Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Po ilgų paieškų - atradom naują TAXI direktorių!

Marko_Escobar

Rekomenduojamas pranešimas

"Nukraujavusio taksi direktoriaus paieškos" - tokia mintimi prasidėjo tiek patys rinkimai, tiek ši analizė. Interpretuoti galima įvairiai... Kas nukraujavo, kodėl nukraujavo, kas yra nukraujavimas ir to įvairios filosofinės pasirinktys.. Pvz.: taksistų darbas labai sunkus, reik vežiot įvairių socialinių sluoksnių žmones... Viename važiavime paimi 'išsifufyrinusią' poniutę, šinšilų kailiiniai, baltos odos pirštinė, elegantiški rankų mostai, aukštakulniai 'raudonu padu', louis vuitton rankinukas, o štai kitas 'paėmimas' girtuoklis, narkomanas... Kuris vietoj to, kad sumokėdamas taksui už kelionę palieka savo mobileką 'ant sąskaitos' tipo.. Tai vat su tokiais nenuspėjamais žmonėmis ir pasitaiko tų kraujo balų... Bet čia ne apie tai. Čia nukraujavimas simbolizuoja greitą, skausmingą netektį, kurią patyrė Mantas_Verone. Visokių versijų čia buvo, kas galima ko negalima.. tai kaltės suverstos ant kitų žmonių, tik jis viena težino tiesą. O niekuom nepasitikintis DP smeigė peiliu į paširdžius. Jei kokiam durnam čia neaišku apie kokį čia dūrį kalbu - tai nušalinimas nuo direktoriaus pareigų. Ir man pačiam buvo gaila, visad atrodė, jog protingas bachūras, ramaus būdo, sąžiningas, geras direktorius, o svarbiausia - patys žaidėjai pas jį aktyviai rinkosi ir dirbo niekuom nesiskųsdami. Bet čia jau nieko nepakeisi. Pereinant prie linksmesnės dalies rodau nykštį Verone'i už tai, kad nebėga ten kur lengviau, kur nubėgo kiti du jo pagrindiniai družokai, o pasirinko sunkesnį kelią - išsitaisyti reputaciją (jei tai jam taps įmanoma - paplosiu). Kadangi dauguma iš Jūsų čia net neskaitys visų šitų kažkur virš 1500 žodžių, tai nerašęs litanijų pradedu analizuoti anketas. O kad būtų linksmiau tyčiotis iš neraštingų: įjungiam tam tikrą būseną...

funny-celebrity-gifs-bitch-mode-activate

VIs laužiu galvą kuom gi būtent šie, kiekvieni rinkimai gali būti kitokie.. Stengiuos kažką keist, parašyt apie kažką kito.. Bet vat apie ką nieko naujo neparašysi, kas nuolatos nesikeičia ir būna kiekvienuose rinkimuose - tai tokie nesusiprateliai kaip Daimonas_The, Tomzy_Lolas, Domis_Nike, Pukis_Balbou, kurie parašo man tokį moksleivio pradinuko rašinėlį apie tai kaip smagiai praleido dienos laiką su močiute parke valgant ledus, ir dar už tai klausia "tai kada analzės, o tai kada uždėsi rangą". Štai, prašėt - o dabar turėkit. Ne, aš asmeniškai neapsiemu lektoriaus vaidmens, nemokinu žmonių rašyti, nes neturiu tam kantrybės. Bet internete, manau, laisvai galite rast simpatiškų, knygas graužiančių studenčių, kurios mielai jūsų šio bei to išmokytų.

Visų pirma noriu paminėti vienos stiprios anketos rašytoją, kuriam uždedu +rep už tai, kad užpildęs pakanamai stiprią kandidatūrą į direktorius, apsvarstęs savo galimybes pranešė jog nėra vasaros metu pakankamai aktyvus serveryje jog galėtų daug laiko skirt vadovavimui. Sakyčiau, laiku susimąstei. Kitą kart pagalvok dar prieš pildant, bent laiko nebus gaila.

