Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Kaip sužinoti ar atsiusta nuoroda yra IP GRABERIS

Forever_Young

Rekomenduojamas pranešimas


Šioje pamokoje parodysiu, kokiais būdais patikrinti nežinomas nuorodas prieš jas atidarant, jog būti tikram kad tai ne IP LOGERIS. 
IP Logeriai kiekviena diena tobulėja, išgauna daugiau informacijos, o svarbiausiai sugeba išgauti nuorodas tokias, kurios labai panašios į populiariu puslapiu pavadinimus, tačiau tai tose adresuose būna įterpti maži pakeisti simboliai/raidės. 

Nežinantiems IP LOGGER - Tai svetainė, kurioje žmogus gali sukurti IP Logeri, kurio kaip ir savaime aišku tikslas yra išgauti jūsų realu IP ADRESA, jūsų lokacija ar bent tą vieta kurioje lokalizuotas jūsų ISP, jūsų naudojama operacine sistema ir visas kitas detales. Sukuriama nuoroda, kuri padaroma ganėtinai suktai, paspaudus ant jos, jį pasisavina jiems reikalinga informacija ir jus nukreipia į visiškai kita puslapi, nei jus turėjote būti ar norėjote būti. 


Keliaujame į >
http://getlinkinfo.com 
Patekus į puslapi, jūsų reikalauja įvesti nuoroda, todėl čia turite įvesti linką, kurio nepažįstate, jog šį svetainė jį patikrintu. 
6JL2dpN.png
Įvedę linką spaudžiame ,, GET LINK INFO " 
4RIQ7R3.png

ir štai jūsų lange atsiveria visa informacija, parodomos svetainės į kuria būtumėt buvęs perkeltas iš tos nuorodas ant kurios paspaudėt. 

Jeigu atsiras klausimu - klauskite. 



 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.