Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Naujasis medicinos centro vadovas

Forever_Young

Rekomenduojamas pranešimas

Na pirmiausiai tai pasveikinti reikėtų jus, su didžiausia šių metų švente - rugsėjo 2-ojį, linkime daug linksmų, fainų, džiaugsmingų akimirkų mokykloje, teigiamu pusmečiu, nulio pastabų dienynuose. 

O, dabar atėjo laikas analizuoti mūsų medicinos centro kandidatus, kurie kandidato, skaičius šį kartą buvo ne mažas ~ 12 žaidėjų, nusprendė užpildyti į medicinos centro direktoriaus pareigas, vos ~ 3 kandidatūras galėčiau pavadinti potencialiomis, daug žadančiomis. 

Nedas (Nedaz_Nedaz) supratęs, jog galimybių ir šansų jis turi, tik buvo išsirinkęs darbą kandidatuoti, jis pateikė paraišką vėl, šį kart patobulintas minčių dėstymas, anketos lygis pakeltas į aukštesni nei buvo, puikaus charakterio, bei unikalių idėjų kūrėjas, Nedas, anketoje nestokojo nieko, nei minčių, nei idėjų, nei pakeitimu nei motyvacijos, po praeitos atrankos ir kandidatūros. Idėjos, nėra visiškai unikalios, tačiau jos tinkamos, jas paįvairinus, darbas bus padarytas žymiai įdomesnis, unikalesnis, nei jis buvo prieš tai. Skaitydamas Nedo anketa, supratau, jog matau jį kaip perspektyvų, daug žadantį naująjį direktorių, galimybė atsiskleisti jam reikalinga, tuomet galbūt ir galima būtų galvoti ateityje apie policijos departamento direktorių. Linkiu sėkmės Nedui, atsiskleidžiant naujuose pareiguose. 

Deimantė (Lelia_Dipsis) nesenai atvykusi į projektą, nusprendė kandidatuoti į medikų firmos vadovo postą. Laiškas jos yra ganėtinai stiprus, keli pakeitimai, kurie atrodė logiški, tačiau nenaudingi, nes tuomet esantys dalykai projekte prarastu prasmę, idėjos unikalios, už ką galėčiau skirti pliusa. Pats laiškas nėra blogas, jame atsispindi viskas ką turi turėti direktorius, ką jis turi paminėti ir akcentuoti pildydamas laišką į direktoriaus pareigas, tačiau šį kart nugalėjo noras ir motyvacija pasiekti direktoriaus pareigas, Nedo kandidatūra pareikšta ne pirma kartą, su kiekvienu kartu jį tobulėjo ir vis dar tobulėja, todėl Deimantei, pasiūlymas nenusivilti ir bandyti kandidatuoti ateityje, įžvelgiu daug perspektyvos tavyje. 

Sveikinimai, Nedui ! 

O šnekant apie kandidatūras, kurios buvo neapžvelgtos tai mini naujovė - nuo šiol, kiekvienas savaitgalis, nuo penktadienio iki sekmadienio, DP kanale galime aptarti jūsų klaidas, siūlome prisistatyti, papok'inti vieną iš direktorių prižiūrėtojų ir jus perkėlus į DP kanalą, bus atveriama jūsų anketa ir aptariamos klaidos.

Taip pat, siūlau su kandidatuoti atrankoje į mechanikų firmos direktorių, galbūt ten, jums nusišypsos laimė. 





Taip pat ačiū, Gruzinui už medikų firmos priežiūra. 

Redaguota Forever_Young

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.