Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Permainos projekto valdžioje,

Rokas

Rekomenduojamas pranešimas

giphy.gif

Permainos projekto valdžioje,
Nuo šios dienos oficialiai atsistatydinu kaip projekto administratorius. Tai reiškia, jog projektą administruos kiti, tam paskirti žmonės. Tokį sprendimą teko priimti dėl motyvacijos trūkumo ir asmeninių priežasčių susijusiu su realiu gyvenimu. Tai nereiškia, jog Mafijos_Tevas paliks „Greenside“ projektą. Toliau liksiu savininku ir stengsiuosi visą likusį laisvalaikį investuoti į projekto tobulėjimą iš techninės pusės.

Kaip tai atsilieps projektui?
Projekte niekas nesikeis apart poros naujų vardų projekto valdžioje. Manau, jog projektas vertas geresnio administratoriaus, kuris įdės daugiau pastangų ne tik į tvarkos palaikymą, bet ir į marketingą, žaidėjų stebėjimą, užimtumo didinimą įvairiais konkursais ir panašiai. O aš savo sukauptą patirtį panaudosiu projekto plėtrai iš techninės pusės. Tai reiškia, jog asmeniškai su manimi pabendrauti galėsite „šiek tiek“ rečiau. Už visus Jūsų, žaidėjų akimis matomus mano darbus bus atsakingi @Matthew_Bennett ir @Rebeka_Sander. Tai reiškia, jog nuo šiol šie komandos nariai administruos „Greenside“ projektą ir jie bus projekto padėties šeimininkai. Visi Jūsų buvę klausimai man nuo šiol turėtų būti adresuoti būtent šiems žmonėms. Duokite šiems žmonėms laiko ir tikiu, jog jie užsitarnaus Jūsų pagarbą!

Matthew_Bennett - Projekto administratorius. Atsakingas už pagalbą serverio žaidėjams, paslaugas, projekto komandą, projekto plėtrą, jo vystymą ir ateities planų kūrimą.

Rebeka_Sander - Projekto administratorė. Atsakinga už pagalbą serverio žaidėjams, paslaugas, projekto komandą, projekto plėtrą, jo vystymą ir ateities planų kūrimą.

Asmeniškai noriu padėkoti už visus šiuos metus, jog kentėjote mane ir mano sprendimus. Paskutinis prašymas iš mano pusės jums - gerbkite ir mylėkite naujuosius projekto administratorius!

Pagarbiai @Rokas !

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Nežinau net kaip reaguoti į tai. Bet ačiū už tavo indėli į projektą. Ačiū, kad pasirinkot Mantą, manau man netrugdys praeities klaidos, pradėti naujo etapo :lol: Bet Rebeka, manau buvo vertingesnių kandidatų į šį postą, na bet, laikas parodys. Sėkmės jums.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Dar 2016 metais Matthew_Bennett man pagelbėjo investuodamas nemažą pinigų sumą į BP firmą. Tuo metu jis buvo paprastas moderatorius. Dabar tapęs projekto adminų, manau pagelbęs dar stipriau. Sveikinu su pareigom ir tikiuosi nenuvilsi.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.