Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Naujas GSPD direktorius. Nepasiklydęs kaip praeitas?

Marko_Escobar

Rekomenduojamas pranešimas

Nauji GSPD direktoriaus rinkimai... Atrodo vis išrenku patikimus žmones šioms pareigoms, bet vėl keisti, ir vėl keisti.
Kadangi praeitas direktorius nebuvo patyręs labai, bet dėl jo aktyvumo, maniau, kad ištemps - deja, klydau, direktorius neatlaikė visuomenės spaudimo, pasidavė į purvinus darbus linksmint vaikigalių, o po to kartu su jais grįžti ten iš kur atėjo, ant ko pusę metų stūmė, krovė, kad ten gaidynas, nebegrįš, bet, deja, grįžo. Na, tikiuosi Žilviui ir kitiems negalios liaudies išmintis "prie ko pritapsi toks ir pats tapsi". Viso žinom kur nuėjo,kaip ten stūmė, ir su kuom kur ten dabar randasi. Užuojauta. Na, o grįžtant ties rinkimais, tai vėlgi ieškau patyrusio žaidėjo, seno miestelių mento-šefo, pikto, bet teisingo! Domina? Skaitom toliau  960 žodžių.


Taigi, iš keturių pildančių, kaip visuomet, atsiranda vienas beraštis, kuris rašo, jog pasižada, kad moka visus mano kodeksus, nuostatus, bet nei velnio nepasistengia paskaityti bent atrankos sąlygų, ko reikalaujama. Sveikinu Domce_Santos, palaikai nykstančią žmonijos rūšį, kuri įrašyta net raudonojoje knygoje!

 

Sekantis asmuo, kurio kandidatūrą galima vertinti - Tomas_Adidaz. Pradedant nuo to koks išsivaizduojamas tikras vadovas, pradžioj reikia rašyti apie aplamai konkretaus lyderio savybes, o tik tada kuom gali būti panašus pats, kokį pavyzdį imtum iš tokio vadovo, kokį apibūdinai. O tu taip tiesiogiai - apibūdinai, o po to - žiū, čia aš. Galima manyti, kad stipriai išaukštinai savo įvaizdį, o konkrečių pavyzdžių ar iš tikro toks esi - irgi nepateikta. Na, bet žodžiai gražūs.. Organizuotas nusikalstamumas - su gaujomis nieko naujo, įdomaus nepapasakojai, čia klausimas kyla ties pirmu posmu - sakai patyręs teisėsaugoje, bet akivaizdžiai, kad su gaujomis reikalų neapturėta. Tačiau visai įdomiai nuspręsta fūristus gaudyti, tik kažin kaip išsipildytų tai. Prie firmos veiklų išvardinai elementariausius kasdieninius dalykus kurie yra paminėti kaip būtini nuostatuose. Žinoma, šaunu, kad planuojama aktyviai daryti tokius darbus,nes pastarieji direktoriai vangiai tuom apsiimdavo, tačiau nepagrįstumas palieka daug atvirų klausimų.  Bet vat štai prie įdėjų darosi įdomiau. Naktinis Policininkas... Kol serveryje žaidėjų nedaug, nežinau ar pasiteisintų toks dalykas, juk dauguma čia žaidžia jaunų žmonių, kurie jau dešimtą vakaro jau taisosi lovose. Na o likusios mintys su įdėjomis praktiškai paprastos. O kad kažkas sukeltų tokį vau - tai neradau. Kas liečia darbuotojų bei pavaduotojo pasirinkimą - viskas normalu. Bet dėl motyvacijos darbe - na, ką parašei supratau, tik numanau, kad ne visiškai tiksliai parašei tai ką turėjai omenyje. Man patiko iškeltas paties antrasis klausimas. Atsakymas mane tenkintų, bet matomai esi truputį politikas... Sakai "daryčiau tą, aną, kitą, tada taip, ir va..". Tačiau pildai į direktoriaus pareigas, su konkrečiais argumentais, tai ką atsakinėjai, turi būti ne "daryčiau", o "darysiu taip, nes tai reikalinga tam ir anam, nuo to įtakosis taipir taip todėl ir reikia". Neužtenka vien tik to, kad "darysiu tą ir tą". Na, bet kad ir kiek besikabinčiau čia prie taves - sveikinu su visai kokybiška kandidatūra, esi stiprus kandidatas tapti direktoriumi!

Sekantis kandidatas su kiek prastesne anketa, ir šiaip čiuvas man daug žadėjęs būti aktyvus serveryje, ir t.t., ir t.t.. Dėl aktyvumo - vasara, šylantys orai, vandens telkiniai, pavėsis, radler, hamakai, šašlykai.. Viskas normaliai, tačiau rinkimų metu prasileido ban'ą už čytinimus. Prasti popieriai, žmogau... Kas liečia pačią anketą .. paties iškelti klausimai - primena net ne CV pateikimą, o eilinį skype chat'inimą. O ir atsakymai į kitus klausimus, kur įdėjos, darbuotojų motyvaciją.. Labai atmestinai. Įdėjos arba senos, arba nereikalingos. Nieko stulbinančio. Anksčiau kurdavai kur kas kokybiškesnes anketas. Rodos, nuleidai rankas dar pildydamas. Pats sakai - nesi aktyvus, vasara... bet kodėl pildai, jeigu žinai, kad direktoriumi būdamas aktyvus būti negalėsi. Daug diskusijų čia galim platint, tačiau nematau reikalo. Lauksim tavo stiprios kandidatūros rudenį, kada, galbūt, būsi aktyvus.. Ir, tikiuosi, susiprotėsi apsieiti be bereikalingų čytų.

