Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Emigruoju Sniok_Sniega

Sniok_Sniega

Rekomenduojamas pranešimas

Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Sniok_Sniega

Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : 07 men - 10d.

Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : 4 metus.

Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Išgirdau iš draugų šnekų.

Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? :  Gavau draudima dirbti tssg ir gaujose mafijose, visi draugai kurie žaidžia samp siulo šita serverį ir jį žaidžia.

Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? :  Ivykdžiau, tai nebuvo sunku.

Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Visi be pakvietimų, nuobuodžiausio nebuvo visi kaškuom išskirtini, bet idomiausias ir man pelningiausias tai picerijos darbas, man jis patinka nes turi iškv sistemą, pelningiausias nes mėgstu žaisti naktimi o naktimis nieks nedirba tad visi klientai lieka man vienam.

Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Nelabai.

Ar dažnai naudojate /gps komandą? : Taip.

Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Taip gan dažnai.

Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti? : Pakanka, palyginus su kitais serveriais čia jų tikrai daug.

Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Naudoju per diena apie 20 kartų noriu kuo greičiau viska sužinoti iš patyrusiu negu pačiam vargintis savaite dėl vieno menkniekio. Nebuvo taip kad nesuteiktu pagalbos visada labai greit atrašo labai aiškiai

Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? :  Teko, sureaguotas tikrai greit prisimenant kad serveris be teleportu komandų. (Kas man labai patinka)

Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti : Pakankamas, bet užkliuvau kai kuriose vietose pvz: gaminant pica ar gesinant namą iš vidaus rašoma spausti "space" bet space as naudoju kad pasokciau o shift kad sprintinčiau, tad visada maišaus, bet galiausiai suprantu, kad reikia spausti shift.

Ką, jūsų nuomone, serveryje reikėtų keisti jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Viskas galima sakyt puikiai. bet jei kada neturesit ką veikt tai drabužių parduotuvei niekaip nepamačiau kur pirktis drabužius tada per /padmins pasakė kad yra vidurį parduotuvės takelis i šonus ko aš visiškai nemačiau :D, bet čia menkniekis.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.