Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Naujasis policijos deparmento direktorius

Forever_Young

Rekomenduojamas pranešimas

 

17 - os metų vaikinukas iš Klaipėdos, kuris labai dažnai palaiko pasisakymus kurie toli gražu reprezentuoja projektą ir jo komandą neigiamai, sumano užpildyti anketą į policijos departamento direktorių, lyg nieko nebūtų buvę, dažnai meme'indamas save, savo buvusia direktoriaus kadencija mechanikų darbe, pabrėžia jog šįkart viskas bus kitaip. Taip pat sulaukėm anketos iš meškino, kuris taip pat nusprendė, jog medikų kadencijos šiam neužtenka ir laikas pabandyti savo jėgas policijos departamento vadovo kėdėje, nepaisant to, jog šis atstovaudamas medikus buvo konkretus trolis, nevertinantis pareigų asmuo, taip pat bando kaip ir vaikinukas iš Klaipėdos užkariauti policijos departamento pareigas, deja, tačiau to pavykti nepavyks.

Na, bet susirinkome mes čia visi, išvysti naują policijos departamento direktorių, ne meškinus ir vaikinukus iš Klaipėdos aptarinėti. 

Julius (Zemaitis_Zmogus) vos 15-os metų jaunuolis, kurio mąstymas ir požiūris yra stiprus, brandus, skiriasi nuo daugumos bendraamžių ir ne tik. Juliaus laiške netrūko nieko, idėjos unikalios, daug žadančios jeigu jas tik jam pavyks realizuoti, jas realizavus policijos departamentas turėtų pakilti į aukštesnį lygmenį, nei jis buvo iki šiol. Nesusiteršęs reputacijos, daug žadantis jaunuolis kuriam reikia galimybės atsiskleisti, stebint jį žaidime, neteko pastebėti jokių problemų, su jo elgesiu ar kultūrą, santūrus, protingas žmogus. Laiške paminėjo taip pat ir pakeitimus, kai kuriuos iš jų panaudojome ir realizavome, kai kuriuos atmetėm ir nurašėm, nes buvo iš jų ir nenaudingų/nelogiškų. Laiškas stiprus, idėjos daug žadančios, todėl net nekyla abejonių, skiriant šį žmogų naujuoju policijos departamento vadovu. 

Nedas (Nedaz_Nedaz) taip pat parašė laišką, kuriame atsispindi noras ir motyvacija atstovauti policijos departamentą, padirbėta su stiliumi, puikiai išdėstytos mintys, vietomis kliuvo tai, jog laiškas tiesiog buvo "pučiamas" rašant visišką orą, geriau nerašyti nieko, nei rašyti mintys, kurios nėra tinkamos ir nesiderina su pačiu laišku, nereikia pūsti, reikia išspausti ko kokybiškesni, geresni laišką, nekreipiant dėmesio į tai, kiek bus žodžių, penki tūkstančiai ar vos tūkstantis, ne žodžių skaičiui esmė. Siūlyčiau tau pretenduoti labiau į neutralias firmas, nesitaikyti į milžiną - policijos departamentą kaip pirma direktorių, reikėtų atsiskleisti ir parodyti save kaip vadovą atstovaujant kažkokia firmą neutralia kaip direktoriui, ar pavaduotojui, tik tada, galvoti apie policijos departamentą kaip firmą, kuria tu galėtum atstovauti. 

Sveikinu Julių (Žemaitis_Zmogus)

Na, o vaikinukams iš Klaipėdos 17-os ir meškinams, bei voverytėms siūlyčiau susimąstyti, prieš kandidatuojant kažkur apie savo elgesį, įsivertinti ji ir tik tuomet pildyti, nes šiuo atveju, švaistėt tik savo laiką, rašydami anketa bet neįsivertindami savo elgesio ir nesuvokdami, jog šansų šiam momentui jums atstovauti kažkuria iš firmų nėra, reikia griebtis šiaudo, keistis reputaciją ir ją susitvarkius tik tada bandyti kažkur kandidatuoti. 

Ačiū Valentinui už pagalbą prižiūrint policijos departamentą @Tony_Express

 

Redaguota Forever_Young

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias

Sveikinimai, Žemaitaiti. Laikyk ilgai.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
22 minutes prieš, Forever_Young rašė:

Taip pat sulaukėm anketos iš meškino, kuris taip pat nusprendė, jog medikų kadencijos šiam neužtenka ir laikas pabandyti savo jėgas policijos departamento vadovo kėdėje, nepaisant to, jog šis atstovaudamas medikus buvo konkretus trolis, nevertinantis pareigų asmuo

XDDDDD labai gerai meški apibūdinai +rep

Beje sveikinu naująjį PD direktorių!

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.