 

Na ir last but not least anketa pateikta iš paties J'Juškės (jo, tas pats, kur mappina). Na o ką čia daugiau apie tave pasakyti... Tavo anketos visuomet būdavo kokybiškos, praktiškai jau žinai ko dažniausiai reikalauju iš kandidatų, tad ir taikai nuolatos į aukštas vietas. Žinoma, galiu kalbintis kad trūksta kažkokių tai aiškių,ryškių, sausų ir argumentuotų įdėjų,minčių, sistemų, tačiau ir tokia, labiau filosofinio pobūdžio motyvacinis laiškas nušviečia aiškias firmos perspektyvas, ideologiją, bei vadovo siluetą bei vaidmenį firmoje. Taip pat patiko ir teksto pastraipų sprendimai, įrėminta pasakojimo kompozicija, kuomet pabaigoje pastraipos išaiškėja ką turėjai omeny rašydamas pastraipos pavadinime, kas atrodo gal ne į temą, bet viską gražiai išvedžioji. Na, o kadangi bendravimas yra viena iš svarbiausių bei būtiniausių vadovo požymių - kandidatūra visiškai įrodė jog esi tinkamas kandidatas kurio ieškau šioms pareigoms.

Na o imantis paskutinių štrichų, visų pirma - noriu padėkoti dalyvavusiems atrankoje, net ir tiems, kurie pildo beviltiškas anketas, turiu iš ko pasilazdavoti analizėse. Na ir tiems, kurie nuoširdžiai stengiasi, kad atrankose, nors ir pildo nedaug žmonių, tačiau yra lygiavertė konkurencija. Taigi.  Galėčiau kalbėti daugiau apie Aivaras_Acme, tačiau prie kandidatų nepriskiriu,nes jo anketa ne vien tik,kad silpniausia, bet ir eilinį kartą banintas už čytinimą.. Dabar sunkesnė rinkimų dalis.. Daug svarsčius teko apsispręsti - antroji vieta, per slenkstį nuo pirmosios, užima Tomas_Adidaz. Džiugu, kad anketoje pripažinai, jog iš tiesų buvai dingęs, dėl ko ir suabejojau, ar vėl šiuo vasaros metu kažkur nepranyksi. Ir šiaip mažai žinau apie tavo sugebėjimus vadovavime. Tad tik tiek ir betrūko.. Tokios firmos direktorius renkuosi saugesnius variantus. Linkiu Tau nenuleisti rankų, būti matomu serveryje, galbūt, net apsiimti pavaduotojo pareigomis, kad sekantį kartą nekiltų klausimų ar gali būti aktyvus vasaros metu ilgiau nei mėnesį. Na, o rinkimų laureatas John_Juškė, nors diskutuotinas pasirinkimas dėl to, kad vis pargrįžta iš kitų projektų, bet jam ar vasara, ar žiema - jis sugeba būti pakankamai aktyvus kiek reikia direktoriaus pareigoms. Na, kaip vėliau gausis, ar neapsigavau, pamatysime, bet kol kas šiuo kandidatu tikiu labiau. Mat kol GSPD direktoriaus nebuvo, Aivaras paskyrė jį firmos pavaduotoju - ir kol kas nusiskundimų neturiu. Aktyviai tvarkėsi, vedė veiklas, gaujoms buvo ką veikt norint išlaikyti seifo grobimus. Taigi, oficialiai skelbiu naują GSPD direktorių, tikiuosi sutarsim, vienas kitą suprasim, ir kas žadėta - bus įgyvendinta! Salut!

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Sveikinu Juške pasiekus pas Marko direktorių ! Čia didelis pasiekimas .  Sekmės tau

 

 

Puiki analizė , šauniu kad Mariukas rando laiko tokiom karštom dienom paskirti šiek tiek laiko ir pasedėti prie kompiuterio , nei maudytis ar degintis su alučiu :D Salut (y)

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

O kartais "direktorius" nėra moderatorius kitame gerai žinomame projekte? 

Sveikinu naują direktorių.

Redaguota Marko_Escobar
Buvo, paliko pareigas (nebent mechaniškai dar nenuimė). Apie tai minėjau analizėje. Neskaitei bl

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Nenoriu čia vaizduoti lituanisto, bet žodis "Idėja" rašosi ne su į :)

Redaguota Marko_Escobar
Žinau, kad nesirašo su nosine, nes tai nėra priesaga. Bet vis automatizuotai man taip gaunasi. Senk ju gremar polis

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.