Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Travel_Joker atsiliepimas apie serverį

Eima

Rekomenduojamas pranešimas

 

           Serveryje užsiregistravau apie 2015 m. pabaigą, bet normaliai pradėjau žaisti nuo 2018 metų pradžios. Tuo metu mano vartotojas buvo visai kitas (šiuo metu jis konfiskuotas ir aišku žinau dėl ko). Tai buvo antrasis SAMP serveris kuriame sugalvojau žaisti (ne 30 min prisijungti, bet žaisti iš tikro). Tikriausiai ilgai neteko spėlioti iš kurio serverio atėjau, taip, tai taipogi serveris kur veiksmas kaimeliuose, o ir pats Rokas iš ten, Neprireikė laiko jog "pagaučiau kablį" nors tuo metu kai sugalvojau jog laikas žaisti buvau metęs SAMP`ą. Neprireikė laiko jog šį serverį pamilčiau, neprireikė laiko ir tam, jog atrasčiau naujų draugų serveryje. Šis serveris labiausiai turi ir tai ko daugeliui serverių trūksta - draugiški žaidėjai. Taip, taip - žaidėjai. 

         Serverio sistemos tikrai išsiskiria iš kitų serverių. Labiausiai patinka tai, jog serveryje pinigų neužsidirbsi taip lengvai kaip kituose serveriuose, o tai ir suteikia šiam serveriui daug realistiškumo. Taipogi labai patiko ir tai jog serveryje galima turėti daugiau nei 1-2 transporto priemones, taipogi galima turėti ir laivus. Tokias įdomias darbų sistemas Lietuvoje turinčių serverių nėra, vien picų pardavėjai turi daugiau sistemų nei kituose serveriuose sudėjus visus darbus. /dpasiekimai labai padeda naujokams užsidirbti pinigų ir gauti patirties taškų.

          Gaujos, apie jas aprašysiu atskirai, nes gaujų sistema šiame serveryje taipogi prisidėjo prie to noro grįžti. Nors ir sklido gandai (tuo metu kol dar nebuvo konfiskuotas vartotojas), kad gaujos bus panaikintos, bet tikrai ši gaujų sistema viena iš geriausių, nors ir turi kiti serveriai panašias gaujų sistemas, bet vis vien šiame serveryje ji man labiausiai tinka. 

          Administracija - tokią gerą administracija retai kuriame serveryje sutiksi, o ypač tokią pagrindinę administraciją, aktyvi, maloniai bendraujanti, priimanti teisingus sprendimus, ieškanti sprendimo.

         Kas paskatino grįžti į serverį po vartotojo konfiskacijos? Kad ir kiek keikiau, kad ir kiek "stūmiau" ant šio serverio, bet vis vien tai vienintelis serveris kuriame įdomu žaisti,  tik šiame serveryje galiu pasinerti į virtualią realybę, tik šiame serveryje nenuobodžiauji praleisdamas laisvą laiką.

 

- Travel_Joker (aka Eima'Offiside)

 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Na dėl administracijos draugiškumo, malonumo biški drįsčiau abejoti ( Čia apie tuos 1-3 lvl ) Nėra jie jau tokie ir draugiški. Policija su /pzu vis mėgsta pastebėt kur yra žmogus. Na, o draugiškumo požymiu dar nepastebėjau. Bet Rokas tai man patiko. Stengias kuo maloniau bendrauti prižiūri projektą. Nes kaip paprastuose projektuose savininkai sėdi ir laukia kol šaibų ateis į banką.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.