Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Prisistatau John_Sigma

John_Sigma

Rekomenduojamas pranešimas

 

Anketos šablonas(anketos stiliumi):

Jūsų Vardas_Pavarde žaidime: John_Sigma

Jūsų tikrasis vardas: Lukas.

Jūsų amžius: 19

Iš kokio miesto esate? Naujoji Akmene (bet dabar jau virš metu UK)

Kokie jūsų charakterio bruožai? Na esu labai draugiškas , mėgstantis bendrauti užjaučiantis , kartais supykstu dėl menkiausios priežasties ,esu nervingas žmogus realiam gyvenime, bet kas bendrauja su manim , ir žino iš tikrūju koks aš esu tas susitvarko, niekada nepaliksiu žmogaus bėdoje , nesvarbu draugas pažįstamas ar pnš.., Moku suprasti žmogų kada jam yra sunku , kai kažko trūksta ,galiu nuspėti kada jam gerai kada blogai. Turiu tiek pliusu tiek minusu , bet manau daugiau minusu, bet kas jų neturi, dažnai paemu viską i galva , kol nesuprantu kad tai buvo sarkazkas..

Laisvalaikio hobis( iai) ? Na dabar dirbu UK , bandau pradėti po biški gyventi savarankiškai , nesedėti ant tėvu sprando. Šiaip tai kai nedirbu skiriu laiko ir kompiuteriui , ar draugams su kuriais šiuo momentu bendrauju , greitu metu užsiimsiu kokia nors tai sporto šaka , reikia keisti gyvenimo būda.

Ar turite augintiniu? Jei taip tai kokių: Na čia UK tai ne :D Lietuvoja (katina) 

Kada pradėjote žaisti SA-MP? Na tiksliai nepasakysiu bet plius minus 4-5 metai atgal.

Iš kur sužinojote apie GreenSide.lt  projektą? Na dabar kai atsirado daugiau laiko , sugalvojau reikia truputi sugrįžti i SA-MP , draugas pasiūle šita serveri , ir nesigailejau , viskas gerai šitame serveryje tiesiog puiku!

Vieta visoms likusioms mintims išsireikšti: Planuoju greitu metu grįžti i LT , paatostogauti , susitikti su šeima ir kitais draugais , kąnors naujo nuveikti , Jei nemeluojant tiesiai šviesiai sakant pasiilgau Lietuvos kad ir koki čia laika esu, čia UK visai kitoks gyvenimas , na nera ten ir labai baisus galima užsidirbti pinigu, ruopštis i  normalesni gyvenima , padėti šeimai, nepaisant to kiek jie del manes yra padare, noriu atsilyginti to pačiu . Tikrai manau pasiliksiu šitame projekte , jis nerealus dar daug ko nepažistu iš čia bet laikas po laiko ir susipažinsime, tikiuosi visi serverio žaidejai čia yra mandagus , draugiški ,ir bendraujantis. Iki susitikimo serveryje.

Nuotrauka(privaloma): 1a292e606ac366a49fb665dfee60bc17881.jpgNuotrauka daryta prieš kokius metus :D 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.