Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

"Pinigų kelio" ironija: policijos ir fūristų direktorių rinkimų rezultatai

Rokas_Lays

Rekomenduojamas pranešimas

POLICIJOS DEPARTAMENTO IR KROVINIŲ PERVEŽĖJŲ DIREKTORIŲ RINKIMŲ ANALIZĖ.

Uždelsta analizė čia ! Galiu pasakyti, kad rinkimai nenustebino, šį kartą sulaukiau daugiau dalyvavusių atrankoje, tačiau kokybė nebuvo next level. Krovinių pervežėjų rinkimuose išvydau 8 asmenis bandžiusius laimę, o PD 6, iš kurių du atšaukė savo kandidatūrą.

 

rG91sWr.png

Pofka_Salivop - kai pamačiau tavo V_P prie tavo laiško, pagalvojau ar išvis čia užsiregistravęs esi, nes serveryje toks kurį laiką neegzistavo. Laiško analizuoti nesiruošiau, nes tavo pripažinimo ieškojimas ir emigravimas per projektus primena dabartinę Lietuvos emigracijos padėtį.

Arminas_Bite - asmuo gerai išmanantis darbą, buvęs vienas geriausių Leigono darbuotojų, tačiau visad atsirasdavo minimalių klaidų. Pats laiškas buvo vidutinis, didžiąją dalį kriterijų atitinki. 

Domas_Rim - trumpas laiškas, į kai kuriuos reikalavimus net neatsakyta, pasikartotinį priimsiu kaip netvarkingą, kas grės gėdos stulpu,

Mantys_Samperis - vidutiniškas laiškas, pildantysis žino dabartines darbo sistemas ir moka jas pritaikyti. Idėjų skiltyje viskas priminė buvusio direktoriaus firma, o čia norėčiau pasikeitimų ar naujovių. Pakankamai ilgai žaidi projekte, su nauju V_P nieko nepridarei, tačiau seniau padarytos nuodėmės vis tiek kelia nepasitikėjimą. Dar neatitikai minimalių reikalavimų t.y. forumo įspėjimai.

 

uUw51Jd.png

Yori_Molotkow - pasigedau seniau vartotų V_P tiesos pripažinimo apgailestavimo, nors ir laiškas neblogas, šiuo metu man labiau primeni gangsterį, o man reikia vadovo, kuris yra sutvertas darbams jos. Skaičiau tavo atsakymus į tau adresuotus papeikimus, tai nepriminei man direktoriaus, kuris atitiktų visus reikalavimus ir sugebėtų vadovautis moralės normų principais.

Hard_Effect - geras laiškas, bet yra daugybė priežasčių kodėl tave atmesčiau: 2< blokuoti forumo acc, begalės banų, netvarkingas elgesys.

The_Spokis - į viską atsakyta neišsiplėčiant, tačiau tai nėra gerai, trūko informatyvumo, firmos koncepcijos pažinojimo, idėjų. Dar ne per seniausiai su kitu V_P išsisukinėjo iš gėdos sulpo, o prieš pildydamas išsipirko.

Emilis_Deere - na, matomai yra šiek tiek patobulėjimo žiūrint į senesnius laiškus, tačiau man atrodo per anksti tau į šiuos vandenis plaukti - skendai pavaduotojo pareigose, o kas bus čia ?

Hannibal_Lector - trumpai, nors ir turi patirties fūristuose laiškas atrodo neargumentuotas, lyg nežinant sistemų. Laiško rašymui skyrei labai mažai laiko.

Jim_Miller - kažkada esu matęs tave žaidžiantį projekte, pildantį į direktoriaus postą. Erasmus programa yra geras reikalas siekiant gauti patirties, bet tik ne samp'o projekte. Mūsų projektas yra už pastovią auditoriją, kuri sugeba išlikti net ir tada, kai sunku. O čia tik atsidarė kitas projektas, žmogus ten fūristų frakcijos vadovas. Laikiau tave asmeniu, kuris netolimoje ateityje taps direktoriumi, o dabar tas viltis atgaivinti reiks laiko.

Haku_Rinha - ypač kūrybiškas žmogus, turintis neeilinių gebėjimų. Pateikei svarių argumentų, kurie atspindi tavo motyvacija tapti vadovu. Patarimas, jeigu rašai laišką, rašyk prisistatymą, nesvarbu, kad tu žinai kam rašai, bet kas bus jeigu pasikeis situacija ir laišką skaitys ne tas pats asmuo kuriam adresavai ?  Visumoje - laiškas geras, bet ar 4 kartą ilgai ir efektyviai vadovauti tai pačiai firmai motyvacijos užteks čia jau kitas klausimas, galbūt geriau užleisti vietą tam, kuris to seniai nori ?

Denis_Xander - matosi, kad žaidėjas jau yra ragavęs pareigų šiame projekte, laiškas geras, informatyvus, koks ir turi būti, nors ir esi pakankamai jaunas. Projekte žaidi aktyviai, taip pat praeituose rinkimuose pasirodei neblogai. Yra smulkių niuansų, kuriuos aptarsiu su tavimi vėliau. 

 

TLiBqjJ.gif

.

Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler

norint sužinoti naują direktorių spausti ant tr. priemonių logo

 

Redaguota Rokas_Lays

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias

giphy.gif

Neprisimenu kada paskutinį kartą tiek kartu buvau apgautas, spaudžiu LIKE vien už tokį trolinimą - užskaitau.

Sveikinu visus naujus direktorius, good luck.

 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.