Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Mechanikai grįžta!

Billy_Jack

Rekomenduojamas pranešimas

                             Labas vakaras! Šį kartą susidūriau su neįprasta mechanikų direktoriaus rinkimų padėtimi, nes per duotas 4 dienas rinkimams užpildė vos 4 žaidėjai, o pratęsus atranka kandidatūrų skaičius padidėjo vos 1 žmogumi, kas yra labai neįprastas reiškinys šios firmos vadovo paieškoms. Peržiūrėjus visų kandidatų anketas į finalą pateko 3 žaidėjai: Ernestas_Paklausk, Dovydas_Weed ir Haku_Rinha.

                             Pereinant prie potencialių kandidatų vertinimo, tai pradėsiu nuo gerai visiems žinomos personos apie kurią žinome ne vieną anekdotą ar "juokelį" – Ernestas_Paklausk. Anketa, firmos koncepcija atrodo šauniai, idėjomis nelabai sugundei, nes kažką panašaus jau visi esame matę. Man nepatiko tavo begalinis pinigų išaukštinimas ir nuomonė, jog jie gali daug ką.. Reikėtų turėti šiek tiek originalesnių minčių darbuotojų motyvacijai. Elgesys bei reputacija tau sugadino visą kandidatūrą, nes anketoje rašei, kaip visapusiškai pasikeitei, tačiau prisiminus tavo 1 dienos darbą taksi firmoje ar išsidirbinėjimą su pareigūnais – jaučiuosi šiek tiek apgaudinėjamas, todėl lauksiu ir toliau tavo elgesio pokyčių žaidime, nes kaip minėjai sieksi kol pasieksi, todėl linkiu sėkmės dirbant su savimi. Antrasis žmogus, kuris sudomino savo laišku bei asmenybe – Dovydas_Weed. Dovydo laišką buvo sunku skaityti dėl šiokių tokių minčių šuolių bei pačio laiško pateikimo (viskas sumesta į vieną blyną), tačiau pats turinys buvo geras, o noras pasiekti šias pareigas labai ryškus. Džiugiu, jog matai problemas bei turi jų sprendimų būdus, malonu matyti žmogų, kuris žino, jog vadovas ir darbuotojai negali būti atskiras elementas firmoje, o tik juos sujungus galima kažko pasiekti. Žaidime nustebinai, kad mechaniku dirbi jau ~3 mėnesius, kas parodo, jog patirties ir potraukio šiam darbui jau turi, aktyvumas taip pat neblogas. Užbaigsiu Haku_Rinha, kuriam šioje atrankoje duočiau sidabro medalį vien už tai, jog neturi tiek motyvacijos šiam darbui, o tave labiau domina medikai (tą pripažino laiške). Kitą kartą siūlau nerašyti, jog " šį dalyką minėjau praeitoje kandidatūroje ", o viską aprašyti iš naujo, kaip pridera (tokiais dalykais menkini savo savo įvaizdį). Patiko tavo idėja su restauracijomis, neblogai atlieki darbą pervežėjuose, bet šį kartą suteiksiu šansą naujam žmogui, kurio reputacija dar nebuvo sutepta, o noras laimėti šiuos rinkimus pralenkiantis visų šių kandidatų. 

                             Iš analizės supratote, jog direktorių rinkimus laimi Dovydas_Weed, tikiuosi šis pasirinkimas manęs nenuvils ir iš šio veikėjo sulauksime puikių rezultatų!

Redaguota Billy_Jack

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

[INFO]

Kandidatams, kuriems nepavyko prasibrauti į kandidatų sąrašą ar tiesiog norite išsamiau sužinoti apie savo anketą - susisiekite su manimi forumo žinute.

Redaguota Billy_Jack

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Sveikinu Dovydą. Trumpai ką galėčiau paminėti, kad reikėjo atsižvelgti, jog taksi darbą palikau per pavaduotojo "*cenzūra* prikolus" ir šia tema buvo labai diskutuojama, na bet ne mano reikalas spręsti kas turi gauti kas ne. Na bet what ever gl mate. Dar gal teks matyt mane "velnią" kokiuose rinkimuose...

Redaguota Rebeka_Sander

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Sėkmės, Dovydai. Nenuvilk serverio bendruomenės. Palinkėsiu suringti puikia darbovietę kuri buti ištikima ir darbinga! 

Redaguota Nedaz_Nedaz

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Biliuk kaip suprantu lytu egze gavai minus balu, kad dvieju (ar kiek  ten reik) pirstu nuo krasto nepadejai, pradedamas nauja pastraipa, tai analizej taip stumi, strukturos laikaisi grieztos xdd nors ir pirma kart toki nick matau, bet sveikinu

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.