Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Peikiu Policijos Departamento direktorę Maria_Ross

Roki_Reider

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Roki_Reider
• Vadovo Vardas_Pavardė serveryje : Maria_Ross
 Kokiai firmai šis vadovas atstovauja ?: Policijos Dapartamentui.
• Už ką šis vadovas yra peikiamas ?: Analizavo neanalizuoja anketa ir priemė pildžiusį į darbą kuris pažeidė vieną iš reikalavimų. ir analizėje parašyta, kad teko atmesti 3 žmones nes nesilaikė reikalavimų, bet vienas vistiek pateko nesileikęs reikalavimų.
• Kokiai taisyklei šis vadovas nusižengė ?: Nesilaikė savo pačios taisyklių kurios buvo nurodytos atrankoje t.y paryškinti vardą ir dar pati rasė raikalavimų nesilaikimas lygus anketos neanalizavimui.

• Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi vadovo pažeidimas Reikalavimai , Anketa , Analizė .

Redaguota Roki_Reider

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Laba diena. Ilgai neišsiplėsiu, pateiksiu citatą iš antrosios atrankos į PD gretas analizės: „ [...] šįkart sulaukėme 7 kandidatų, iš kurių 3 turėjo būti atmesti dėl pažeistų anketos reikalavimų. Tačiau peržengiau savo principus ir atleidau šiems kandidatams už, pavadinkime, „žioplą“ klaidą ir analizavau jų anketas dėl stiprių kandidatų trūkumo.“ Matau, jog užkliuvo Forever_Young anketa, kuri ir buvo stipriausia kandidatų tarpe, nepaisant to, jog kandidatas neparyškino savo Vardas_Pavardė. Kodėl analizavau šio kandidato anketą ir „nesilaikiau savo pačios taisyklių“? Todėl, jog atrankos metu nemačiau geresnių kandidatų už pastarąjį, atrankos tikslas nebuvo priimti vieną naują darbuotoją, to pasėkoje, atleidau visiems kandidatams už pažeistas anketos taisykles ir jų neatmečiau. Kaip firmos vadovė, leidau sau padaryti nuolaidą kandidatams, siekdama priimti didesnį skaičių naujų darbuotojų.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Direktorė analizėje pati pranešė, jog visiems dalyvavusiems atrankoje nebuvo taikomas šis anketos reikalavimas. Kadangi pildančiųjų buvo mažai, o šis punktas nėra esminis pasirenkant kandidatą - nematau nieko blogo tame.

Direktorė baudžiama nebus.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.