Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Pervežėjų, medikų, mechanikų rinkimų apžvalga

Forever_Young

Rekomenduojamas pranešimas

Šįkart, kandidatūrų skaičiai dvigubėja, ieškomų direktorių taip pat, džiaugiuosi dėl kandidatūrų skaičių, todėl, nes, direktorius vėl tampa siekiamybė kurios siekia žaidėjai ir jų skaičius auga, jeigu sulygintume su praeito mėnesio rezultatais, tai skaičiai auga. Šioje analizėje pamatysite visas trys analizes į visus darbus, į kuriuos buvo atranka, todėl ankščiau neteko išvysti jau pasibaigusiu atranku direktorių. 

Medikų darbas sulaukė daugiausiai kandidatūrų - 7, didžiausias skaičius pildančiųjų buvo naujokai, džiaugiuosi, jog naujokai pradėjo drįsti pateikti paraiškas į direktoriaus postą, iš senbuvių pusės taip pat buvo paraiškų, jos nebuvo blogos ir atitinka standartus, tačiau elgesys serveryje, žaidėjų grobimai, jų šaudymai, vien todėl, nes šiame projekte trūksta ,, roleplay " nėra priimtina ir būdinga kandidatui, pildančiam į direktoriaus pareigas. Kadangi nebuvo iš ko rinktis, sulaukus 7 paraiškų, buvau priverstas rinkti kandidatą iš kitų darbo atrankų. Suradau tik viena potencialų žmogų, kuris galėtu apsiimti šias pareigas - Deividas Meškinis, siunčia paraiška jau nebe pirma kartą, šio žmogaus idėjos yra mobilios, todėl, nesunkiai bus perdarytos ir pritaikytos medikų darbui, perkeltas iš pervežėjų atrankos.

Ties mechanikais situacija kiek kitokia, paraiškų kiekis mažesnis, tačiau rinktis yra iš ko. Kandidatūrų skaičius buvo ~ 4, potencialių kandidatų - 1, aptariant kitus du kandidatus, tai jiems kiša koją vis dar jų elgesys, neprofesionalūs sprendimai, buvimas ir vėlimasis į situacijas tokias, kurias nereikėtų, neturėjimas ką pasiūlyti, visi šie faktoriai pakišo kojas pasiekti direktoriaus pareigas. Amanda, jį pateikė stiprią kandidatūrą, prieš tai atstovavusi medikų darbą suprato, jog jį pajėgi atstovauti firma, ją padaryti įdomią ir unikalią bei tuo pačiu užtikrinti tvarką ir stabilumą. Todėl linkiu sėkmės Amandai, padarant mechanikų firma tokios, kokios jį nori ir nurodė paraiškoje, galbūt rezultatais pranoks ir buvusi direktorių, pamatysime ateityje. 

Pervežėjai taip pat pagaliau susilaukė rimtesniu kandidatų dėmesio, nebe plevėsų kurie išbuvę diena ar dvi pabėga, nepateikdami rimtesniu priežasčių, šįkart sulauktas paraiškų skaičius buvo - 5. 
Laiškai visų kandidatų buvo stiprus, kai kuriu kiek mažiau, kai kuriu kiek daugiau, tačiau toli gražu nelygus mechanikų ar medikų atrankoms. Einant prie esmės tai susigrūmė du stiprūs varžovai, vienas siekia paversti pervežėjus karteliu, kitas kandidatas siekia realizuoti europines idėjas, kad ir kaip tai beskambėtu, mūsų europinių idėjų kūrėjas jau yra atstovavęs pervežėjus, kai tuo tarpu kartelio idėjos kūrėjas nėra, o konkrečiau tai Pablo Greenas, šis žmogus kandidatuoja nebe pirmąjį kartą, šįkart kandidatūra stipresnė, sutvarkytos senos klaidos, apie kurias jis žino jau senai. Matau šį žmogų kaip puiku, daug žadanti vadovą, kurio idėjos atrodo įdomiai ir unikaliai, kadangi kandidatuoja nebe pirmą kartą, o motyvacija vis nekrenta, manau būtų neprofesionalu nesuteikti šanso žmogui, kuris yra motyvuotas atstovauti pervežėjus ir mato save kaip jų darbo vadovą, todėl sėkmės Pablo, tikiu jog jo įdomios idėjos bus įgyvendintos. 

Todėl apibendrinant rezultatus:

Medikų firmos direktoriumi tapo - Deividas_Meškinis
Mechanikų firmos direktore tapo - Amanda_Candy
Pervežėjų firmos direktoriumi tapo - Pablo_Greenas

 

Redaguota Forever_Young

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Sveikinu šios trys naujus direktorius ! Sveikinu Amanda, su mechaniku direktorė, sveikinu Pablo su pervėžejų direktoriumi, bei didžiausi sveikinimai Deividui su mediku firmos direktoriumi ! Manau jog šie trys direktoriai savo darbą atliks tvarkingai bei produktyviai, sėkmes jiems !

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.