Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Unban Laurynas_Leigon

Laurynas_Leigon

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Laurynas_Leigon
• Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo:Tony_Antonio
• Už ką buvote užblokuotas ?:Serverio klaidų išnaudojimas.
• Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo:https://imgur.com/a/8rdMyGB
• Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį:https://imgur.com/a/8rdMyGB
Realiai nesutinku su savo užblokavimu, nes tuo metu necbuginau, o tiesiog su nusitaikymo mygtuku žaidžiau ir tiek. Jeigu ir būčiau cbuginęs šioje situacijoje savo kaltės visiškai nematau, nes pagal mano žinias galima yra cbuginti į sieną, bet svarbiausia ne į žmonęs arba vykstančioje zonoje. @Mafijos Senelis, @Mantas.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Nematau kam pakenkė tiek Pronis, tiek aš. Tokiu laiku nevyko jokia zona, hudo grobimas ar kiokia nors kita gaujų operacija, kurioje būtų galima įgauti pranašumą arba netgi kažkam pakenkti. Iš pačio Manto (projekto savininko) esu girdėjęs, jog cbuginti nevykstančioje zonoje galima, todėl skirtumo tarp nevykstančio karo zonoje ir hud'e visiškai skirtumo nematau. Taip pat noriu pridurti ką yra rašęs kitas projekto savininkas Rokas „Nuo šiol, cbuginti galima visur (turime prisiimti atsakomybės ir mes, savininkai, nes AC sistema neveikia taip, kaip turėtų),“. Visi kartais padurniuojame, bet blokuoti už menkiausius dalykus, kurie visiškai niekam nesukelia žalos irgi gan atrodo absurdiškai so yeah that's it.

Redaguota Leigon.
 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Draudžiama CBUGINTI gaujų veiklų ( ginklų / narkotikų zonų, grobimų, hoodų ) teritorijoje, nepriklausomai ar veikla yra aktyvi, ar ne; šaudykloje. Bet kurioje kitoje serverio vietoje CBUGINTI galima, bet turite pasirūpinti, kad kulkos nepasieks kitų serverio žaidėjų.

6 valandas prieš , Leigon. rašė:

Iš pačio Manto (projekto savininko) esu girdėjęs, jog cbuginti nevykstančioje zonoje galima

Šiuos žodžius girdžių pirmą kartą, o ir oficialaus pranešimo apie tai neradau. Galimybės, kad Tavo ir Pronio užblokavimų apeliacijų sprendimai gali pasikeisti neatmetu, bet atsižvelgus į visus tavo žodžius nenustebčiau, kad ir pastarieji ( citata ) yra iš piršto laužti.

6 valandas prieš , Leigon. rašė:

Taip pat noriu pridurti ką yra rašęs kitas projekto savininkas Rokas „Nuo šiol, cbuginti galima visur (turime prisiimti atsakomybės ir mes, savininkai, nes AC sistema neveikia taip, kaip turėtų),

Perfrazuoti pagrindinio administratoriaus Roko žodžių link savo pusės nederėjo, nes temos turinys iš kurios šie žodžiai yra cituojami, yra prieinamas viešai ir ją patikrinti nėra jau taip ir sunku. „... išskyrus tose vietose, kuriose vyksta gaujų veiklos (įskaitant šaudyklą) ir nesvarbu ar tuo metu buvo į ką šaudyti ar ne“.

Neatblokuotas.
Tema rakinama.

 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Draudžiama CBUGINTI aktyvioje gaujų veiklų ( grobimų, hoodų ) teritorijoje; šaudykloje, ginklų/narkotikų zonose. Bet kurioje kitoje serverio vietoje CBUGINTI galima, bet turite pasirūpinti, kad kulkos nepasieks kitų serverio žaidėjų.

Dalies „nepriklausomai ar veikla aktyvi, ar ne“ nebeliko (išskyrus ginklų/narkotikų zonas - ten CBUGINIMAS draudžiamas abiem atvejais), bet pasiūlymas iš asmeninės pusės – pamirškite CBUGĄ, o jeigu taip niežti pasirodyti vienas kitam, darykite tai nuošaliai nuo miestelių bei gaujų veiklų teritorijų. Nesugalvokite šaudytis tarpusavyje ir nepamirškite pasirūpinti, kad kulkos nepasiektų nei vieno žaidėjo – nepriklausomai ar jis iš tos pačios gaujos, ar jis gaisrininkas.

Atblokuotas.
Tema rakinama.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.