Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Medikų firmos direktoriaus rinkimų rezultatai

Nico_Moretti

Rekomenduojamas pranešimas

Po nelabai sėkmingo mėnesio medikų firmoje pasirodo dar vieni medikų direktoriaus rinkimų rezultatai. Kadangi vienu metu vyko rinkimai tiek į pervežėjų, tiek į medikų firmų direktorius, kokybės šiuose rinkimuose labai truko, pirmosiomis dienomis nusprendėme neskubėti rinkti pervežėjų direktoriaus, nes galbūt reikėtų antrą vietą užėmusiam kandidatui pasiūlyti medikų firmos direktorių, tačiau vėliau atsirado keletas kandidatūrų, kurios suteikė vilties. Rinkimų temoje sulaukiau 7 pranešimų, iš kurių gal tik 3 galima būtų pavadinti kandidatūromis, likę 4 pranešimai buvo arba atšauktos kandidatūros, arba labai atmestinai parašyti laiškai, kuriu nelabai gali analizuoti, nes analizuoti tiesiog nėra ką. Šiuose rinkimuose į antrąjį etapą pateko šie slapyvadžiai: Haku_Rinha ir Domantas_Sultanas.

 

Domanto didžiausia problema yra ta, jog jis skiria per daug dėmesio kartais nelabai reikalingiems filosofavimams, dėl to jo laiškas yra gražesnis, skaitosi šiek tiek įdomiau, bet vietomis pritrunka konkretaus turinio, kuris būtų naudingas – geriausiai tai parodo pastraipa apie darbo organizavimą: paaiškinai darbo organizavimo sąvoką, pafilosofavai apie patį darbo organizavimą, bet kaip pats tą planuoji daryt savo firmoje – neaprašei, dėl ko iš mano perspektyvos, tas penkių eilučių tekstas realios naudos neturi. Taip pat gana silpnokai aprašyta likusi firmos vidaus aprašymo dalis, parašei šiek tiek apie „Mediko lagaminėlių sistemą“, šiek tiek apie įspėjimus, bet to niekaip negali pavadinti firmos vidaus aprašymu. Tarp tavo kandidatūros paskelbimo ir pirmosios rinkimų dalies pabaigos buvo likusi daugiau negu para – tikrai galėjai daugiau padirbėti ties tuo, o ne tiesiog įmesti pamirštą laiško dalį su "whatever" požiūriu.

 

Haku jau yra labiau patyręs direktorių rinkimuose, dėl ko jo laiškas yra šiek tiek geresnis, o idėjų taip pat turi daugiau negu jo konkurentas. Kaip ir kažkada tau asmeniškai minėjau, taip ir čia pasikartosiu – labiausiai tau direktorių rinkimuose kišą koją tavo praeitis ir charakteris, aišku, ties praeitimi gal jau turėčiau nustoti kabinėtis, nes tai įvyko daugiau negu prieš metus ir labai tikiuosi, kad nepasikartos, tačiau ties charakteriu siūlyčiau padirbėti ir kartais pagalvoti prieš kažką darant – nemanau, kad tau yra labai naudinga didelėje krūvoje žmonių pradėti kai kuriuos vadinti autistais ir panašiais įžeidimais. Prie laiško kabinėtis nematau reikalo – tai tikrai nėra geriausią, ką esu skaitęs, tačiau mano reikalavimus tai atitinka ir man to tikrai užtenka.

 

Kas skaitėt nuo pradžios, tas turbūt pastebėjot, kad šiuose rinkimuose esu labiau linkęs rinktis Haku_Rinha, kuris tampa naujuoju medikų firmos direktoriumi ir iš kurio tikiuosi, jog jo direktoriavimo pabaiga bus žymiai laimingesnė negu buvusio šios firmos direktoriaus. Nemažai kritikos buvai pažėręs buvusiajam direktoriui, tad dabar atėjo tavo eilė parodyti, kaip reikia direktoriauti, sėkmės!

Redaguota Nico_Moretti

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.