius tokius dalykus turėtų išvis toleruoti, o prieš DP turėtų pasirodyti kuo geriau. Šiaip mačiau, kad pakankamai sėkmingai ir gerai dirbai pervežėjuose, o ir atsiliepimai buvo geri.

Kimba_Marcius  hmm, tikėjaus kažko daugiau, visgi ne kelias savaitęs teko vadovauti taksi firmai, todėl sukaupta patirtis yra labai didelis privalumas prieš kitus konkurentus, o čia tu to neišnaudoji - paskaičius toks jausmas, kad monotoniška taksi aplinka tau suspaudė smegenis ir rašei tik tam, kad parašytum.

Ledas_Competiv  mažai tekdavo išvysti tave projekte, rinkiminę savaitę gal ir dažniau, tačiau skaitant laišką matau, kad čia yra tikro profesionalo darbas. Teko stebėti, ką esi nuveikęs kituose projektuose - iš tiesų net nenustebau, laiškas atitinka kokybę. Akys kliuvo dėl to bano, t.y. čytų naudojimo, nors ir po nušalinimo, tačiau tai nekeičia esmės. Matau, kad esi pakankamai universalus žmogus, turintis daug kompetencijų.

Carl_Kent  labai panaši situacija, kaip tavo kolegos Haku - neseniai grįžai į projektą, prieš tai šiek tiek prisidirbai, todėl ir mano verdiktas ir moralas išlieka toks pats. Jeigu nori kažko pasiekti, bent sugebėk įrodyti, kad tau rūpi projektas, o ne vien gauti kažkokias pareigas, kurios įrodytų, kad turi pranašumą prieš kitus žaidėjus.

Denis_Xander  šaunu, kad bandai laimę rinkimuose, bet ar paliekant postą nekalbėjai apie tai kaip tave užkniso taksai ? Taip, taip, laiške pasakoji, kad tai buvo dėl pervargimo samp’e, bet ar tuo pačiu nemanai, kad tas pats gali nutikti, kai praeis keleta savaičių. Laiškas pakankamai neblogas, žinau kaip greitai užsidegi kažką daryti ar veikti, bet tuo pačiu ir kaip gali greitai pasiduoti. Esi jaunas, todėl tau dar viskas priešaky, o sėkmė, gali pasirodyti netolimoje ateityje.

Jack_Marzo  žmogus, kurį jau seniai stebiu, ir man visada kildavo klausimas, kodėl jis neturi jokių pareigų. Laiškas man patiko, nerašai banaliom frazėm, sugebi pakritikuoti darbą, o ne kaip kiti vien rašyti koks jis nuostabus, nors realybė visai kitokia. Apskritai malonu su tavimi bendrauti, ir tikiu, kad būtent toks vadovas turėtų vadovauti firmai. Kliuvo tik viena, kaip ten dėl helovino, bet situacija buvo taikiai ir protingu pokalbiu išspęsta.

O dabar mano nevykusios analizės rezultatai: taigi dar kartą po mano "analizavimo" teko patikrinti kiekvieną kandidatą ir susumuoti rezultatus. Liko šie du - Ledas_Competiv ir Jack_Marzo. Daug kartų teko apgalvoti savo sprendimą, todėl rinkausi tą, kuris šiuo momentu labiausiai deri toje kėdėje. Jack_Marzo, būtent tu taksistuose praleidai pakankamai daug laiko, ir matau, kaip tu sieki šitą darbą pakelti į kitą lygi. Ledai, nenusimink, manau netolimoje ateityje atrasi savo vietą.

vAI3JMI.gif

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias

Sėkmės naująjam Taksi direktoriui, iškelk kartelę ir parodyk ką ištikro sugebi atlikti!

Redaguota Carl_Kent

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.