Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

[0.1.8.7] Keli pasiūlymai serveriui.

Angelo_Lagusa.

Rekomenduojamas pranešimas

– Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Tomas_Salvatrucha
 Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: 1. Uždrausti šaudant pritupinėjimą. Gerai žinau daugelis nesutiks bet tame normalumo nematau nes pastebėjau, kad kai žmogus pritupinėja ir šaudo tada jam puse kulkų nekimba todėl žmogui su deagle reikia pataikyti gal 7 kulkas ir prasideda verkimai, kad nelipo ou mai gad banas.

2. Padaryti, kad dingtu po 1 star kas kokias 30min nes dabar privalome mokėti baudą ir nėra jokios vilties, kad išsisuksim kas yra labai nemalonu.

3. Pakeisti pareigunams komandą /sekti. Nežinau tiksliai kaip ji veikia bet kiek žinau tai ji turėtu minimape rodyt žmogų ir kur jis yra tai tokiu atveju ši komandą yra tikrai nesamoninga. Kodėl? Todėl nes tai yra per daug lengva todėl ją reikia išimti arba padaryti taip, kad išmestu chate rajoną kokiame yra žmogus. Pvz.: /sekti Shiro_Mesainis ir tada chate išmeta: Žaidėjas yra Montgomery Intersection.

4. Padaryti sistemą, kad kai pareigūnas pradėtu gaudyti nusikaltelį sistema kažkaip tai suprastu ir tada jei pareigūnas turi administratoriaus pareigas jam nebūtu galima naudoti /pzu ant to žmogaus nes dabar tikrai daugelis administratorių naudoja /pzu, kad bagauti bėglį.
– Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: 1. Žaidėjai tikrai mokantys šaudyti paprastai galėtu pasireikšti serveryje.

2. Mažiau verkimų, kad nelipo kulka.

3. Žaidėjam būtu kažkokia viltis, kad neprivalės mokėti baudos pareigūnam.

4. Pareigūnam bus sunkesnis darbas.

5. Žaidėjam bus įmanoma pabėgti nuo teisėsaugos.

6. Administratoriai negalės piktnaudžiauti savo komandomis.

7. Ir toliau mane visi galės vadint aimu :).

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Išreikšiu savo nuomone. Tavo pasiūlymo 2.: Nemanau jog bus naudina labai, jog

nuiminėtu po 1star, policijos departamento viduje galima susimoketi baudą o ne pačiam pareigūnui, jeigu žaidėjas bega 30min ir dingsta įtarimas, jam tas tikrai nepades ir atsises į jaila. 3. /sekti komandą, pakeitus ją neįsivaizduoju PD darbo, pats esu PD padirbtum ir suprastum kas yra krūvis ir karšti nervai, bet dirba komandinis darbas. /sekti komandą draudžia nusikalteliui /akomandos /vkomandos ir kitus dalykus, įsivaizduok jie gydosi teleportuojasi ir visokias nesamones daro. Tu nori padaryti /sekti jog rašytu pavadinimus, čia reiktu visa gta žemėlapį įrašinėti, ir nemanau jog daug kas pažįsta atmintinai žemėlapi, su šia įdėja nesutinku, nebent labiau atnaujinti /sekti komandą. 4: Prieš rašydamas pasiūlymus pasiskaityk nuostatas, pareigūnam draudžiama naudoti /pzu gydymosi komandom darbo meto operacijom bėglio gaudymo/susišaudymo ar grobimų metu. Sėkmės.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Nematau priežasties dėl kurios būtų išimtas tūpinėjimas šaudant, tai dar labiau sužlugdytų gaujas. Dažniausiai nekimba dėl didelio žaidėjo ping ir tūpinėjimas čia ne prie ko.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Sveikas, dėl uždraudimo tai esu visiškai prieš, tai gal padarom Greensaida tarybų sąjūnga? kad jau nori uždraust pritūpt kai šaudai, nu isivaizduok.... Sunku būtų atskirt kada žmogus tyčia tūpia kad ne. Dėl to kad niekas nekimba tai čia visiem taip yra. Dėl to kad nuimtų 1 įtarimo lygį kas 30 minučių irgi nesąmonė todėl nes tarkim realybėj nužudai žmogų ir po kažkiek laiko tau dingsta įtarimas kad nužudei žmogų... Nu čia nesąmonė išvis tbh. Jeigu prisidirbai tai esi kaltas ir turi pats už tai atsakyt. Idėja dėl /sekti tai irgi mano manymu nesamoninga todėl nes įsivaizduok, tu esi pareigūnas ir tu gaudai nusikaltelį ir tau rašo kad jo location yra koks ką žinau, china town, ir kaip tau reikia žinoti ar tu LV ar SF. Kad ir realybėj jei tu kažką prisidirbi vistiek tave suseks, kad ir pabėgsi į kitą šalį vistiek suseks. Tu sakai kad pereigūnam per lenvga pagaut ir jiems  reikėtų padaryti darbą sukesni o nusikalteliams lengviau, tai kai parašai /sekti ir pareigūnui nerodytų kur jis yra tai būtų per lengva pabėgt nusikalteliam. Geriau rekomenduoju laikytis taisyklų ir nebus problemų su pd :). Dėl tos idėjos dėl /pzu tai pritariu todėl, kad būna policijos pareigūnų kurie piknaudžiauja admin komandomis, nors jiems to daryti yra neleidžiama, bet kaip ta sistema suprastu kad policijos pareigūnas gaudo tai nežinau kaip tu ten galvojei. 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

1. Visu pirma,kodel kulkos nekimba ?

Priežastys:Pingai skirtingi pas visus,pas kažka geriau kimba,arba tiesiog esi lapas ir nepašaudai

Nemačiau.kad kažkas verktu:Nelipo kulkos žmogui,suprantantis ir išmanantis žmogus tikrai ta suprastu,kad nepataikė arba nelipo kulkos.

2.Nuimti po 1star...Turbūt FreeRoam užsinorėjai,čia tikrai yra nesamonė...Pagauna tave policijos pareigūnas,tu išeini į AFK,ir jis tavęs negalės pasodint...Ir prastovėsi AFK,kad dingtu star...

3.Išimti /sekti  

Turbūt nežinai kaip policijos pareigūnui tai palengvina darba.

Isivaizduok jeigu tu gaudytum ir padarytu /atp arba ji kažkas pagetintu.. 

Esu  PRIEŠ tavo nuomonės

Redaguota Bon_Chanz
Pataisiau klaidas.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

  • Nariai peržiūrėję temą

    1 narys peržiūrėjo šią temą:

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.