Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Naujasis policijos departamento direktorius.

Forever_Young

Rekomenduojamas pranešimas

Šį kart analizuoti buvo tikrai ką, skaičiai auga, susidomėjimas direktoriaus pareigomis taip pat, todėl tie kurie kandidatavote, nepraraskite motyvacijos ir noro siekti pareigų, jos pasiekiamos jums visiems, vieniems reikia įdėti mažiau darbo, kitiems daugiau. Na, o jeigu šnekant apie atranka, užpildė rimti asmenys ir žinoma atsirado grįžusiu herojų iš pasakų šalies, kurie minėjo seniau pildydami į direktorių, jog šis projektas yra žlugęs, tačiau praėjus vos pusei metu grįžta ir vėl kandidatuoja į direktoriaus pareigas, ironiška. Šiandien aptarsime 3 kandidatus į šias pareigas, Tony_Express, Deividas_Meskinis ir Lietuviskas_Zmogus. 

Valentinas (Tony_Express)
buvęs medicinos centro direktorius, jo tapęs visiškai atsitiktinai pretenduodamas į policijos departamento direktorių. Pabuvo mėnesi, suprato jog medikai ne jam ir paliko pareigas, iš vienos pusės šaunu, jog žmogus susivokęs jog nejaučia jokios motyvacijos pareigoms, jas paliko nei tempė ir laikė ilga laiko tarpą pareigas visiškai be priežasties, gal kiek neprofesionalu, manau jis suvokė jog tai pamoka, kad reikia siekti vienu pareigų, nemaišyti jų su kitomis, apsistoti ties viena, tave labiausiai traukiančia. Šį kart Valentinas patobulino savo CV laišką, jį atrodo stilingai, kaip ir priklauso padoriam CV laiškui. Savo laiške jis pateikė kalnus nauju idėjų, kurios yra daug žadančios, pradedant įvairiausiais tvarkaraščiais, baigiant būriais ir kitomis idėjomis apie kurias neišsiplėsiu. Valentinas pildo nebe pirma kartą, o ganėtinai nemaža laiko tarpą, matau jog motyvacija šiam žmogui nekrenta, jį auga, jis vis dar save mato kaip policijos departamento vadovą, tokį matau ir aš jį, todėl nieko nelaukdamas noriu pasveikinti jį, tapus nauju - policijos departamento vadovu. 

Deividas (Deividas_Meškinis) dar vienas stiprus kandidatas, kandidatūra pateikta stipri, skaitant laišką tiesa sakant neradau prie ko prikibti. Unikalios idėjos, kurios net neabejoju jog pasiteisintu, ypatingai patiko tą, su komandomis, kuri nuskambėjo visiškai nerealiai ir tu ją privalėsi realizuoti ankščiau ar vėliau, šį žmogų, kaip policijos departamento vadovą matau, tačiau ne dabar. Reikia pastovumo, neužtenka sugrįžti į projektą ir pažaidus kažkiek laiko užpildyti paraiška į viena svarbiausiu serverio darbu direktorių, reikia nemažo laiko indėlio jog šį direktorių gauti, todėl linkiu jo siekti, neprarasti motyvacijos, o kaip bus - pamatys laikas, puiki perspektyva pasirodyti pareigose pas naująjį direktorių - Valentiną.

Deividas (Lietuviskas_Zmogus) įdomi asmenybė, vieni šį žmogų žino kaip vienoki, kiti kaip kitokį, iš savo pusės galiu paminėti jog pastebėjau, kad jis keičiasi, jo elgesys prieš tai (trolinimas ir etc) pasikeitė į minimalesnius, dėl ko džiaugiuosi. Turi nebloga reputacija, jis yra tiesiog atsidavęs policijos departamento darbui., tačiau koja kiša laiškas, kuri jis paraše anketos forma, lyg pildytu į mechaniku darbą serveryje, rašant laišką ir pretenduojant į tokį postą derėtu labiau pasistengti, įdėti darbo į laišką, jį padaryti stilinga, padoru, o ne užpildyti kaip anketa į darbą. Taip pat rašant anketa į tokias pareigas, reikėtų atsinešti ir savo bagažo, naujų idėjų departamentui, todėl išsakęs savo pastabas linkiu kaip ir Deividui viršuje, siekti pareigų, nenuleisti ranku ir būti toliau tokiam pat motyvuotam, patobulėk ties laiškais ir galbūt viena diena ateis ir tavo diena, kuomet busi paskirtas policijos departamento direktoriumi. 

Sveikinimai Valentinui, tikėkimės jog jis bus tas direktorius, kurio senai reikėjo policijos departamentui, nes jo idėjos ir motyvacijos kiekis man bent rodo, jog šis žmogus nuveiks daug atstovaudamas policijos departamentą. 

IKI PASIMATYMO. <3




 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.