Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Naujasis mechanikų firmos vadovas

Edvis Gaming

Rekomenduojamas pranešimas

Štai ir daugumai ilgai laukta analizė. Šie rinkimai buvo labai stipriai nusitęsę dėl itin mažo kandidatų skaičiaus ir užpildžiusiųjų per 2 savaites atsirado vos 8 asmenys. Prieš aptariant pačius potencialiausius kandidatus, norėčiau duoti patarimą visiems anksčiau (dabar) pildžiusiems ar ateityje pildantiesiems, jog nesuprantu kodėl, tačiau faktiškai visi rašo nesąmones ties „Firmos vidaus aprašymas“ punktu. Mes šiame punkte norime matyti apibendrinimą apie tai, kaip tvarkysitės su firma, kaip joje palaikysite tvarką ir discipliną, kaip skatinsite ar motyvuosite darbuotojus, kokiais būdais ar sistemomis tai darysite ir panašiai. Kitaip tariant, norime pamatyti kaip jūs suprantate ir įsivaizduojate sąvoką „Direktorius“ ir kaip jūs direktoriautumėte. Bet vos ne visi vietoj to, šiame punkte surašo būsimas forumo temas (pvž:. Mechanikai - „Neaktyvumas“ - šioje temoje darbuotojai pildys…). Mes ne šito prašome ir turėkite omenyje tai ateičiai.

Pildė ne itin didelis skaičius asmenų, tačiau aptarti norėčiau 2 asmenybes - Jizzy_Black ir Ignas_Eox.


Žygimantas (Jizzy_Black) - Laiškas vienas iš stipriausių ir maloniai susiskaičiusių. Kadangi save ir laikai naujoku serveryje, laiškų rašyme tavęs taip nepavadinčiau. Žinoma, už akies užkliuvo kaip ir minėjau aukščiau vieta ties firmos vidaus aprašymu, bet tau tai atleidžiama, nes mūsų projekte tau tai pirmas kartas pateikiant laišką. Apibendrinant, norėčiau pasakyti, kad puikiai supranti ir žinai ką darai bei manau gerai susitvarkytum šioje direktoriaus srityje. Jei ateičiai nedings noras ir užsidegimas - potencialo tavyje matau.
Ignas (Ignas_Eox) - Laiškas taip pat vienas iš stipresnių, nebuvo rašoma, kad tik rašyti ir daugiau žodžių prirašyti. Ignas nepadarė tos menkos, bet svarbios klaidos ties firmos vidaus aprašymu, tad tai pagirtina - žmogus įsiskaito į klausimo esmę ir pateikia tai ko prašome. Galbūt vienintelis minusas ties kuriuo norėčiau prikibti, tai mažokas idėjų bagažas anketoje, tačiau tai tikrai nėra didžiulis minusas tau, galvą turi, tad manau „įsivažiavęs“ į direktoriaus rolę tų idėjų prigalvosi su kaupu ir jas puikiai įgyvendinsi ir jos pasiteisins tavo firmoje. Ignas šiuose rinkimuose mus įtikino labiausiai, kad jis vertas šios firmos vadovo statuso, na ir tikimės, kad mūsų lūkesčiai bus pateisinti.

Naujasis mechanikų firmos vadovas - Ignas_Eox
 

Pildžiusieji ir nepatekusieji galite su vienu iš DP susisiekti TS’e ir turint laiko aptarsime pagrindines jūsų padarytas klaidas anketose.
Ačiū tariame buvusiems laikiniesiems firmos vadovams Tony Express ir Keet Marshow

Redaguota Edvis Gaming

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias

Sveikinu tavę ignai sekmės pareigose.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.