Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Permainos projekto valdžioje,

Rokas

Rekomenduojamas pranešimas

Nesmagiausias dalykas turbūt kai žmogus įneša didelį indelį į šį projektą. Na, bet visados turi kažkas keistis, bet galbūt tai pakeis projektą į geresnę net padėtį. Na, o naujiesiems administratoriams didžiausios sėkmės tvarkantis su pareigomis ir stenkitės juo labiau.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Nors nelabai patikai kai buvau komandoje (apart tavo ahueno filmų skonio), dėl savo nepakeičiamos nuomonės, tačiau gerbiu tave kaip žmogų kuris įdėjo tiek daug į serverį ir padėjo jam augti, tikiuosi sugrįši dar. Sėkmės Rokui

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Tikrai sveikinu naujuosius savininkus, tikiuosi sulauksime greičiau to didžiojo atnaujinimo, kurio laukiame taip nekantriai! Na, tikėkimės šie pakeitimai pakeis tik į gerą ir serveris judės tik į priekį, linkiu sėkmės @Rebeka ir @Mantas! Taip pat sėkmės Rokui, daug dirbo žmogelis ir įdėjo daug pastangų, tikrai sėkmės jam dirbant prie modifikacijos! :) @Rokas
 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
16 valandas prieš , Marcel_Wallace rašė:

@Rebeka @Mantas gerbiamieji, kada bus įkelti jūsų padaryti nuostabiausi atnaujinimai? Nes pasiilgome labai... @Rokas @Aivaras Ir beje buvo prieš Rebeka ir Manta, dar pora savininkų tai kur jų parodyti darbai? Nes vistiek be reikalo jie čia nesėdėjo.  :)

Tada kada jie bus paruošti pilnai, tikrai visi būsite informuoti. Naujienas keliame į Greenside Facebook puslapį, ten galit pamatyti užuominu apie ateinantį atnaujinima. Tikslios datos nei vienas iš mūsų pasakyti negalime, tad prašome tiesiog kantriai palaukti ir sulaukti atsako iš mūsų. Pradeda skleistis kalbos apie parduota projektą, šis dalykas dar labiau kelią juoką. Jeigu kadanors toks atvejis būtų įvykęs tai visi puikiai žinotų ir visiems būtų oficialiai paskelbta. Žaisti sugedusi telefoną gali visi. Nepasakiau nieko naujo, tai kartoju kas kart, bet viliuosi kad kažkada patikėsite mūsų žodžiais. 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.