Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Naujasis pervežėjų firmos direktorius

Nico_Moretti

Rekomenduojamas pranešimas

Švenčių metu rinkimuose vyrauja ne tokios ir šventinės nuotaikos – su atrankos pratęsimu sulaukėme vos 3 kandidatūrų, iš kurių viena iškart atkrito dėl gėdos stulpo, nors ten ir skaityt nelabai buvo ką, o likusieji du yra šitie: Eivydas_Kent ir Domantas_Sultanas.

 

Eivydas_Kent – vis dar keista, jog 2019 metais sąvokos vis dar yra viena iš atrankos forume dalių, akivaizdu, jog tokius dalykus yra labai lengva kopijuot ir tai nėra efektyvu. Reikėtų konkretizuoti „žinantys savo vietą“ kandidato vertinimo kriterijų, tai gali būti paprastas neišsidirbinėjimas arba visiškas nuomonės neturėjimas, tad norėtųsi žinoti konkrečiau ką turi omenyje. Paskutiniai trys laiško punktai aprašyti ganėtinai skurdžiai, paskutinio išvis net nėra, kažkokių įdomesnių taip pat idėjų neradau, tad yra šiek tiek abejonių, jog sugebėsi pasiekti ar pakelti dabar iškeltą kartelę. Nelabai suprantu apie kokias reformas ir tai, ko dar niekam nepavyko padaryti, yra kalbama, kuomet pats nurodai, jog turi vos keletą idėjų ir tu tikrai nesi pirmasis, kuris jas man yra pristatęs (pavadinimai gal ir nauji, bet idėjos jau matytos).

Domantas_Sultanas – kaip sugebėsi nuspręsti, atrankos metu, ar kandidatas į firmą nėra „neverkšlenantis dėl menkiausių dalykų“? Labai abejoju, ar įmanomą tą patikrint prieš įdarbinant žmogų. Iš idėjų matau tik prarasto žemėlapio sistemą, kas galbūt yra visai cool, tačiau viena sistema niekaip negali prilygti tam, ką buvo sukūręs Foreveris. Kalbi apie modernų firmos įvaizdį, tačiau nepaaiškini, kaip planuoji tokį įvaizdį sukurti.

 

Apibendrinus šiuos rinkimus, kol kas nematau potencialaus žmogaus sukurti tai, ką buvo sukūręs praeitas direktorius, tačiau tai yra tik mano nuomonė, kuri nėra paremta stipriais argumentais ir galbūt naujasis direktorius pasirodys ne ką prasčiau, o naujuoju pervežėjų firmos direktoriumi tampa – Domantas_Sultanas. Tavo laiškas ir firmos vizija man paliko didesnį įspūdi, taip pat turi daugiau patirties projekte, kas dažniausiai nėra svarbus kriterijus direktoriaus rinkimuose, jei žaidėjas jau yra susipažinęs su projektu ir jame vyraujančia tvarka, tačiau iš Eivydo laiško matyti, jog su projektu dar nėra susipažinta taip, kiek turėtų būti susipažinęs direktoriaus pareigas einantis žmogus, tad linkiu jam užsidėti varnelę ties šiuo punktu savo "to do" list'e, o Domantui linkiu sėkmės pareigose – tam tikras kiekis žmonių labai abejoja tavo galimybėmis ir kompetencija, tad tikiuosi, jog sugebėsi jiems įrodyt priešingai.

Redaguota Nico_Moretti

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Aš įsivaizduoju, koks anketų lygis vyravo šiuose rinkimuose... Bet kalbant aplamai, net gaila pasižiūrėti: koks buvo prieš 2 metus ir koks dabar, pačių direktorių rinkimo konkurencingumas. Sveikinu, išnaudok duotą šansą tinkamai.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.