Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Naujasis taksistų firmos direktorius

Forever_Young

Rekomenduojamas pranešimas

9 kandidatūros į taksi direktoriaus pareigas, potencialūs kandidatai - 2. Kandidatu šį kart papuolė įvairaus plauko, tiek senbuviai, tiek naujokai kandidatavo, situacija nuo mediku atrankos nekinta, naujokai bando, todėl džiaugiuosi, įžvelgiu potencialo visose, kurie bando ir pildo anketas. Priešingai nei senbuviai, kurie užpildo paraiška, į ją įdeda darbo ir dingsta, ar per daug pasitiki savimi ir mano jog kiekvienu direktorių jis gali manipuliuoti. Kai kuriu praeitis taip pat daro savo, grįžimas į projektą, tik tam jog kandidatuoti į direktorių, po to vėl dingsta ir grįžus kartojasi tas pats. Šiandien aptarsime du potencialius kandidatus - Derek Escobar ir Jeff Boyka. 

Manfredas (Jeff_Boyka)
pateikė kandidatūra įkvėptas darbuotoju, kurie matė jį kaip direktorių. Laiškas kuri gavau iš jo, nebuvo prastas, jame nestigo idėjų, deja jos kiek nuvalkiotos ir senos, prie jų reikėtų gerokai padirbėt. Pačiame laiške kažko trūko, matosi jog darbo įdėta minimaliai, viskas sumalta į viena ir sumesta. Manfredui netrūko motyvacijos, matėsi noras tapti direktoriumi, jo dedamos pastangos. Sutvarkius laišką, įdėjus daugiau darbo ir buvimas tokiu, kokiu buvai prieš direktoriavimą, galbūt ir suteiks tau šansą ateityje tapti direktoriumi, tačiau ne šį kart. 

Rokas (Derek_Escobar) pateikė savo kandidatūra ne taip ir senai, tačiau prie laiško matosi jog padirbėta. Kaip buvęs direktorius žino koks yra direktoriaus modelis, turi tinkama požiūri ir supratimą į šias pareigas, tai ir pasimatė. Netrūko idėjų, žinoma unikalesniu idėjų procentas buvo ženkliai mažesnis, nei jau egzistuojančiu, matytu, tačiau neabejoju jog Rokas atstovaudamas taksistus sugalvos ir sukurs nauju, nematytu idėjų, tikiuosi. Stipri kandidatūra, tinkamas požiūris nulėmė šios atrankos rezultatą, todėl sveikinu Roką, tapus naujuoju taksi firmos direktoriumi. 

Visiems, kuriems reikia pastabu apie jų laiškus, galite parašyti man į pm, parašysiu maža analize, apibendrindamas bendras klaidas, pasakysiu kas pakišo koja ir kur galėtumėt patobulėti. 

Naujasis taksistų firmos direktorius - Derek Escobar.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.