Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Peikiu Mafijos_Senelis

Dovis_Santos

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje/forume :Dovis_Santos

 

• Prižiūrėtojo Vardas_Pavardė serveryje/forume :Mafijos_Senelis

 

• Už ką yra peikiamas šis prižiūrėtojas ?:Per CP eventa iš manęs 2 žmonės atemė evento transportą, o jis mane sušaudė.

 

• Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą :

 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Ehh., ruošdamas šį „CP“ renginį pasistengiau labiau nei įprastai, bet dėl tam tikrų priežasčių tenka jį vadinti gana nepasisekusiu. Kaip supratau esu peikiamas dėl dvejų atvejų, kai buvai neteisingai išvarytas iš transporto priemonės, tad savo atsakymą padalinsiu į dvi dalis.

1. MAT_RIX.
Pats filmavau dalį renginio, tad į papeikimą galiu atsakyti ne tik raštiškai. Kelis kartus atėmęs ginklus pradėjau bėgti į pradžią ir savo veiksmų dėka užfiksavau, kad būtent Mat_Rix įlipo į transporto priemonę pirmasis. ( https://i.imgur.com/O2Iho7S.png ). Vėliau, „TeamSpeak“ kanale išgirdau nusiskundimą dėl tavęs ir priėjau tavęs išvaryti. ( https://i.imgur.com/9cSXiyp.jpg ). Šioje vietoje buvau užtikrintas tuo ką mačiau, tad sprendimą priimti buvo nesunku.

2. GREG_SOLBERG.
Skirtingai nei prieš tai, šios situacijos nemačiau, bet nusiskundimą vėlgi gavau iš mechaniko, „TeamSpeak“ kanale. Sprendimą turėjau priimti pasiremdamas jūsų žodžiais. Tavimi pasitikėti nebegalėjau, nes prieš tai man pamelavai, o dar ir pabėgdamas sugebėjai man kelis kartus įtrenkti, taip parodydamas savo pasipiktinimą. Tad paklausiau bendradarbio. Iš pradžių nužudyti tavęs nenorėjau, nes iš karto paklausei ir išlipai iš transporto priemonės, bet atsižvelgdamas į tavo veiksmus po to, išstumdytas transporto priemonės ir vėl galimai rodomą nepasitenkinimą, nusprendžiau pašalinti tave iš renginio dalyvių sąrašo.

Apibendrinimui norėčiau pasakyti, kad nėra įmanoma visų sužiūrėti vienam, todėl tenka dažnai pasitikėti žaidėjais ir jų tolerancija. Pripažįstu, kad esu iš dalies kaltas dėl savo sprendimo antroje situacijoje, tad atsiprašau. Kitą kartą vietoj to, kad brautis į pirmąją transporto priemonių eilę, pažvelk į antrąją ir nekelk problemų nei sau, nei kitiems. Ačiū!

Redaguota Mafijos Senelis
– Teksto „apšlifavimas“, gramatinių klaidų ištaisymas.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Prižiūrėtojas nebus baudžiamas

Greičiausiai įvyko tokia situacija, kad įlipęs Mat_Rix išėjo afk, o tokiu atveju Dovis_Santos atbėgęs rado tuščia tr.priemonę. Kada Mat_Rix grįžo iš afk automatiškai jis atsirado ant tr.priemonės, nes joje jau sėdėjo kitas asmuo. Kaip ir prižiūrėtojas sakė, kad visus žmones sužiūrėti yra sunku ir kartais tenka pasikliauti žmonėmis, tačiau priimtas sprendimas nušauti nebuvo tinkamas, juo labiau, kad papeikimo autorius jau buvo atsitraukęs nuo transporto priemonės. Apibendrinus viską neverta už tokia situacija bausti prižiūrėtojo kuri galėjo išsispręsti tiesiog pasirinkus kita tr,priemonę.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.