Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Emigruoju Mark_Cabrera

Mark_Cabrera

Rekomenduojamas pranešimas

Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Mark_Cabrera

Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :  2019-03-04 18:23:52

Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Mano patirtis SA-MP serveriuose yra 6 metai.

Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Šis serveris man senai žinomas, kaip su geromis darbo sistemomis, kadangi šiuo metu nėra ką veikti aš žaidžiu šitą serverį, ir tuo pačiu pasikviečiau savo draugą Mtz_Team.

Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? :  Serveris neteko daug žaidėjų palaikymo, serveris tapo neaktyvus ir nuobodus. Šis serveris mane sudomino geromis darbo sistemomis, ką rasti šiuolaikiniuose SA-MP serveriuose turbūt yra labai sunku.

Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Taip, įveikiau visas apmokymo misijas, nes kažkada senai teko prisiregistruoti prie šio serverio ir teko juos įveikti, ir nuo to laiko dar šiek tiek pamenu maždaug kokios yra serverio vietos.

Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? :  Teko dirbti jau visus darbus be pakvietimo, mano manymu pats pelningiausias darbas yra ūkininkas, o nuobodžiausias valytojai, nes išlipti iš mašinos ir eiti paimti šiukšles ir jas vėl nunešti iki sunkvežimio nėra labai įdomu. Mano manymu pats įdomiausi darbai be pakvietimo yra medkirčiai ir ūkininkai.

Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Ne.

Ar dažnai naudojate /gps komandą? : Taip, nes dar nežinau kur viskas yra.

Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Ne.

Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti? :  Nuomojamu transportu beveik nesinaudoju, reikia reikia, išsikviečiu taxi, nes jiems irgi reikia darbo.

Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? :  Naudoju, taip, padeda. Malonu sulaukti pagalbos iš serverio žaidėjų.

Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Taip teko kviesti ne kartą TAXI ir piceriją, TAXI priima iškvietimą labai greitai, o picerija man dar nei karto nebuvo priėmus iškvietimo, todėl tenka pirkti maistą iš gatvių stalelių.

Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti :  Serverio pateikta informacija yra labai tvarkingai sudėliota, dar nesusitikau su nesklandumais šiuo klausymu, todėl nieko negaliu pasakyti.

Ką, jūsų nuomone, serveryje reikėtų keisti jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Serveris mano nuomonė yra tobulas, gal ir yra kur nors tobulėti, bet man dar neteko su tuo susidurti. 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.