Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Medikai vėl turi direktorių!

Nico_Moretti

Rekomenduojamas pranešimas

 

Prieš pradėdami skaityti tai, ko norėjot ir dėl ko čia atsidūrėt, šiek tiek informacijos iš esamų DP. Visos artimiausių rinkimų rezultatų temos bus tokio tipo kaip ši: trumpas rinkimų apibendrinimas, potencialų kandidatų sąrašas, jų sulyginimas tarpusavyje pagal tam tikrus kriterijus bei naujojo direktoriaus paskelbimas. Kiekvieno kandidato labai detalus išanalizavimas ir vėliau to teksto paruošimas auditorijai užima šiek tiek daugiau laiko negu tokio tipo rezultatų temos, o patys kandidatai tikrai ne visuomet atkreipia dėmesį į jiems parašytas pastabas, dėl ko dalis parašyto teksto kartais būna parašyta veltui. Visgi kartais kandidatams yra aktualios jų padarytos klaidos bei DP pastabos, dėl ko kandidatavę asmenys man visuomet gali parašyti į AŽ ir radęs laisvesnio laiko aš jiems aprašyčiau jų kandidatūrų minusus.

 

Per nepilnas 3 paras medikų rinkimai sulaukė 13 skirtingo lygio kandidatūrų, teko skaityti ir labai neblogų laiškų, kurių autorių nick‘us pamatysite šiek tiek žemiau, buvo keletas kandidatūrų, kurių nepavadinčiau stipriomis, tačiau jose matau nemažai potencialo pasirodyti žymiai geriau, buvo silpnesnių kandidatūrų, buvo vienas kopijavimo atvejis, apie kurį daugiau galite sužinoti stulpo temoje ir buvo vienas nesusipratimas. Minėdamas šį žodį turiu omeny tai, jog visiškai nesuprantu kodėl tas žmogus kandidatuoja, nors prieš metus laiko išvadino visus projekto žaidėjus išvadino deb ir ilais, projekto taisykles pavadino marazmu, pranašavo greitą projekto žlugimą, o pats projektas, jo nuomone, praktiškai buvo ties finišo linija tampant šūdserviu. Mano nuomone, žmonės nesikeičia dėl kažkokių įvykių žaidime, kuris dažniausiai nėra žmogaus prioritetų viršūnėje, labiau tikiu tuo, jog žmogus tiesiog užsimeta kaukę, tačiau pati asmenybė nesikeičia, dėl ko visokie atsiprašymai ir panašūs dalykai laiške tau jokios naudos šįkart neatnešė. Išsiaiškinus nesusipratimą galime judėti link potencialių kandidatų ir naujojo direktoriaus, o konkreti statistika yra tokia: 1 nesusipratimas, 1 papildomas įrašas akmeniniame stulpe, 4 silpni laiškai, 2 vidutiniški laiškai, tačiau, kaip ir minėjau aukščiau, jų autoriai tikrai turi potencialo pasirodyti žymiai geriau, dėl ko siūlyčiau atkreipti dėmesį į šią pastabą bei 5 stipresni laiškai, o jų autoriai yra šie projekto žaidėjai: Jackie_Sweet, Electric_New, Domantas_Sultanas, Haku_Rinha ir Belenkoks_Chuligans.

 

Vertinant visus 5 kandidatus parašyto laiško atžvilgiu, Electric‘as akivaizdžiai laimi, visi 5 įdėjot nemažai pastangų į laišką, tačiau jūsų laiškai sunkokai gali konkuruoti su Electric‘o tiek kokybe, tiek kiekybe, nors kiekybė ne visuomet yra teigiamas dalykas, tačiau šis žmogus sugeba parašyti kokybiškos kiekybės. Manau, jog didžiausia problema čia buvo kandidatų skubėjimas, nors ir laiko pildymui turėjot, tačiau kai kurie pradėjot laišką gerai, tačiau baigėt šiaip sau, „ant greičio“ arba tiesiog vietose, kur reikėjo labiausiai išsiplėsti ir išsamiai viską aprašyti - parašėt mažiausiai teksto. Analizuodami kandidatų reputaciją bei praeiti, su nežymia persvara taip pat yra pranašiausias Electric‘as, tačiau čia galima būtų paminėti ir Jackie bei Domantą, nes anie irgi yra pakankamai švarūs, o prasileistas vienas ar kitas užtildymas nėra kažkokia katastrofa, kuri turėtų būti kliūtis siekiant pareigų. Idėjų atžvilgiu galėčiau išskirti Haku ir Electric, jūsų idėjos nėra tokios, jog galima būtų tikėtis revoliucijos medikų firmoje, tačiau visgi stengiatės kažką sugalvot ir neapsiribojat vien tik tuo, kas jau egzistuoja praktiškai kiekvienoje firmoje.

 

Sudėjus kiekvieno kandidato laiško turinį, idėjas bei reputaciją ant rinkimų eigą nulemsiančių svarstyklių matau tai, ką labai aiškiai išpranašavo trečiojo paragrafo turinys – naujuoju medikų direktoriumi tampa Electric_New, tad sveikinu jį bei linkiu sėkmės, o kitiems dėkoju už kandidatavimą.

Redaguota Nico_Moretti

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias

Sveikinu elektriką gavus direktorių!

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
57 minutes prieš, Ernis Pokemon rašė:

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD grižti į serva pažaidi savaitę nusiperki admina į /s spamini pagalbos į /padmins pasiimi drk ir kmr.. :D sveikinu 

Kuom aš irgi stebiuosi, labai keisti dalykai :DDDD Beto, irgi sveikinu :D

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.