Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Medikų direktoriaus rinkimų analizė

Edvis Gaming

Rekomenduojamas pranešimas

Pildžiusiųjų skaičius - 14. Iš viso stiprių ir potencialių kandidatų - 2. Kelių asmenų laiškuose matėsi tikrai įdėto didelio darbo, tačiau tų asmenų nemačiau kaip direktoriaus, vien dėl to, kad būtų neapgalvota, „statyti“ žmogų prie firmos vairo, kuris neturėjęs patirties bent pavaduotojo pareigose. Aišku, tai skamba, lyg naujokam neduodame šanso pasiekti kažko šiame projekte, tačiau pasikartosiu dar kartą - tai būtų itin pavojinga ties firmos valdymo kokybiškumo atžvilgiu ir neapgalvota. Pripažinkime, kad žmogus, turėjęs galimybę prisiliesti prie pavaduotojo pareigų, atsakomybių, turi ir kitokį mąstymą ties dar daugiau atsakomybių turinčiomis pareigomis kaip direktorius. Šiuo atveju, tų „keletos“ žmonių laiškai tikrai kokybiškai parašyti, tačiau koją kišo arba dingimas kaip į vandenį aktyvumo atžvilgiu, arba kitoks mąstymas apie visas direktoriaus pareigų būsimas atsakomybes, pareigybes, kas galimai gali atsiliepti tolimesnėse situacijose ir panašiai.

Arminas_Bite - daugeliui girdėtas ar matytas slapyvardis, ypač Policijos Departamente, kuriam jis sėkmingai vadovavo ilgą laikotarpį. Arminas tikrai puikiai susitvarkė jau minėtose pareigose ir yra įrodęs, jog turėdamas noro gali „pažaboti“ net daugiausiai įgūdžių ir atsakomybės reikalaujančią firmą - policiją. Laiške Arminas paminėjo viską, kad laiškas atitiktų kriterijus, susiskaitė tikrai lengvai ir įdomiai, laiškas tikrai proporcingas - nieko nei per daug, nei per mažai. Idėjos taip pat buvo minimos, keletas buvo tikrai gana įdomių ar nematytų, su laiku pamatysime, ar jos pasiteisins, tačiau apie tai neišsiplėsiu, pamatysime visa tai su laiku. Kalbant ne vien tik apie laišką, tai, Arminas tikrai labai aktyvus ir nusiteikęs motyvuotai tad labai tikiuosi, kad tas aktyvumas bei užsidegimas niekur nedings kaip buvo iki šiol ir neteks nusivilti savo pasirinkimu, o ir beabejo įrodysi, kad noras vadovauti antrą kartą niekur neišblėsta, tereikia noro ir užsidegimo. 

Jeff_Boyka - laiškas atitiko kriterijus, tačiau laiko galėjai įdėti daugiau ties jo parašymu. Turi stulbinantį aktyvumą ir motyvaciją, kas yra tikrai pagirtina bei reta. Bet yra bet. Žinau tavo praeitį, kuri nėra itin tobula, o tas ir sukėlė man abejonių, nes norėtusi man asmeniškai iš tavęs didesnio pastovumo, kalbant ties visais „leavinimais“ ir grįžimais, jau ne pirmą kartą. Žinoma, daryti pertrauką nėra blogai, bet tai truputį kelią klausimų ir panašiai, taip pat, keistai atrodo tas naujų paskyrų kūrimasis po kiekvieno „leav’o“. Siūlau tiesiog įgauti pastovumo, baigti velniai žino kam naujų paskyrų kūrimą ir galbūt tada pasiekti tai ko sieki.


Naujasis Medikų direktorius - Arminas_Bite!

Redaguota Edvis Gaming

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias

Sveikinu Arminai!Su naujomis pareigomis sekmės.Šiame postę

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Sveikinimai dūzginui su medikų direktoriaus postu, tikiuosi parodysi kažko įdomesnio ties idėjomis ir aplenksi mano paties visas idėjas, be abejonės tikiu jog tai galėsi padaryti. Sėkmės valdant dar kartą!

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

 

Sveikinu Naująjį Medikų Direktorių Arminą, bet aš dėl Armino būčiau dar pasvarstęs. Tikrai manau @Jeff_Boyka būtų buvęs geresnis direktorius, jis tiek yra įdėjęs į žaidimą savo gyvenimo laiko, ir yra toks koks turi būti Tikras Direktorius. Reikėjo suteikti šansą Jeff_Boyka.

Jūs sakot, kad galimybė suteikiat ir naujokams, bet duodat tiems kurie yra jau buvę direktoriai ir nesuteikiat šanso kitiems. Nedarykite nesamonių. @Edvis Gaming @Forever_Young

#nedaromnesamonių #suteikiamšansąkitiems

Redaguota Pro_Nitro

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.