Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Peikiu Gaujų prižiūrėtoją Matthew_Bennett

Liam_Vazquez

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje/forume :Dead'Boy

 

• Prižiūrėtojo Vardas_Pavardė serveryje/forume :Matthew_Bennett

 

• Už ką yra peikiamas šis prižiūrėtojas ?:Visiškai nepagristi kaltinimai Čytinimu ir įrašymu į NGS. Be įrodymu buvau užblokuotas ir įrašytas į NGS,Po to atblokuotas bet paliktas NGS,Noriu kad neteisingai mane užblokaves ir įrašes mane į NGS gautu pelyntą bausme ir aš galečiau sugrįžti į gaujų kartus.

 

• Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą :1.Nepagrįstas užblokavimas (Be įrodymu)-Čia matosi kad esu atblokuotas nors "Čytinau" 

2.Free įrašytas į NGS-                                       

 

@Rokas

Redaguota Dead'as

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Labas rytas. Kodėl rytas? O todėl., kad atsibudai po 3 mėnesių, kaip buvai įrašytas, nežinau kodėl, bet šią situaciją jau aiškinomes ne vieną ir ne du kartus. Ištrinamas iš ngs pasilikau sau teisę be jokių įrodymų grąžinti žmonės ten atgal. Viskas buvo paskelbta viešai ir visi tai matė. Pačią situacija jau aiškinomes daug kartų tad čia jos nebekartosiu. Pilti iš tuščio į kiaurą irgi nėra tolko. Apart bandydamas pasitaisyti ir kažkada gauti nemokamą amnestija, kasi sau dar gilesnia duobę, siūlau pagalvoti prieš kažką darant ir šiaip jeigu tavo autoritetas maybachas patarčiau susimąstyti. 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Sveikas Benneti gal galetum man Dead_Boy suteikti kokią lengvatą del NGS išsipirkimo,nes tikrai be PD darbo man samp žaidimas pats tusčias be gaujos veiksmų,Tikrai gailuosi ir tikrai prašau lengvatos nes tikrai laikas man ilges iki naujos gauju sistemos.Tikrai galiu prisiekt kad tą tarpą kaip gavau ban Nieko,nyč nieko nenaudojau.Tai tiesiog kai suryjau narku gavau nark effect ir pataikiau i savą kelias kulkas..Tikrai prašau lengvatos iš NGs isipirkimo arba išrašymo.NGS esu 3 menesius ir per tą tarpa tikrai pasikeliau reputacijos ir buvau pavyzdingas,aktyvus tikrai norečiau sugryzti i gaujos veiksmus. Dead_Boy

 

Jūsų visi V_P esantys sąraše:Dead_Boy Už kokias priežastis atsidūrėte ngs sąraše:Čia esu už neleistinų modifikacijų naudojimą, čytinimą.Naudojau Aim Botą ir Spread. Laisva vieta paaiškinimui ir mano gailestingumo prašymui: Sveikas Mantai Ngs esu jau nuo 2018-08-13 tai yra jau lygiai 3 menesiai kai esu šiame saraše ir labai gailuosi ką padariau.Pasielgiau labai durnai ir neapgalvojau kokios bus pasekmės.Buvau sugautas naudojant Spread Bei Aim Bota,tikrai labai gailuosi,jau 3 menesius žaidžiu serveryje ir serveris be gaujų veiksmu man yra tuštokas,bei nesijaučiu pilnavertis serverio žaidėjas kadangi esu šiame saraše.Prašau šanso tave kad išrašytumete iš šio nešvaraus,susitepusiu gaujinių sarašo,galiu garantuoti kad tokia sitaucija kaip šį kartą NEPASIKARTOS.Tikrai nerizikuosi šiuo Accountu ir nesiryšiu grįžti prie neleistinu modifikacijų..Tikuos atleisi man ir busiu išrašytas iš šio nešvaraus NGS sarašo ačiū už dėmesį.Labai,labai gailuosi kad naudojau neleistinas modifikacijas!

 

Keletą iškarpų iš tavo rašytų marazmu man. Kodėl tiek amnestijoj tiek PM atsiprašinėji jeigu esi nekaltas? Kodėl pykstiesi su savo išsakyta nuomonė? Kodėl jos negali pagrįsti? 

 

Redaguota Matthew_Bennett

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

@Matthew_Bennett Visu pirma čia yra del pirmojo bano del kurio mane užblokavo @Rebeka_Sander čia kalba eina apie šį nes kito įvyko su čytinimu tiesiog nebuvo.Turbūt nuo Virtualaus pasaulio jums susisuko galva :) Kalba ėjo del šio bano-Čia buvo pirmasis NGS del kurio pakluvau ir toje Amnestijoj kalba eina apie šį baną.

 

Redaguota Dead'as

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Prieš keletą dienų rašėte gaujų prižiūrėtojui ir bandėte išpirkti kaltę taikiai. Nepavykus, griebiatės paskutinio šiaudo tokiais veiksmais. Apgailėtina.

Prižiūrėtojas nebus baudžiamas. Temos autorius baudžiamas už melagingą papeikimą.

Tema rakinama.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.