 

Toliau crollinat puslapį ligi žemės pastebiu pirmąją padorią anketą. Tai Major_Payne - nebe pirmą kartą pildantis į direktoriaus pareigas, į taksi - antrą kartą, bet kaip nesiseka taip nesiseka. Deja, ir šį kart nepasiseks, tavo anketos nekelia man pernelyg daug pozityvių minčių, kad puikiai susitvarkytum su firma. Ir vis tau tai ne kartą kartoju, o tu lyg jūrų kiaulytė, suki užburtus ratus tame narvelio ratelyje, ir nieko naujo. Anketos šiaip neblogos, galėčiau kada vėl pramušt link kandidatų, bet labiau rekomenduočiau, jeigu nori mano abejones tavimi išsklaidyti - apsiimti pavaduotojo pareigomis taip, kad net darbuotojai pagalvotų jog tu tikras firmos direktorius. Tuomet tokiu sąžiningu darbu, ir tiek užpildytų anketų atneš naudos - patikėsiu perleist firmą, o gal ir pačiam rinkimai taps sėkmingi. Anketa - tik dalis viso vertinimo. Anketa pusėtina, pats esi aktyvus serveryje, teamspeake, direktoriai tavimi nesiskundžia, bet kaip į būsimą vadovą - nepanašu. Dabar kai žinai viską ką noriu tavyje pamatyt - žinai, todėl visus kozerius turi savo rankovėje, išnaudok prasmingai!

Sekanti, visai simpatiškai kukliai pateikta anketa iš pakankamai perspektyvaus serverio naujoko - Dbzeris_Dbz. Skaityti tokią anketą galima, kai nėra iš ko rinktis - rizikuoti galima. Parašei šiokių tokių įdėjų, bet jos nėra pagrįstos, ir šiaip - kasdieniškos, dažniausiai esančios daugelyje firmų. Bet pačiame klausime juk prašau kažko naujo, nematyto, pagrįsto kam to reikia ir t.t. Na.. kuomet yra kur kas 'gilesnių' laiškų - nepyk, bet tavoji kandidatūra nublanksta. Gal tokių anketų užtekdavo kitų serverių kiauriems direktorių prižiūrėtojams, bet pas mane standartai kur kas aukštesni. O kad jau tavyje matau pakankamai potencialo - turėtum susiimti. Galų gale - gal kaip naujokui serveryje ir būtų per anksti direktoriauti - nepraleisk progos kilti direktorių akyse ir pasipraktikuoti vadovaujant pas juos! Ir šiaip šaunu, kad pasirinkai šį projektą, esi aktyvus, dažnai matomas veidas, tad sėkmės siekiant toliau užsibrėžtų tikslų!

 

Pagaliau, it kruša ir giedro dangaus, šviesą tunelio gale nutvelkė Vainiaus_Boykos akinanti šypsena bei jo CV į direktoriaus pareigas. Sakai kažką apie anketą pasakyti? Nu ok, gaudyk! Anketa, nors ir plataus mąsto, bet nėra labai išraiškinga, įtikinanti. Įdėjos kaip ir visur - paprastos, simple, kaip ir visose firmose senai yra. O su tais NPC Botais serveryje kurie kviečia taksi - jau ne vienas atrankos dalyvis iki ašarų juokina tokiais dalykais. Rimtai? Nejaugi niekas nieko įdomesnio nesugalvoja.. Na bet atsižvelgus į tavo nuoširdumą bei pastangas šiame laiške galiu pasakyti stebinančią naujieną - esi vienas iš galimų kandidatų tapti direktoriumi.

Daug žadėjusi vieno žmogaus anketa įtraukė skaityti. Buvo didžiausias posmas apie tai kaip žmogus yra motyvuotas, norintis, galintis vadovauti. Daug kalbos apie rimtumą, siekius, kad pasiruošęs vadovauti ilgai ir sąžiningai, bei aktyviai, nes toks buvo iki šiol. O tada tik '*cenzūra*' - žiūriu naujas posmas, du sakiniai ir anketa baigta. Kreipiuosi į The_David - matau, kad moki rašyti kažkiek, sugebi pristatyti save, tikiuosi sąžiningai, kaip rašai - kad taip ir yra. Bet kuomet tokia didelė įžanga, supažindinimas su savimi - tolimesnė CV dalis turi būti dar bent du kartus minimum didesnė negu esamoji. O tu taip pavargęs nuo rašymo įmetei porą minčių, taram baram ir viskas. Ačiū už neblogą anketą, pradžia tikrai nebloga, stipri, įtikinanti, bet kas liečia firmos koncepciją - čia matomas tik tolimas miražas iki kurio taip ir nenuėjau. Viskas tik apie tai, kad "esu sugalvojęs, padarysiu", bet nieko neparašei ką sugalvojęs. Čia ne politiko pažadų rinkimai, o direktoriaus! Sėkmės padirbėti ateityje!

