Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Taksi, medikų ir policijos departamento rinkimų analizė

Billy_Jack

Rekomenduojamas pranešimas

Sakyčiau labai sportiška savaitė, kai vienu metu vyksta 3 direktorių rinkimai, su kuo dar nesu susidūręs, tačiau viskas praėjo sklandžiai - ačiū laikiniems vadovams @Pronis_Kadilaks @Mafijos Senelis ir @Edvis Gaming už pagalba prižiūrint laikinąsias firmas! Rinkimai sukėlė įvairių emocijų, galvojome, jog bus šnipštas ir reiks ieškoti kažkokių neįprastų sprendimo būdų, bet galutinis rezultatas suteikė mums progą to išvengti. Taigi, šioje analizėje trumpai pristatysiu visas atrankas atskirai bei išdėstysiu pagrindinių kandidatų pliusus ir minusus. 

 

Taksistai
Sulaukėme 11 kandidatūrų, iš kurių buvo atrinkti trys pagrindiniai kandidatai - Bunta_Fujiwara, Ben_Wayne ir Bonnie_Rosa. Bonnie turi susikrovusi nemažą patirties bagažą, kurį be priekaištų perteikė savo anketoje. Tvarkingai ir išsamiai perteikta firmos koncepcija, įdomios idėjos, kurios pagyvintu firmos veiklą, ko šiuo metu labai trūksta. Prikibti galėčiau tik prie buvusių kadencijų per kurias pasireikšdavo "palūžimo" nukrypimai, bet tikiu, kad spėjai apgalvoti praeityje turėtus trūkumus ir priėjai prie reikiamų išvadų. Sekantis kandidatas pateikęs rimtą laišką yra Bunta_Fujiwara. Kiek tikrinome jo praeitį - neradome jokių rimtų pažeidimų dėl kurių kiltų abejonių dėl šio kandidato reputacijos. Iš kitų buvusių vadovų išgirdau tik teigiamus atsiliepimus, jog esi sėslus ir problemų nekeliantis asmuo, kas tavo kandidatūrai pridėjo tik pliusą. Idėjos paprastos, tačiau šiokie tokie patobulinimai pagyvintų pačia firmą, o paskutiniai paragrafai įrodė, jog esi motyvuotas ir pasiryžęs užimti rimtas pareigas žaidime. Paskutinis kandidatas - Ben_Wayne. Anketa tvarkinga, idėjos neblogos, tačiau šiek tiek patikrinome praeitį ir visa tavo kandidatūrą smigo žemyn - krūva atimtų paskyrų pasitikėjimo tavimi nesuteikia, todėl patarčiau iš pradžių save išbadyti pavaduotojo pareigose.

Medikai
Pateiktos 5 kandidatūros, atmetus konfiskuotas paskyras (idiotų negebėjimas pasimokyti iš savų klaidų) bei ypatingai blogą reputaciją turinčius asmenis - liko 2 kandidatai. Žemaitis_Žmogus - iš esmės kandidatūra patenkinamo lygmens ir pareigoms jos būtų užtekę, tačiau prieš kelias dienas įvykę išsidirbinėjimai ir paskui mums su Nico rašymai dėl kvailos situacijos, kurios kaltininkas buvai akivaizdžiai tu. Sunku būtu skirti direktorių žmogui, kuris net paprastose situacijose negeba įžvelgti savo klaidų, apsimeta nekaltu nepaisant to, jog buvo prisidėjęs prie nusikaltimo darymo. Gordon_Hells - antrasis žaidėjas, kurio anketas galime išvysti praktiškai kiekvienuose rinkimuose, kas šiek tiek sukelia klaustukų, nes neturi mėgstamos firmos. Pačioje anketoje padarei pažangą, tačiau tobulėti dar tikrai yra kur - galėtum savo parašytą anketą persiskaityti atidžiau, nes vis pridarai grubių gramatinių klaidų, kurias kartoji visame laiške (labai retai prisikabinu prie rašybos, tačiau čia vienas iš pirmų atvejų). Visgi tavo praeitis ir reputacija buvo pagrindiniai argumentai, dėl ko mes buvome priversti ieškoti žmogaus iš rinkimų į kitas firmas. 

Policijos departamentas
Šitoje analizėje per daug neišsiplėsiu - sulaukėme tik dviejų potencialių kandidatų, kurie nėra linkę kas antro projekto žaidėjo pavadinti gaišena ar jam pasiūlyt pačiulpt. Tony_Express - žmogus, kuris tikrai būtų vertas šio posto, tačiau dėl šiek tiek silpnesnės kandidatūros liko antras rinkimuose. Esi vienas iš šių rinkimų atradimų, dėl ko tikimės, jog ir pats greitu metu užimsi direktoriaus pareigas. Pirmąją vietą policijos departamento vadovo rinkimuose užėmė dar viena mergina, Maria_Ross, kuri nurungė Tony parodydama kitokį požiūrį į atrankų mechaniką, stipresnėmis idėjomis, bei nuomonę į DP užduotis - galbūt ir atrodytų kaip smulkmena, tačiau retas žmogus įžvelgia problemą, kai firmos yra verčiamos tuščiai kelti ridą važinėjant lv ratu.

 

Rezultatai
Taksi - @Bonnie_Rosa
Medikai - @Tony_Express (perkeltas iš PD atrankos dėl kandidatų stygiaus savo sutikimu)
Poliicjos Departamentas - @Maria_Ross

Redaguota Billy_Jack

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.