Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Su Šv. Kalėdomis „Greenside“!

Rokas

Rekomenduojamas pranešimas

UNPmnT4.png

Šv. Kalėdų užduotis!
Greenside projekto administracija sveikina visus serverio žaidėjus su Šventomis Kalėdomis ir artėjančiais Naujaisiais metais!

Šv. Kalėdų proga serveryje įjungta šventinė užduotis, kurios tikslas yra surinkti kiek galima daugiau dovanėlių. Daugiau informacijos apie užduotį galėsite rasti prie serverio Kalėdinės eglutės, kuri yra serverio SPAWN'e (naujokų atsiradimo vietoje).

Užduotį vykdyti galės tik žaidėjai, kurie turės 3,000 arba daugiau patirties taškų. Šv. Kalėdų užduotis bus suskirstyta į 7 kalendorines dienas. Pagrindinės Šv. Kalėdų užduoties tikslas yra surinkti visas dovanėles. Dovanėlės bus išmėtytos po visą žaidimo žemėlapį. Dovanėlės bus keturių skirtingų rūšių. Tai smaragdinė, safyrinė, rubininė ir ametistinė. Surinkus atitinkamą kiekį atitinkamos dienos dovanėlių galėsite jas iškeisti į atitinkamus prizus. Prieš iškeičiant dovanėles įsitikinkite ar turite pakankamai tinkamos spalvos dovanėlių, jog gautumėte Šv. Kalėdų dėžę. Norint gauti Šv. Kalėdų dėžę būtina turėti kiekvienos rūšies dovanėlių bent po 3 vienetus. Jeigu neturėsite pakankamai dovanėlių, jog gautumėte Šv. Kalėdų dėžę, galite nereikalingomis dovanėlėmis keistis su visais serverio žaidėjais, jog gautumėte tinkamos spalvos dovanėlę. Daugiau informacijos apie Šv. Kalėdų užduotį galite rasti serveryje, parašius komandą /kaledos.

Serveryje taip pat yra papildoma užduotėlė, kurios užuomeną pateikiame nuotraukoje! Daugiau informacijos apie papildomą užduotėlę /dovaneledanguje!

zXrkUxO.png

Perkant serverio kreditus visais apmokėjimo būdais nuo dabar iki 2019.01.03 gausite 25% kreditų daugiau nei įprastai.

Taip pat serveryje ėmė snigti. Snigimą išjungti galima panaudojus komandą /sniegas.

 

„Greenside“ administracija,
2018, gruodžio 24d.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.