 

Sekanti kandidatūra iš Trasvis_Select kažkiek prajuokino, nes tarsi iš interneto nukopijuota anketa "how to write CV", taip viskas taisyklinga. O toliau... sakinys " Jūsų ieškomas kandidatas į šitas pareigas puikiai atitinka mane" - privertė susimąstyt, ar čia iš tiesų radau ko ieškau..? Toliau paskaičius pamačiau mintį, kad taksistai nevežiotų asmenų, esančių gaujose. Manau to nereikia, nes gaujinius taksistai vežioja juk į grobiamus hoodus ir t.t. Taip panaikintumėt vieną iš savo pelningesnių šaltinių. Daugiau kažko įdomesnio kaip nieko ir nepateikei, na, o anketa labai tvarkingai, gražiai, įtikinamai parašyta, ir tai kažkiek atperka pačių firmos unikalių minčių, sveikinu su nebloga kadidatūra.

 

Grafiškai man ne taip patikusi kandidatūra, lyginant su kitais dalyviais - Matas_Vasiili - šis pateikė lyg paprastos anketos atsakymus nieko nepaįvairindamas, kas leidžia manyti, kad asmuo arba neturi vaizduotės (nors laiške teigia priešingai), arba netikėdamas savo sėkme patingėjo kažka paimprovizuoti. Tolimesnė anketos eiga skaitant atrodo gražiau. Patiko mintis, kad neturint laiko pareigomis neapsiimi, o apsiėmęs eini iki galo. Tai vat dabar man tenka galvot, ar čia meluoji, ar čia iš tikro toks rimtas. Įdomu tai, kad nemažai pildančiųjų į šias pareigas yra visokie buvę gaujiniai, ir nežinau ar reikia vengti to, kad iš firmos nebūtų padaryta dm propoguojantis darbas - gauja. Na o daugiau anketa tokia plius/minus, nėra apie ką diskutuoti, nieko naujo. Sveikinu su tvarkinga, užskaityta kandidatūra.

Na ir paskutinysis atrankos dalyvis šovė akibrokštą pateikdamas man asmeniškai - atrodančią vieną iš stipriausių anketų iš visų kitų šiuose rinkimuose. Mitchell_Beckham jau, matyt, delnais trina.. Kalbant apie patirtį kituose serveriuose - mano lygmenyje menka, tačiau man sukeli pasitikėjimo kuomet konstatuoji jog direktoriaus pareigose išbūni ne vieną ir ne du mėnesius. Na, nors ne visad laikas, stabilumas simbolizuoja ir efektyvumą, tačiau visvien turi pliusą. Dėl to klausimo, kur minėjai apie gspd, kad ne taxi skirtas jis, anketą perkopijavau paskelbdamas ne pats, o klausimas buvo skirtas ankstesniems rinkimams, kuomet buvo daug kalbų tarp šios firmos ir gaujų, šiuose rinkimuose gal kiek ne į temą. O tavo įdėjos, gal ne kokios nors ypatingos, bet iš tiesų reikalingos, pagrįsai kaip tai veikia, kam to reikia, galiu pasakyti, šioje situacijoje turim bendrų minčių. Taksi-gidai, nemokamos valandos, budėjimo postai, eilinis komandos užsiėmimas laisvalaikiu  - haxball ir kt - buvo nuolat reikalaujami dalykai iš buvusių direktorių, o kartais ne visi suprasdavo kam vieno ar kito reikia. Perskaitęs šią anketą galiu teigti, kad po truputį atrandu naują bendramintį.

 

