Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Penktadienio proga taksistų direktorius.

Forever_Young

Rekomenduojamas pranešimas

5 kandidatūros į taksi direktorių, viena iš jų atšaukta. Kandidatūros nėra blogos, įžvelgt būtų galima ir potencialiu kandidatūrų daugiau nei viena, tačiau pažangu iš kandidatu nebuvo visiškai, tik vieno žmogaus, kuris pateikė savo anketa po atrankos pratęsimo. Nešvaistant laiko tuščiomis kalbomis pereiname prie analizės. 

Domas (Bunta_Fujiwara) pateikė savo kandidatūra jau nebe pirma kart į šį direktorių, galima suprasti jog motyvacijos ir noro vadovauti šiam darbui jis neprarado, atvirkščiai - jis stengiasi ir siekia šitų pareigų toliau, tai puikus pavyzdys tiems, kuriems nepavyksta pasiekti norimu pareigų, jog nereikia pasiduoti ir reikia bandyti jų siekti toliau, kol savo tikslą įvykdai. Domo kandidatūroje buvo kalnai nauju, nematytu idėjų taksistams, kurios atrodė įdomios man ir esu tikras jog jas įgyvendinus taksistu darbas taptu vienas patraukliausiu serveryje. Taip pat puikiai aprašė taksistu problemas, jų pareigybes, šaunu jog žmogus rado ką pridėti prie kandidatūros padarydamas ją normalesne, o apibendrinant - nematau priežasties, kodėl šis žmogus negalėtu gauti direktoriaus, stipri kandidatūra, naujovės darbe, nemažėjanti motyvacija ir noras užimti šias pareigas, todėl linkiu sėkmės įkuriant savo ,, ExpressTaxi" 

Kitu likusiu kandidatu neanalizuoju, jose neįžvelgiu perspektyvos, stipriai trūko motyvacijos kandidatams, anketos nebuvo tokios blogos, tik truko pastangų, viena iš kandidatu per savaitę teko matyti vos viena kartą serveryje, visas kitas likusias dienas žmogus praleido forume. Todėl prieš pildant į direktoriaus pareigas, siūlyčiau susimąstyti, pilnai nuspręsti ar to norite ir rodyti motyvacija, o ne tikrinti forumą kas valandą, nesirodant žaidime. 

Sėkmės Domui. 

Redaguota Forever_Young

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.