Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

[0.1.8.7] Namo statyba!

Jack_Carver

Rekomenduojamas pranešimas

Serverio pasiūlymų skilties anketa:


– Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Ben_Wayne
 Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Pagalvojau, ir pats nežinau ar tai būtų įmanoma tai padaryti. Manau reikėtu 90% visų namų nugriauti [Neskaitant vilas ir salas] ir poto žaidėjai galėtų pirktis iš statybinių prekių parduotuvių sienas, stogą ir panašiai. Būtų įmanoma prieš perkant žemės sklypą gerai paeiškoti ir surasti sau tinkama namo plotą [Kubiniai metrai]. Žmogus galėtu pasistatyti ir už miesto ribų ir pačiame mieste. Kiekvieno žemės sklypo kaina būtų įvairi. Tarkim 8a. žemės sklypas kuriame telpa 100kubinių metrų namas. Taipogi galėtu įsirengti požeminį garaža ir padvalą [Rūsį]. Kuo gražesnis ir didesnis namas kainuotu daugiau. Galėtu dar būti ir šalia namo koks šiltnamis kuriame galėtų auginti daržoves. Galėtu būti medžiai [Obelys/kriaušės/slyvos ir t.t.]. Iš vaisių butų galima pasigaminti maisto virtuvėje arba tiesiog suvalgyti neapdorotas. Butu skirtumas alkio procentų. Manau tiek :D
– Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Serveryje daug kas investuos į namus ir bus sunkiai surasti gero sau namo, ne kaip dabar pilna laisvų namų.
<3

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

as uz nes zinoma butu idomiau zaisti galetum susipirkti sklypus po kokius 50k ten pastatyti lusna ar kazka ir parduodi brangiau o pats nusipirkes gali nugriauti ir pasistatyti pats ka nori ten vietoj namo koki darza,masinu dideli garaza arba siaip koki savo pinigu banka kuriame gali viska kaupti tik tada po kiek laiko reiktu kazkaip is naujo tuos savininkus neaktyvius nuimti ir ideiti i pradavima bet dar butu gerai kad vyriausybeje galytum ateiti ir paziureti keliu aru tas sklypas kokia kaina ir kad galetu tau uzdeti ta raudona taska ir tu ten nuvaziuoji ir ten buna tas sklypas kad nereiktu tasytis ir ieskoti butent to sklypo.

Redaguota Parkours_Lukas

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Esu uz, gan idomi ideja kad eitu namus stayti patiems zaidejams, kazkada buvau uzsimines apie tai adminu chate kad butu laukai kuriuos eitu nusipirkt ir juose butu galima statyt nama, pstatyt kokius vejo jegainias tada uzdirbt eitu is savo zemes kazkaip, augint ka nors kaip zole, ar darzoves kurias taippat galima butu parduoti zaidejams ir gal dar butu padaryt galima taip kad nusamdyt ukininkus kad jie tau laukus sutvarkytu, derliu nuimtu, nauja pasodintu ir pns tada ir ukininkams butu daugiau darbo kas manau tikrai padidintu serverio zaideju aktyvuma, nes darbai be pakvietimo labai nuobodus ir banalus, nereikia su zmonem bendrauti nk, tiesiog kaip robotas dirbi ir viskas, todel manau butu puiki mintis praplesti darbu be pakvietimo kad jiems butu koki nors uzsiemimai su zaidejais kitais isskyrus picerininkus kurie ir taip gali pardavinet pica zmonem ir vaiziuoti i iskvietimus, bet kiti darbai kaip ir sakiau yra banalus ir nuobodus, greitai atsibostas grindint kad gautai tuos darbo pasiekimus, taip pat isejau is darbo paskui grizau ir nusinulino mano statistika visa darbo tai buvau labai piktas kadangi kelias dienas dirbau ta darba bet nusprendziau iseit i kita ir vel sugryzai i pradini darba ir dingo visa statistika todel reikia keltis is naujo pasiekimus, o pasiekimu tu paciu kaip zinom negalima ivydyt is naujo todel cia kazkokia didele neteisybe, kad statistika dingsta tavo darbo, bet pasiekimai ne, tai arba abu dingsta, arba nei vienas, nes dabar tik nervuoja zaidejus kurie iseina is darbo del kito darbo neivyde praeito darbo visu pasiekimu.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Aš esu UŽ, aišku ši sistema yra viename iš populiarių projektų (neminėsiu), bet galima įdėti ir savo iniciatyvos, bet tikrai būtų naudinga bei pagyvintu serverį bei atgaivintų manau namų sistemą

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

  • Nariai peržiūrėję temą

    1 narys peržiūrėjo šią temą:

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.