Pamirkęs plunksną į rašalą ir apibendrinus rinkimus, rašau šiuos paskutinius štrichus apie tai kaip sekėsi ieškoti tos adatos šieno kupetoj. Labai džiaugiuos, kad, pagaliau, rinkimuose sulaukiu vis daugiau anketų, turiu iš ko pasirinkti, o ir konkurencija tarp pildančių darosi realesnė. Trasvis_Select ir The_David pradėjo eiti teisingu keliu, bet iki sėkmės, lygios pagrindiniam kandidatui - trūko įdirbio, firmos koncepcijos. Sekantys variantai vietoj šių rinkimų nugalėtojo tai būtų Mantas_Vasiili bei Vainius_Boykaa. Arbu serveryje matomi, Matas užpildė kokybiškesnę anketą, o Boyka šiaip serveryje itin aktyvus, rodo gerą potencialą. Linkiu Jums ir toliau kaupti minčių, įdėjų bagažą, toliau ieškoti savęs įvairiose srityse, kad kitoje anketoje turėtumėt vėl ką naujo parašyti, ir tikrai nenuleiskit rankų - buvot arti slenksčio, dar pasistengę, sugaišę dar daugiau laiko jau būtumėt direktoriais. Na o šių rinkimų laureatas Mitchell_Beckham, kiek stebėjau, aktyvus tiek žaidime, tiek serveryje, tiek teamspeake, istorijos kokios nešvarios neaptikau, o dar visas tas aprašymas apie vadovavimo patirtį ankstesniuose serveriuose, kuomet direktoriumi išbūdavo minimum po 4 mėnesius - to tikėdamasis to paties ir linkiu čia. Sėkmingo direktoriavimo!

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
 

Mariau Mariau Mariau , analizė stulbinanti , skaitai ir mėgaujiesi kaip tu išgalvoji sakinius  pritaikai frazes ir kitus gražiai tariamus žodžius. Skiatytojai sužino daug naujo kaip ką vartoti ir visa kita , galima sakyti iš tavo analizių reikia mokintis , nes aš manau man dar toli gražu taip sklandžiai ir vaizdžiai aprašyti kandidatus į bet kokį direktoriaus darbą ar ten manau rašydamas moderatoriaus ar prižiūrėtojų analizes taip pat vaizdžiai parodysi mums iš kur kojos dygsta . Parašiau tikrai apie tave gražių žodžių , bet už tokią analizę tu jų ir nusipelnai .  Nu ką vyruti , tapai taksi direktoriau :D , todėl už kelių savaičių lauk ir vėl manęs šioje firmoje . Jeigu ką kreipkis padėsiu , nes šioje sferoje esu senbuvis ir patarsiu kas gerai ir kas ne . Didelės tau sėkmės Mitčeli.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Sveikinu dirktorių sėkmės jam direktoriavime. Ir Marko kodėl pradėjai rašyti tokias analizes? man ankščiau kur buvo labiau patiko. Iškarto  Vardenis_Pavardenis ir viskas apie jį. Man tai labiau patiko. Kodėl rašai kitaip?

Redaguota Marko_Escobar
Tiesiog neskaityk, kaip ir iki šiol darei. Dabar irgi viskas lygiai taip pat, matos visi tavo V_P. Smart kid.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Oooo, sulaukta analizė ir kaip visada respect'as už analizę, eilinį sykį perskaičiau viską nuo Ą iki Z. O ir direktorius, mldc pacukas, tikėkimės ir direktorius bus geras, giriu ir Marių už ne pirmą ir nepaskutinę gerą analizę Ir Mitchell'iui spaudžiu dešinę ir linkiu sėkmės!

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Sveikinu Mitchell, tu esi šaunus tikrai ir Marius tikrai teisingai nusprendė tave pasirinkęs . Sėkmės pareigose !!

O tau, Mariau... Buvau šiek tiek sunerimęs, analizė tikrai ilgai nepasirodė, o taksi direktoriaus tikrai labai reikia šiam serveriui, bet šaunuolis va ir pagaliau sulaukėm tos analizės :P:)

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Ehh neatspėjau kas taps direktorium... Norėjau, kad būtų Vainius, bet pažiūrėsim ką Extazis gali :) Sėkmės.

Redaguota Marko_Escobar
Kai skelbiau - abejojau, kad gailėsiuos jog nesirinkau Vainiaus. Bet kai šis,parodydamas silpną savo ženklą pradeda stumt ant kitų išrinktųjų - nereik čia tų tavo vainių ir javainių.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

norėjau ir aš pabandyti pildyti, bet kadangi esu dar gan žalias serveryje - būčiau tik iššvaistęs laiką :) sėkmės mičeliui. Apie analizę.. Ji šauni, bet gal kiek per ilga? jeigu tau reiks dažniau rinkti direktorius tau atsibos tiek rašyti, o ir žaidėjai retas kuris tiek daug skaito, na, bet už pastangas +rep :)

Redaguota Marko_Escobar
DP Esu jau metus laiko ir mėnesį laiko beveik. Esu rinkęs direktoriius ten kur žmonių po 500 lošia ir pildo trim lapais - kaip matai, man dar nenusibodo.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.