Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Naujasis pervežėjų firmos direktorius

Mantas

Rekomenduojamas pranešimas

Nors ir iš aplinkinių kalbų susidomėjimas šiomis pareigomis buvo didelis tačiau užpildyti sugebėjo tik 2. Rimtas kandidatas praktiškai buvo tik vienas, nes antrasis dar nesenai išsipirko iš medinio gėdos stulpo, tad imti kažkokias pareigas yra ryškiai per anksti. Tad šioje analizėje aptarsime tik vienintelį atrankos kandidatą.

Ivan_Raskielnik - Žmogus pildantis į direktorius tikrai nebepirmą kartą, gebantis tvarkingai išdėstyti mintis. Nors ir serveryje nėra labai atsiskleidęs žaidėjas, nėra labai daug besireiškiantis žaidėjas, tačiau tai tikrai nesudaro jokio minuso į jo puse, juk visi žino, kad su gerais darbas niekada neišgarsėsi. Nors ir anketoje asmeniškai neradau jokio kabliuko iš idėjų kurios užkabintu, tačiau tikiu, kad su šiuo asmeniu firmos lygis tikrai neturėtų nukristi, nei buvo su Haku, o ir tikėkimės, kad nepasikartos tokia pati situacija kaip su Sultanu.

Apibendrinus viską, esu nusivylęs atrankos rezultatai, o ir kandidato sulaukėme tik paskutinėmis atrankos dienomis, situacija bloga, o situacija tikrai reikia taisyti. Tikėkimės naujasis direktorius nubrauks visas mano galvoje besisukančias blogas mintis savo darbais ir nebus vienas iš tų pilkos masės direktorių, kurie ateina prabūti minimumą. Žaidėjo norų netgi neabejoju, kadangi į anketą buvo įdėta gan nemažai darbo, o ir pildymas į direktorius tikrai nebuvo pirmas. Tad dar kartą pasikartosiu linkiu sėkmės ir viliuosi, kad nubrauksi visas mano abejones tavimi.

 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.