Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Medicinos centras turi naują direktorių

Forever_Young

Rekomenduojamas pranešimas

Labas visiems peržiūrintiems šia tema, šioje atrankoje sulaukėme 5 kandidatūrų, iš kuriu potencialiu buvo vos viena.  Kitose kandidatūrose truko idėjų, supratimo į kokias pareigas pildo, motyvacijos. 

Taip pat kai kuriems pildantiems į direktorių ateityje siūlyčiau nekreipt teksto ir jo neryškint, nemargint, tai tikrai ne tai, kaip turėtu atrodyti padorus CV laiškas. 

Justinas (Gruzinas_Tortilla) sugebėjo parašyti stipria kandidatūra, kurioje atsispindėjo jo noras ir motyvacija būti šio darbo direktoriumi. Anketoje buvo šūsnis nauju, nematytu idėjų, kurias realizavus darbas taptu įdomesnis ir patrauklesnis žaidėjams. Nors ir buvusias pareigas paliko dėl to, nes jam atsibodo dirbti tame darbe, nuoširdžiai tikiuosi jog tai nepasikartos vadovaujant medikams. Įvardintos mediku problemos, jų galimi sutvarkymo būdai. Prisistatydamas save įžvelgė savo pagrindinius minusus, kurios jis bando sutvarkyti ir tai matosi. Matydamas šia persona kaip tinkama direktorių suteikiu jam šansą tapti mediku direktoriumi, linkiu sėkmės realizuojant idėjas, tvarkant problemas pasitelkiant savo išsprendimo būdus. 

Mindaugas (Minde_Marshell) pateikė nebloga kandidatūra, kurioje atsispindėjo noras, motyvacija vadovauti medikams, tačiau ne viskas taip greitai. Pagrindinė priežastis kodėl Mindaugas buvo atmestas kaip kandidatas tai tą, jog per mažai laiko praėjo nuo jo grįžimo į projektą, duoti žmogui direktorių, kurio pasikeitimu vis dar nematai būtų labai naivu ir rizikinga. Šnekant apie Mindaugo laišką, jis nėra blogas, tačiau pasitikėjimo iš DP pusės šiuo žmogumi dar nėra, todėl į direktorių siūlyčiau kandidatuoti tada, kai matysis rezultatai, pasikeitimai. Tada galėsi galvoti apie direktorių, sėkmės įsitvirtinant. 

Susidomėjimas medikais nekrenta, dėl ko džiaugiuosi. Šioje atrankoje išsirinkti kandidatą nebuvo sunku - jis buvo tik vienas toks, kuris galėtu užimti mediku direktoriaus pareigas, skaitant kitus laiškus, galima pastebėti žmonių neatidumą, užpildžiau - numečiau, taip vadinu tokias anketas, kuriose parašyta velniai žino kas ir jį net nėra iki galo užbaigta, todėl su tokiais kandidatai apie direktorių nėra ką kalbėti. 

Sveikinimai Justinui. 

 

Redaguota Forever_Young

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.