Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Pervežėjai turi naują direktorių

Forever_Young

Rekomenduojamas pranešimas

              
Pervežėjai susilaukia daugiau dėmesio, šį kart turime 5 kandidatūras, skaičiai dvigubėja, perspektyvūs kandidatai ne, keista jog pildydami į direktorių žmogus galvoja jog numes anketa ir tuo viskas pasibaigs, nei ištaisytos klaidos, nei sutvarkytas dėstymas niekas, numesta padrikai, su matytomis idėjomis. Dar kai kurie pildydami išvis nerodo jokio aktyvumo, neįmanoma dienos metu pastebėti žmogaus serveryje, užpildė - laukia analizės, gaus tai gaus, negaus tai negaus, taip kai kurie žiūri į šias pareigas. 

Taip pat vieno iš kandidatu nuomone, įmanoma nustatyti žaidėjo intelekto lygi pagal jo darbo taisyklių žinojimą, todėl atsargiai. 


Einant prie vieno iš perspektyviausiu kandidatu - Egidijaus (George_Butler), šis žmogus parašė nebloga kandidatūra, kuri atitiko visus minimalius reikalavimus, anketoje išdėstė idėjas, kurios tikrai nėra blogos, jas apgalvojus geriau galima išvystyti dar geresne jų versija. Anketoje kalbėjo aiškiai, neperpustai, savikritiška asmenybė, kuri nusipelnė šanso tapti direktoriumi, žinant jog jo praeitis nėra super, tikėkimės jog šis direktorius jam bus raktas į senu klaidų ištaisymą.

Sveikinimai Egidijui. 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.